rekrutacja

(19 wyników)
  • Mialem przyjsc dzis na 8 godzine ze swoim CV do pewnej firmy na rekrutacje. Bylem przed 8. W sumie bylo nas 4 osoby. 3 z nich mialo juz tam swoich znajomych z ktorymi rozmawiali. Zauwazylem ze tylko ja cos mialem ze soba( CV). Reszta puste rece,ale pewnie wczesniej przyniesli swoje papiery. Rekruter osoba w wieku 22 -24 lat moze spoznila sie 20 minut oczywiscie nawet nie przepraszajac za spoznienie(nie wiem jak inni ale ja cenie sobie slownosc i punktualnosc),w koncu TY sie starasz a ja mam c...
  • mam na tym pocztę portalu od lat. Przyznam,że kieydy nie wchodze przez głowny portal do skrzynki to zawsze drżę i czekam czym zaskoczy mnie ten portal. Jaką kolejną wiadomośc mnie porazi. Raz czytam Kasia Tusk w jakimś tam Tańcu, potem znowu coś o Wampirach, ostatnio Seks 12 latków. Tak tematyka seksu i skandalów jest tam dominująca. W sumie to im się to opłaci bo ludzie to lubia, lubia takie rzeczy a zawsze jak się to umieści i reklamy i kasa leci, leci. -------------- Ruszyła rekrut...
  • Normalnie wpada w rozwscieczony tłum, kamera go kręci. Jak zawsze z gracją. Ludzie piszczą: O!Krzychu Kononowicz! Wszedł z klasą i mediuje: Żeby mi tu żadnej wojny nie było. Niczego!!!Spokój akuratny!Ekolodzi i mieszkańcy. ale czad:) nie moge z gościa zachowuje się jak człowiek z misją, wizjoner:) -------------- KSAP - rusza rekrutacja :)
  • Łoooo wtedy jak dozyję będę miał 38 lat A tu fragment ze strategii zrównowazonego rozwoju:) To jest fragment opisu wizji Zespół III Jakim miastem jest Ostrowiec Świętokrzyski w 2020 r.: - ośrodkiem o silnym potencjale gospodarczym - niskim bezrobociu, poniżej 5% - miastem posiadającym dobrą bazę naukową, tj. szkolnictwem średnim i wyższym - posiadającym wykwalifikowaną kadrę odpowiadającą potrzebom rynku - miastem o przyjaznym środowisku naturalnym - miastem przyjaznym inwestorom ...
  • Ostatnio obserwuję wiele takich sygnałów. U nas w kraju tylko moga być Warszawa i tyle. Oni, czyli mieszkancy stolicy, nazywają resztę kraju i wytwory tej reszty prowinją,prowincjonalizmem itd. Co ciekawe robi to wielu dziennikarzy, piszą w swych mądrych redakcjach, nasmiewają się itd. Potem ci z krakowa,Łodzi Poznania też przejmuja i dla iech to tez prowincja. Tylko są w błędzie bo oni tez są prowincją hehehe jak się tak trzymamy teorii. Jak to wyglada jedzie ekipa dziennikarz, report...
  • Polskie Hollywood w Nowym Sączu Wojciech Pelowski 2007-01-21, ostatnia aktualizacja 2007-01-21 22:25 Studia filmowe, telewizja cyfrowa, siedziby firm IT. Prawie 130 mln euro kosztować będzie Miasteczko Multimedialne, które ma powstać przy Wyższej Szkole Biznesu National-Louis University w Nowym Sączu. Fot. Jerzy Olszowski / Agencja Prowincjonalna Tereny na granicy Nowego Sącza przy ul. Tarnowskiej, na których ma powstać miasteczko multimedialne Rektor nowosądeckiej uczelni mó...
  • Po obejrzeniu filmu SUNRISE FESTIVAL 2006, zdecydowałem, że na tegorocznej edycji nie moze mnie zabraknąc. Czy były ktoś jeszcze zainteresowny wyjazdem na tą imprezę? Narazie udało mi się zebrac 4 osoby. Piątek 20 lipca Stage Sun 1. ????????? 2. Robbie Rivera 3. Eric E 4. Benjamin Bates 5. Andrew Boardman 6. Cez Are Kane 7. V-Valdi 8. Quiz Stage Moon 1. Marco V 2. Lucca 3. Giuseppe Ottaviani 4. Mauro Picotto 5. Valentino Kanzyani 6. Erwin Spitsbaard 7. Jay Bae ...
