Gość: punkcik IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.06.06, 17:40 Dziwne kombinacje, posunę się dalej...niedomówienia, a może...przekręty!!!Szkoda,że to dzieci potem cierpią. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Rydżez Re: rekrutacja do LO nr 2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.06, 18:32 A co? Punkcika dziecku zabrakło??? Może konkretów trochę? Bo potem Dziwne kombinacje, posunę się dalej...niedomówienia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jola Re: rekrutacja do LO nr 2 IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 27.06.06, 22:02 wiem, ze w 1 LO tez były niedomówienia,pewne rzeczy mażna bylo ZAŁATWIĆ. Normalka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: rekrutacja do LO nr 2 IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 28.06.06, 08:31 > wiem, ze w 1 LO tez były niedomówienia,pewne rzeczy mażna bylo ZAŁATWIĆ. > Normalka Taaaaaaaaaak? To może konkrety jakieś? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: rekrutacja do LO nr 2 IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 28.06.06, 09:32 Taaak, kompleksy na tle punktów rekrutacyjnych dziecka (?) ujawniają się w nicku. Niestety to forum to nie 'internetowy pochlebca'. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: rekrutacja do LO nr 2 IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 28.06.06, 10:29 Gość portalu: Ja napisał(a): > Taaak, kompleksy na tle punktów rekrutacyjnych dziecka (?) ujawniają się w > nicku. Niestety to forum to nie 'internetowy pochlebca'. Że jak? Proszę jedynie, by nie rzucać słów na wiatr i tym samym obrażać pracujących w komisjach rekrutacyjnych nauczycieli. Jeśli ktoś twierdzi, że miały miejsce jakieś nieprawidłowości, to o konkrety proszę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: punkcik Re: rekrutacja do LO nr 2 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.06.06, 15:35 nad kreską x, pod kreską y,razem powinno być powiedzmy x+y, a było powiedzmy y-1, a przyjętych x+y Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mysia Re: rekrutacja do LO nr 2 IP: *.eranet.pl 28.06.06, 16:31 ??? może trochę jaśniej? to chyba nie jest problem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 777 Re: rekrutacja do LO nr 2 IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 30.06.06, 22:04 Gość portalu: punkcik napisał(a): > nad kreską x, pod kreską y,razem powinno być powiedzmy x+y Ty balwanie jeden. Jesli nad kreska x a pod kreska y to powinno byc, powiedzmy, x / y (dzielone !!!!!!!!!!!). Co za keretyn Dobrze, ze sie nie dostales, ciole. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: absolwentka Re: rekrutacja do LO nr 2 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.06.06, 18:16 Fakt, kolega nie mówi zbyt jasno.. ale co tu właściwie dużo mówić. Kilka lat temu gdy była rekrutacja do II LO pan dyrektor z góry odrzucał wszystkie podania ze Starych Bogaczowic.. Dlaczego? Nikt nic nie wie.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olka bzdura IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.06, 19:06 Komputer liczy, drukuje się listę. Potem jedni donoszą oryginały świadectw , potwierdzając wolę bycia w II LO, inni zabierają dokumenty, bo dostali się też do innej szkoły, na lepszy (wybrany) profil. I cała bajka. Gdzie tu miejsce na niedomówienia? A marudzić mogą ci, którym punktu zabrakło - jak co roku. Wtedy łatwo rzucać plotki i oskarżenia - szczególnie w sieci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika Re: bzdura IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.06, 00:02 a co mają teraz zrobic te dzieci? gdzie sie maja klocic?gdzie pojsc na skarge? Odpowiedz Link Zgłoś
nelciaczek Re: rekrutacja do LO nr 2 28.06.06, 23:26 spotkalam sie z opinią rekruta, ktory wlasnie zabieral papiery ze szkoly (nie dostal sie), kiedy podliczono jeszcze mu raz punkty; okazalo sie, ze wczesniej bylo ich o 10 za malo - i ostatecznie sie dostal. nie wygląda to jak żal odrzuconego w procesie rekrutacji, ale powstrzymalabym sie przed oskarzaniem kogokolwiek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: punkcik Re: rekrutacja do LO nr 2 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.06.06, 13:58 nikt nikogo nie oskarża, ale zagadka jest...we wtorek był ktoś na liście, miał tylko dowieść oryginały dokumentów, a następnego dnia po 7.00 nie miał już po co dowozić i w tym cała zagadka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hip Re: rekrutacja do LO nr 2 IP: *.wlb.vectranet.pl / *.unregistered.net.telenergo.pl 29.06.06, 14:27 to jest wlasnie zagadka. ze papiery mozna dowozic, zgodnie z prawem, do 4go, czy 5go... a II z I skrocily ten termin wymuszajac podjecie decyzji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olka na pewno spisek ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.06, 17:48 Marudzenie i teoria spiskowa gimka, który myślał, że zostanie przyjęty bez względu na wyniki. Za samo chodzenie do szkoły. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika spisek, a jakze! