remont

(62 wyniki)
  • Witam, poszukuje firmy do całkowitego remontu mieszkania. Proszę o kontakt lub o polecenie kogoś kto sprawdzi się w tym doskonale wiosenka.77@wp.pl
  • wiadomosci.onet.pl/regionalne/rzeszow/prawie-17-mln-zl-na-remont-drog-w-tarnobrzegu,1,5232660,region-wiadomosc.html
  • Zlece profesjonalnej firmie budowlanej z okolic Sandomierza, Tarnobrzega, Stalowej Woli kompleksowy remont mieszkania 60 m2. Kontakt e-mail: andwosa@interia.pl
  • Chcę na wiosnę remontować mieszkanie .Chodzi mi o firmę która dobrze robi zabudowy z płyt kartonowo gipsowych oraz szpachlowanie i malowanie .Najlepiej szybko , solidnie i tanio.Może kogoś mi polecicie
  • Remont drogi relacji Tarnobrzeg - Stalowa Wola w Jeziórku trwa i trwa, to tylko dwukilometrowy odcinek, miał się skończyć najpóźniej do października. Czy to chodzi o październik 2011?
  • remont(12)

poszukuję majstrów do wykonania remontu łazienki , czy ktoś ma namiary na solidnych fachowców , za informację z góry dziękuję .
  • Pilne! Czy znacie jakieś numery telefonów lub sposób kontaktu z kimś kto terminowo, solidnie i w miarę tanio dokonuje remontu i odnowienia mieszkania?
  • ktoś wie dlaczego na wyremontowanej wisłostradzie jest ograniczanie tylko 50 km / h w stronę Machowa ? Kiedyś po dziurawej drodze można było jechać 80 km / h. czy to nie dziwne ?
  • remont(5)

ciekawe czy kampania prezydencka pt. remont miasta się uda. już chyba wszyscy mieszkańcy wiedzą, że z tym wszystkim to lipa.
  • www.tarnobrzeg.pl/php/index.php?action=aktual_item&menu=&id=880&tyt_nagl=2007-07-16&nazwa=różne&id_kat=4
  • Gdzie można w Tbg i okolicy zrobić szlif cylindra do cz 175?może ktoś zna jakiś zakład/mechanika który pomoże wymienić łożyska na wale?
  • Czy ktoś zna kogoś dobrego od remontów, jakieś namiary telefon. Please
  • Nareszcze ! Mam tylko jedną uwagę, KTO kuźwa postawił te znaki z ograniczeniem do 30km/h a potem do 50 km/h? Chciałby zobaczyć czy ten idiota tyle tam jedzie ?! Nikt tam nie przestrzega tych prędkości, bo są bez jakiegokolwiek uzasadniena. Normalnie to powinno być przy zjeżdzie do 50 a potem 90. Takie stawianie znaków jest bardzo niebezpieczną praktyką stosowaną w Polsce, uczy lekceważenia znaków ograniczających prędkość. Potem taki miszczu kierownicy jedzie do Francji w pod Grenoble rozwala...
  • Zatrudnię dorywczo, przy remoncie mieszkania - od zaraz. Płatnść na godziny. fhu@onet.eu
  • wITAM Orientuje się ktoś czy Biedronka na Ul. Zwierzynieckiej będzie remontowana czy zamknięta ? Pisze plakat że REMONT ale słyszy się że bedzie zamknięta ze zwględu na wysoki czynsz? Proszę o "normlane" odpowiedzi, robie zakupy w Biedrobe a jak myślę o zakupach w Sklepie "Po..a" to mi się odechciewa...zakupów
  • Załamka. Wczoraj mocna ekipa remontujaca czyli RDM, BCJ i cholera wie kto jescze malowala na zolto oznakowanie poziome. Znaczy to tyle, ze na zime zostanie to nieskonczone. Nie zamontuja obwodow indukcyjnych w asfalcie do sterowania sygnalizacji. Pozostawia do wiosny wystajace przy kraweznikach studzienki kanalizacyjne. Profesjonalizm pelna para. Ponad 4 m-ce remontu i koniec w maju - jak dobrze pojdzie. Ale napewno prezes RDM dostanie premie od prezydenta na swieta za dobra robote.
  • Szpachlowanie,malowanie,panele,woda,co,karton gips,sufity podwieszane i wszystkie inne prace związane z remontem wykonujemy solidnie...Tel 506031476
  • Sprzedam mieszkanie 36m2 po remoncie, stolarka PCV, przedpokój, łazienka i kuchnia - płytki, 2 pokoje - panele. Duża lodówka z zamrażarką, meble kuchenne gratis. Balkon loggia. Ulica Zwierzyniecka, administrowane przez Spółdzielnię "Siarkowiec". Czwarte piętro. Cena 120 tys., do negocjacji. Kontakt 662296216.
  • Przeczytałem w TN, że miasto pozwie projektanta za zły projekt. Ciekawe czy faktycznie wezmą się za tych partaczy. I jakie konsekwencje poniosą urzędnicy, którzy ten projekt przyjęli. Chyba, że skończy jak zwykle i zapłacimy za naprawę tych fuszerek z naszych podatków. Co wy na to?
  • Remonty(6)

Czy ktoś wie, kto projektował i akceptował plany remontów (inwestycji) w Tarnobrzegu. 1. zwężenie drogi w Wielowsi? 2. wąska droga + szerokie chodniki z obu stron na całej długości do Wielowsi? 3. ulica Mickiewicza lepiej nie komentować (7 miejsc parkingowych obok urzędu i likwidacja parkingu koło Delikatesów, obok kiosku przy dawnym pogotowiu chodnik o szerokości 1 metra itd. 4. Przejście dla pieszych na wprost urzędu przy skrzyżowaniu 5. Droga zygzakiem (wysepka na drzewo - zachę...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się