rekrutacja

(8 wyników)
  • Czy są tu może rodzice, których dzieci uczestniczą teraz w rekrutacji do klasy 1 szkoły podstawowej na rok szkolny 2012/2013? ilu jest chętnych na 1 mc.?
  • Czy na turystykę na UAM trudno się dostać? Znalazłam na ich stronie wyniki rekrutacji z poprzedniego roku i się przeraziłam. Nowomaturzyści: ile trzeba mieć procent z geografii podst. i rozsz.? Pewnie maksa... Czy trzeba zdawać przedmiot dodatkowy? Piszcie wszystko, co wiecie na temat rekrutacji. Każda informacja jest dla mnie cenna. Z góry dzięki za pomoc.
  • Zapewne pamiętacie rekrutacyjny horror sprzed roku. Obecnie rejestracja kandydatów w zasadzie już zakończyła się i dlatego (jako osoba związana z rekrutacją na jeden z wydziałów) mam do Was następujące pytania: 1. Jak oceniacie tegoroczną akcję składania podań? 2. Czy Waszym zdaniem pomysł rejestracji on-line sprawdził się? 3. Czy instrukcja do formularza rejestracji była czytelna? - jeśli nie, to dlaczego? 4. Jak potraktowano Was w Komisjach Rekrutacyjnych? 5. Czy Komisje udostę...
  • Jak sądzicie czy w tym roku progi punktowe do szkół średnich pójdą w dół czy w górę??
  • Jutro 28 czerwca o godz. 9.00 wywieszone będą listy kandydatów do szkół.(A nie jak zapowiadano o godz.15.00). Również od godz. 9.00 można będzie sprawdzić na stronie miasta, do której szkoły i klasy możecie być przyjęci. Życzę Wam szczęścia!!!
  • Do szkoły którego wyboru się dostaliście, czy jesteście usatysfakcjonowani? :]
  • Ktoś się wybiera na Wydział Nauk Geograficznych i Geologicznych Uniwersytetu Adam Mickiewicza?! - Na pewno :] Na jakie kierunki ?! Mi się marzy Gospodarka przestrzenna... :)
  • Czy ma ktoś pojęcie o rekrutacji stosowanej wobec osób legitymujących się STARĄ MATURĄ ???? Bardzo proszę o wszelkie informacje... Z góry też dziękuję :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się