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.06, 19:18 nie wiem jak teraz ale ponad 5 lat temu nieprawidlowosci byly... kolega, ktory mial slabsze oceny, mniej punktow z egzaminow sie dostal, a ja nie...i jak mi to wytłumaczycie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika Re: spisek, a jakze! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.06, 19:19 ale w sumie dobrze ze nie chodzilam do takiej szkoly gdzie juz na dzien dobry pokazuja sie z tej strony :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olka Re: spisek, a jakze! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.06, 20:46 Ponad 5 lat temu nie było takiego liczenia punktów. Czemu bujasz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika Re: spisek, a jakze! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.06, 23:59 po pierwsze nie bujam, a po drugie liczenia punktow rzeczywiscie moglo nie byc,ale tylko w 2 lo, widocznie przyjmowali kogo mieli przyjąć... ps. bylo to 7 lat temu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: spisek, a jakze! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.06, 13:05 Piszac o liczeniu pkt. mialam na mysli fakt, ze w tak odleglych czasach nie bylo zewnetrznego egzaminu gimnazjalnego, bo nie bylo gimnazjum ;) Badania kompetencji po 8 klasie dopiero wchodzily. rekrutacja polegala na czym innym (wyzsze punkty za swiadectwo). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika Re: spisek, a jakze! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.06, 22:09 były punkty z testów kompetencji i punktu za świadectwo a jak juz pisałam miałam lepsze oceny i więcej punktów z testów od owego kolegi, nie wiem co tak bronisz tą szkołke :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: profesor Re: rekrutacja do LO nr 2 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.06, 21:36 Bo to jest paranoja z ta rekrutacją. Powinien byc jakiś centralny (powiatowy?) system naboru. To bieganie z dokumentami, potwierdzanie, ciągle zmieniające się listy i w ogóle. Nic dziwnego, że dochodzi do pomyłek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olka duzo kandydatow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.06, 13:03 Jesli na 30 miejsc w klasie jest 70 kandydatow (human z prawem), to musi byc grupa nieprzyjetych, niezadowolonych, nieszczesliwych, podejrzewajacych swiat o spisek. A trzeba tez wziac pod uwage kompletny brak obiektywizmu (zawyzona samoocena) i roszczeniowa postawe gimkow ("nam sie nalezy"). Ale pokolenie nam rosnie :( Wychowane na Lepperze: ja chce i juz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika Re: duzo kandydatow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.06, 22:10 a Ty wierzysz,ze ten swiat jest taki piękny i pełen sprawiedliwości? zobaczysz jak Tobie przydarzy się coś takiego, widocznie za mało do tej pory przeżyłaś Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dóp Re: duzo kandydatow IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 03.07.06, 09:39 Gość portalu: monika napisał(a): > a Ty wierzysz,ze ten swiat jest taki piękny i pełen sprawiedliwości? zobaczysz > jak Tobie przydarzy się coś takiego, widocznie za mało do tej pory przeżyłaś No i co z Twojego postu wynika? Ze powinni przyjac tych, co najwiecej krzycza? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika Re: duzo kandydatow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.06, 15:32 najpierw przeczytaj wszytskie posty a potem sie odzywaj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dóp Re: duzo kandydatow IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 03.07.06, 21:59 Gość portalu: monika napisał(a): > najpierw przeczytaj wszytskie posty a potem sie odzywaj. Nie, Ty najpierw przeczytaj to, co sama napisalas. Z mojej strony EOT. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika Re: duzo kandydatow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.06, 23:43 no co napisalam? ze mozliwe jest, ze ktos został skrzywdzony co nie jest w zadnym wypadku rownoznaczne z twierdzeniem, zeby przyjąć wszystkich tych ktorzy krzyczą. Odpowiedz Link Zgłoś
de_most_enes Re: rekrutacja do LO nr 2 04.07.06, 13:20 Gość portalu: punkcik napisał(a): > Dziwne kombinacje, posunę się dalej...niedomówienia, a może...przekręty!!! Szkod > a,że to dzieci potem cierpią. Znowu ktoś komuś coś zarzuca. Cały post jest niewarty funta kłaków. Opisz sytuację uczciwie aby się można było odnieść. Moim zdaniem jesteś oszczercą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yea Re: rekrutacja do LO nr 2 IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 19.07.06, 11:22 to szanująca się szkoła, skoro ktos ma wiecej punktów rekrutacyjnych niż osoba, która się nie dostała - napisz odwołanie. Nie zaśmiecaj forum bezpodstawnymi oskarżeniami, dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olka Re: rekrutacja do LO nr 2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.06, 23:52 I matura zdana w 100% - bez giertychowej łaski :) Odpowiedz Link Zgłoś
de_most_enes Re: rekrutacja do LO nr 2 21.07.06, 21:06 Gość portalu: olka napisał(a): > I matura zdana w 100% - bez giertychowej łaski :) :-D Dokladnie to samo miałem napisać. Myślę, że przez TFUrcę tematu przebija niczym nie uzasadniony żal. Odpowiedz Link Zgłoś