Dodaj do ulubionych

Rekrutacja

IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 11.04.07, 18:07
Widziałam na budynku Policji że jest rekrutacja. Może mi ktos powie jakie
trzeba spełniać warunki, aby być przyjętym do pracy w Policji.
Obserwuj wątek
    • Gość: poli Re: Rekrutacja IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 11.04.07, 21:36
      - umiejetnosc unikania niebezpiecznych sytuacji,
      - niereagowanie jak cos sie dzieje,
      - powtarzanie, ze policja walbrzyska jest najlepsza w regionie...
      • Gość: laska Re: Rekrutacja IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 11.04.07, 21:37
        musisz miec pale dluga i krutki jezor
        • pressforum Re: Rekrutacja 11.04.07, 21:51
          Alutku droga! nie wierze, ze przyszla policjantka jest tak bezradna. warunki sa
          okreslone w ustawie o policji, sa tez podawane przy okazji rekrutacji do
          poszczegolnych komend wojewodzkich czy miejskich. informacje o warunkach mozna
          znalezc w internecie (na stronie komendy glownej, ale walbrzyska policja tez ma
          swoja www), mozna tez o nie zapytac w dyzurce komendy.
          • Gość: o Re: Rekrutacja IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 14.04.07, 07:51
            > Alutku droga! nie wierze, ze przyszla policjantka jest tak bezradna.
            Idealna kandydatka;) A swoja droga to ludzie czasem zadaja takie pytania, ze nie
            wiadomo czy sie smiac czy plakac.. i sie dziwia ze odpowiedzi nie ma i ze na
            forum same chamy siedza..;)
    • Gość: stefan Re: Rekrutacja IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 13.04.07, 23:13
      Idzie policjant się odlać. Po jakimś czasie wychodzi z krzaków cały obsikany.
      - Co się stało? - pyta się kumpel.
      - Wyjąłem nie ta pałę...
      • Gość: Alutka Re: Rekrutacja IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 14.04.07, 19:13
        Nie złe. Może jeszcze znasz kawały o policjantach. Swietny. Jestem w siódmym
        niebie. Pozdrawiam
    • Gość: gość Re: Rekrutacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.07, 21:17
      M..B..a..W....Mierny, Bierny ale Wierny
      • Gość: policjant Re: Rekrutacja IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 14.04.07, 21:20
        CH.W.D.F.G.W.
        • Gość: Alutka Re: Rekrutacja IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 14.04.07, 21:39
          Nie wiem co oznacza ten skrót. Trochę jaśniej
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka