rejon

(10 wyników)
  • Gdzie Waszym zdaniem lepiej nie pojawiać się na Woli w godzinach wieczornych a gdzie w nawet dziennych??? :) Wpisujcie niebezpieczne rejony Woli! Zobaczę czy mamy podobne odczucia ;)
  • Jak sądzicie? Ja obstawiam: Wola: rejony Żelaznej i Ogrodowej na Starej Woli oraz okolice Ożarowskiej i Deotymy na Kole Bemowo: bloczydła na Górcach Jakie są Wasze odczucia?
  • Jeśli nikt nie zdecyduje, to zdecydują za nas - a kto będzie reprezentował nasze interesy?
  • "Sprawdzaliśmy chętnych, którzy się po nie zgłaszali w zeszłym roku - przypomina Krzysztof Zygrzak. - Po numerze PESEL dowiadywaliśmy się, że są zameldowani na Bemowie. Kiedy ktoś nie miał meldunku, a deklarował, że podatki odprowadza u nas, [b]sprawdzaliśmy to w urzędzie skarbowym[/b]. " Ciekawe, czy takie informowanie się urzędnika jest zgodne z ustawą o ochronie danych osobowych. warszawa.gazeta.pl/warszawa/1,95190,8963571,Ratusz_obiecuje_przyjezdnym__bonusy_w_zamian_za_podatki.html
  • Witam, Od jakiegos czasu docieraja do mnie informacje (ale nigdzie nie znajduje oficjalnego potwierdzenia, lacznie ze spoldzielnia mieszkaniowa Rozlogi) ze w rejonie Czluchowska/Siemiatycka/Rozlogi maja powstawac nowe bloki. Czy ktos wie cos na ten temat ?
  • Witam! Szukam wystających studzienek (lub innych garbów) na drodze publicznej w Warszawie! Takich, które stwarzają zagrożenie dla podwozia naszego samochodu. Sam na taką wpadłem...zerwałem miskę olejową... Podawajcie ulice i przybliżone lokalizacje! Dzięki, Łukasz
  • Zgodnie z planem postanowilam wypisac dzieci z przychodni i zapisac do rejonu do dr Mikulskiego. Przyjechalam na Plocka i dowiedzialam sie ze to nie moj rejon, moge zapisac dzieci ale bez mozliwosci wizyt domowych.Na prosbe o zapisanie do dr Mikulskiego uslyszalam , ze ma juz zamknieta liste- wiecej pacjentow nie zapisuja do niego.Spytalam gdzie moj rejon."na grzybowskiej" wiec stwierdzilam ze skoro nie Mikulski to lepszy rejon bo wizyty domowe itp. Wchodze na Grzybowska i mowie ,...
  • Drodzy Wolacy, pomóżcie! Czy ktoś mieszkający tam lub w pobliżu mógłby coś napisać o warunkach życia (zwłaszcza bezpieczeństwo, czystość, komunikacja, cisza itp.) na osiedlu w okolicach skrzyżowania Młynarska/Żytnia (nieparzyste numery Młynarskiej w okolicach nr 33-37, naprzeciwko cmentarzy). Kolega z prowincji chce tam kupić mieszkanie i chciałbym mu jakoś dopomóc. Z podziękowaniami Zylber
  • Wola(15)

Niech ktos poda bezpieczny rejon gdzie w promieniu kilometra nie ma przesteostw...ZGROZA!
  • Ostatnio wykonałem spacer : Mszczonowska-Gniewkowska-Ordona-Jana Kazimierza- Sowińskiego-Wolska Szczęka mi opadła, takie odludzie, brud, slumsy, że poezja.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się