Forum Regionalne Dolnośląskie Wałbrzych
ZMIEŃ
      rekrutacja

rekrutacja

(10 wyników)
    • hej mam pytanie kto wie cos wiecej na temat rekrutacji do Colgate- praconik produkcyjny w Świdnicy, jakie warunki pracy ile sie zarabia i jak wyglada proces rekrutacji
    • Od dłuższego już czasu wiadomo że w naszej strefie mają powstać dwie nowe firmy. Czy ktoś wie kto będzie prowadzic rekrutację i od kiedy?
    • Widziałam na budynku Policji że jest rekrutacja. Może mi ktos powie jakie trzeba spełniać warunki, aby być przyjętym do pracy w Policji.
    • Witam, czy ktoś już był na jakiejś rekrutacj, bo w gazetach piszą że rekrutują tzn jak ? Też wysłałem do Media i czekam na jakiś odzew.
    • Proszę o informację jak wyglada rozmowa kwalifikacyjna na stanowisko sprzedawcy do poszczególnych sklepów w CH Victoria.
    • w internecie
    • Właśnie trwa nabór do sm ,jak myślicie -czemu w biuletynie nie podają zarobków? ano temu że strażnik na dzień dobry ma ,,aż,, 1450 zł brutto.Ale o tym dowiesz się dopiero w dniu pisania testów[dzisiaj były].Teraz odpowiedzcie sobie na pytanie -Wy co tak na nich psioczycie-czy za tę kasę[1000 zł. netto z hakiem] chciałbyś się narażać,wykazywać itp. czy tez podszedł byś do tematu w sposób ,,jaka płaca taka praca,,.Nie dziwmy się zatem że ludzi zbyt wielu chętnych do pracy tam nie ma,dodat...
    • Mam takie wrażenie, że oferty pracy pisane są pod przygotowane już osoby by potem wiekszość osób aplikujących odrzucić z powodów ... formalnych. Bo jak inaczej nazwać odrzucenie osoby która ma pełne kwalifikacje na dane stanowisko, posiada doświadczenie w podobnej pracy, również w urzędzie, podając jako powód 2,5 roku stażu na podobnym stanowisku a nie 3 jak w ogłoszeniu. I takiej osoby nie zaprasza się nawet na rozmowę, z góry wiedzą, że jest nieprzydatna? Macie jakieś doświadcz...
    • Dziwne kombinacje, posunę się dalej...niedomówienia, a może...przekręty!!!Szkoda,że to dzieci potem cierpią.
    • Chcialbym sie dowiedziec czy mozna dostac sie do pracy w strazy miejsckiej konnej powiedzmy ze mam odp umiejetnosci tylko czy tam sa jakies egzaminy jesli tak to jakie i gdzie sie zglosic... jesli ktos cos wie to bede bardzo wdzieczny za pomoc

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się