Gość: Alutka IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 11.04.07, 18:07 Widziałam na budynku Policji że jest rekrutacja. Może mi ktos powie jakie trzeba spełniać warunki, aby być przyjętym do pracy w Policji. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: poli Re: Rekrutacja IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 11.04.07, 21:36 - umiejetnosc unikania niebezpiecznych sytuacji, - niereagowanie jak cos sie dzieje, - powtarzanie, ze policja walbrzyska jest najlepsza w regionie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: laska Re: Rekrutacja IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 11.04.07, 21:37 musisz miec pale dluga i krutki jezor Odpowiedz Link Zgłoś
pressforum Re: Rekrutacja 11.04.07, 21:51 Alutku droga! nie wierze, ze przyszla policjantka jest tak bezradna. warunki sa okreslone w ustawie o policji, sa tez podawane przy okazji rekrutacji do poszczegolnych komend wojewodzkich czy miejskich. informacje o warunkach mozna znalezc w internecie (na stronie komendy glownej, ale walbrzyska policja tez ma swoja www), mozna tez o nie zapytac w dyzurce komendy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o Re: Rekrutacja IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 14.04.07, 07:51 > Alutku droga! nie wierze, ze przyszla policjantka jest tak bezradna. Idealna kandydatka;) A swoja droga to ludzie czasem zadaja takie pytania, ze nie wiadomo czy sie smiac czy plakac.. i sie dziwia ze odpowiedzi nie ma i ze na forum same chamy siedza..;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stefan Re: Rekrutacja IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 13.04.07, 23:13 Idzie policjant się odlać. Po jakimś czasie wychodzi z krzaków cały obsikany. - Co się stało? - pyta się kumpel. - Wyjąłem nie ta pałę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alutka Re: Rekrutacja IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 14.04.07, 19:13 Nie złe. Może jeszcze znasz kawały o policjantach. Swietny. Jestem w siódmym niebie. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Rekrutacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.07, 21:17 M..B..a..W....Mierny, Bierny ale Wierny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: policjant Re: Rekrutacja IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 14.04.07, 21:20 CH.W.D.F.G.W. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alutka Re: Rekrutacja IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 14.04.07, 21:39 Nie wiem co oznacza ten skrót. Trochę jaśniej Odpowiedz Link Zgłoś