  • Dizzy...(13)

...czy Ty do tej roboty swojej nadupcas na piechotę? Bo jak tak, to przeszedłbym się kiedyś z Tobą, lubię poranne spacery, a i wronie może bym mógł pomóc!
  • W dniach 17-18 kwietnia 2007 roku w Warszawie odbędzie się I edycja Festiwalu Promocji Miast Polskich - dotyczącego wiedzy na temat promocji miast i najciekawszych projektów z nią związanych. Festiwal Promocji Miast Polskich jest wydarzeniem stanowiącym symbol integracji środowiska samorządowego, biznesu i branży reklamowej oraz promowania najwyższych standardów pracy, kreatywności, rzetelności i zaangażowania w procesie budowania wizerunku i promowania miast. -------------- KSAP - r...
  • Wpadnijcie na nasze forum:) Dawno was nie było u nas:) Co u was słychac??? Jak tam sie 3macie Ostrowiec??? Pozdro z Lublińca:)
  • Załóżmy macie 2 tyś. Euro albo 8 tyś. zł. To co na rachunek, czy lepiej fundusz inwestycyjny a może inne wyjście.Wojtek68 się zna:) może coś podpowie:) -------------- KSAP - rusza rekrutacja :)
  • "Rzeczpospolita": Kononowicz do stolicy Otoczenie Krzysztofa Kononowicza zamierza wystawić go w najbliższych wyborach na prezydenta Warszawy - dowiedziała się "Rzeczpospolita". "Nie potwierdzam, nie zaprzeczam" - mówi rzecznik Kononowicza Adam Czeczetkowicz. "Ogłosimy to w stosownym czasie. Musimy najpierw wiedzieć, czy te wybory się odbędą" - zastrzega. Kononowicz na stałe jest zameldowany w Białymstoku. Jak nieoficjalnie dowiedział się dziennik, trwają starania, by przed wyborami ...
  • www.um.ostrowiec.pl/kronika/zalaczniki/starefotografie_05022007.pdf Pod patronatem Prezydenta. Ja miałem też podobny pomysł. Tylko ja rozwinałbym go jeszcze inaczej, tak ,żeby był bardziej masowy. Po zebraniu zdjęc, należałoby ustwić na rynku takie przenośne stacze, stelaż i na nich zdjęcia. Taka wystawa por otwartym niebem. Ludzie siłą rzeczy przechodzać zainteresują się tym, zerkną...zatrzymają i rynek troche ożyje. -------------- KSAP - rusza rekrutacja :)
  • Jakie organizacje użytku publicznego działają w Ostrowcu, a może gdzieś do partii (myślałem o SLD), a co z tym TOS-em? kiedy ten zjazd?
  • Naboru na III edycję bezpłatnych Studiów podyplomowych - Ekonomia społeczna Studia organizowane są przez Małopolską Szkołę Administracji Publicznej w Krakowie w ramach projektu „W poszukiwaniu polskiego modelu ekonomii społecznej” i finansowane ze środków EFS w ramach PIW Equal. Zgłoszenia na kolejną edycję należy nadsyłać w terminie do 10 września 2007 na adres MSAP: ul. Szewska 20/3, 31-009 Kraków. Wszystkie informacje dot. procesu rekrutacji, programu zaj...
  • www.gazetawyborcza.pl/1,75248,3945840.html Najlepiej wypada Rzeszów - i nie dziwie się! Najgorzej w Radomi, też się nie dziwię! Szkoda że nie ma Ostrowca w rankingu
  • b3 co za incjatywa?
  • A tak na marginesie, to summbady też zniknął i chyba już dawno
  • Fajnie,że Rzecznik Prasowy Prezydent Miasta Ostrowca Świętokrzyskiego zerknął na Nasze Forum:) -------------- KSAP - rusza rekrutacja :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się