Dodaj do ulubionych

rekrutacja do LO nr 2

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.06.06, 17:40
Dziwne kombinacje, posunę się dalej...niedomówienia, a może...przekręty!!!Szkoda,że to dzieci potem cierpią.
Obserwuj wątek
    • Gość: Rydżez Re: rekrutacja do LO nr 2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.06, 18:32
      A co? Punkcika dziecku zabrakło???
      Może konkretów trochę? Bo potem Dziwne kombinacje, posunę się
      dalej...niedomówienia...
      • Gość: Jola Re: rekrutacja do LO nr 2 IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 27.06.06, 22:02
        wiem, ze w 1 LO tez były niedomówienia,pewne rzeczy mażna bylo ZAŁATWIĆ.
        Normalka
        • Gość: xyz Re: rekrutacja do LO nr 2 IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 28.06.06, 08:31
          > wiem, ze w 1 LO tez były niedomówienia,pewne rzeczy mażna bylo ZAŁATWIĆ.
          > Normalka

Taaaaaaaaaak? To może konkrety jakieś?
          • Gość: Ja Re: rekrutacja do LO nr 2 IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 28.06.06, 09:32
            Taaak, kompleksy na tle punktów rekrutacyjnych dziecka (?) ujawniają się w
            nicku. Niestety to forum to nie 'internetowy pochlebca'.
            • Gość: xyz Re: rekrutacja do LO nr 2 IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 28.06.06, 10:29
              Gość portalu: Ja napisał(a):

> Taaak, kompleksy na tle punktów rekrutacyjnych dziecka (?) ujawniają się w
              > nicku. Niestety to forum to nie 'internetowy pochlebca'.

Że jak?

Proszę jedynie, by nie rzucać słów na wiatr i tym samym obrażać pracujących w
              komisjach rekrutacyjnych nauczycieli. Jeśli ktoś twierdzi, że miały miejsce
              jakieś nieprawidłowości, to o konkrety proszę.
              • Gość: punkcik Re: rekrutacja do LO nr 2 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.06.06, 15:35
                nad kreską x, pod kreską y,razem powinno być powiedzmy x+y, a było powiedzmy y-1, a przyjętych x+y
                • Gość: mysia Re: rekrutacja do LO nr 2 IP: *.eranet.pl 28.06.06, 16:31
                  ??? może trochę jaśniej? to chyba nie jest problem?
                • Gość: 777 Re: rekrutacja do LO nr 2 IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 30.06.06, 22:04
                  Gość portalu: punkcik napisał(a):

> nad kreską x, pod kreską y,razem powinno być powiedzmy x+y

Ty balwanie jeden. Jesli nad kreska x a pod kreska y to powinno byc, powiedzmy,
                  x / y (dzielone !!!!!!!!!!!). Co za keretyn
                  Dobrze, ze sie nie dostales, ciole.
    • Gość: absolwentka Re: rekrutacja do LO nr 2 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.06.06, 18:16
      Fakt, kolega nie mówi zbyt jasno.. ale co tu właściwie dużo mówić. Kilka lat
      temu gdy była rekrutacja do II LO pan dyrektor z góry odrzucał wszystkie podania
      ze Starych Bogaczowic.. Dlaczego? Nikt nic nie wie..
      • Gość: olka bzdura IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.06, 19:06
        Komputer liczy, drukuje się listę.
        Potem jedni donoszą oryginały świadectw , potwierdzając wolę bycia w II LO, inni
        zabierają dokumenty, bo dostali się też do innej szkoły, na lepszy (wybrany) profil.
        I cała bajka.
        Gdzie tu miejsce na niedomówienia?
        A marudzić mogą ci, którym punktu zabrakło - jak co roku.
        Wtedy łatwo rzucać plotki i oskarżenia - szczególnie w sieci.

• Gość: monika Re: bzdura IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.06, 00:02
          a co mają teraz zrobic te dzieci? gdzie sie maja klocic?gdzie pojsc na skarge?
    • nelciaczek Re: rekrutacja do LO nr 2 28.06.06, 23:26
      spotkalam sie z opinią rekruta, ktory wlasnie zabieral papiery ze szkoly (nie
      dostal sie), kiedy podliczono jeszcze mu raz punkty; okazalo sie, ze wczesniej
      bylo ich o 10 za malo - i ostatecznie sie dostal. nie wygląda to jak żal
      odrzuconego w procesie rekrutacji, ale powstrzymalabym sie przed oskarzaniem
      kogokolwiek.
      • Gość: punkcik Re: rekrutacja do LO nr 2 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.06.06, 13:58
        nikt nikogo nie oskarża, ale zagadka jest...we wtorek był ktoś na liście, miał tylko dowieść oryginały dokumentów, a następnego dnia po 7.00 nie miał już po co dowozić i w tym cała zagadka
        • Gość: hip Re: rekrutacja do LO nr 2 IP: *.wlb.vectranet.pl / *.unregistered.net.telenergo.pl 29.06.06, 14:27
          to jest wlasnie zagadka. ze papiery mozna dowozic, zgodnie z prawem, do 4go, czy
          5go... a II z I skrocily ten termin wymuszajac podjecie decyzji.
          • Gość: olka na pewno spisek ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.06, 17:48
            Marudzenie i teoria spiskowa gimka, który myślał, że zostanie przyjęty bez
            względu na wyniki.
            Za samo chodzenie do szkoły.
            • Gość: monika spisek, a jakze! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.06, 19:18
              nie wiem jak teraz ale ponad 5 lat temu nieprawidlowosci byly... kolega, ktory
              mial slabsze oceny, mniej punktow z egzaminow sie dostal, a ja nie...i jak mi
              to wytłumaczycie?
              • Gość: monika Re: spisek, a jakze! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.06, 19:19
                ale w sumie dobrze ze nie chodzilam do takiej szkoly gdzie juz na dzien dobry
                pokazuja sie z tej strony :)
              • Gość: olka Re: spisek, a jakze! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.06, 20:46
                Ponad 5 lat temu nie było takiego liczenia punktów. Czemu bujasz?
                • Gość: monika Re: spisek, a jakze! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.06, 23:59
                  po pierwsze nie bujam, a po drugie liczenia punktow rzeczywiscie moglo nie
                  byc,ale tylko w 2 lo, widocznie przyjmowali kogo mieli przyjąć...
                  ps. bylo to 7 lat temu
                  • Gość: ... Re: spisek, a jakze! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.06, 13:05
                    Piszac o liczeniu pkt. mialam na mysli fakt, ze w tak odleglych czasach nie bylo
                    zewnetrznego egzaminu gimnazjalnego, bo nie bylo gimnazjum ;)

Badania kompetencji po 8 klasie dopiero wchodzily. rekrutacja polegala na czym
                    innym (wyzsze punkty za swiadectwo).
                    • Gość: monika Re: spisek, a jakze! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.06, 22:09
                      były punkty z testów kompetencji i punktu za świadectwo a jak juz pisałam
                      miałam lepsze oceny i więcej punktów z testów od owego kolegi, nie wiem co tak
                      bronisz tą szkołke :)
    • Gość: profesor Re: rekrutacja do LO nr 2 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.06, 21:36
      Bo to jest paranoja z ta rekrutacją. Powinien byc jakiś centralny (powiatowy?) system naboru. To bieganie z dokumentami, potwierdzanie, ciągle zmieniające się listy i w ogóle. Nic dziwnego, że dochodzi do pomyłek.
      • Gość: olka duzo kandydatow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.06, 13:03
        Jesli na 30 miejsc w klasie jest 70 kandydatow (human z prawem), to musi byc
        grupa nieprzyjetych, niezadowolonych, nieszczesliwych, podejrzewajacych swiat o
        spisek.

A trzeba tez wziac pod uwage kompletny brak obiektywizmu (zawyzona samoocena) i
        roszczeniowa postawe gimkow ("nam sie nalezy").
        Ale pokolenie nam rosnie :(
        Wychowane na Lepperze: ja chce i juz.
        • Gość: monika Re: duzo kandydatow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.06, 22:10
          a Ty wierzysz,ze ten swiat jest taki piękny i pełen sprawiedliwości? zobaczysz
          jak Tobie przydarzy się coś takiego, widocznie za mało do tej pory przeżyłaś
          • Gość: dóp Re: duzo kandydatow IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 03.07.06, 09:39
            Gość portalu: monika napisał(a):

> a Ty wierzysz,ze ten swiat jest taki piękny i pełen sprawiedliwości? zobaczysz
            > jak Tobie przydarzy się coś takiego, widocznie za mało do tej pory przeżyłaś

No i co z Twojego postu wynika? Ze powinni przyjac tych, co najwiecej krzycza?
            • Gość: monika Re: duzo kandydatow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.06, 15:32
              najpierw przeczytaj wszytskie posty a potem sie odzywaj.
              • Gość: dóp Re: duzo kandydatow IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 03.07.06, 21:59
                Gość portalu: monika napisał(a):

> najpierw przeczytaj wszytskie posty a potem sie odzywaj.

Nie, Ty najpierw przeczytaj to, co sama napisalas. Z mojej strony EOT.
                • Gość: monika Re: duzo kandydatow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.06, 23:43
                  no co napisalam? ze mozliwe jest, ze ktos został skrzywdzony co nie jest w
                  zadnym wypadku rownoznaczne z twierdzeniem, zeby przyjąć wszystkich tych ktorzy
                  krzyczą.
    • de_most_enes Re: rekrutacja do LO nr 2 04.07.06, 13:20
      Gość portalu: punkcik napisał(a):

> Dziwne kombinacje, posunę się dalej...niedomówienia, a może...przekręty!!!
      Szkod
      > a,że to dzieci potem cierpią.

Znowu ktoś komuś coś zarzuca. Cały post jest niewarty funta kłaków. Opisz
      sytuację uczciwie aby się można było odnieść. Moim zdaniem jesteś oszczercą.
      • Gość: yea Re: rekrutacja do LO nr 2 IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 19.07.06, 11:22
        to szanująca się szkoła, skoro ktos ma wiecej punktów rekrutacyjnych niż osoba,
        która się nie dostała - napisz odwołanie. Nie zaśmiecaj forum bezpodstawnymi
        oskarżeniami, dziękuję.
        • Gość: olka Re: rekrutacja do LO nr 2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.06, 23:52
          I matura zdana w 100% - bez giertychowej łaski :)
          • de_most_enes Re: rekrutacja do LO nr 2 21.07.06, 21:06
            Gość portalu: olka napisał(a):

> I matura zdana w 100% - bez giertychowej łaski :)

:-D Dokladnie to samo miałem napisać. Myślę, że przez TFUrcę tematu przebija
            niczym nie uzasadniony żal.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka