-
na swoim blogu Paweł Orfin odniósł się do sposobu remontu ul. 11 Listopada
-
Remont Placu Zdrojowego w Jedlinie trwa już kilka miesięcy, a jego końca nie widać. Czy ktoś wie, kiedy planowane jest jego zakończenie? Czy remont przebiega zgodnie z planem, czy też są opóźnienia?
-
bip.um-walbrzych.dolnyslask.pl/dokument.php?iddok=7844&idmp=390&r=r
Chcę wziąść taki lokal ale muszę go chyba wcześniej wyremontować, proszę o pomoc i dobre rady.
Pan Szełemej mówił coś o pożyczkach na remont. Proszę o odpowiedź czy mi miasto poręczy kredyt, ktoś z Państwa już się starał?
-
Witam, zlecę remont / cik mieszkania ( 2 pokoje +kuchnia- stare budownictwo, wysokość 2,5m ) a dokładnie: gładzie na ścianach i suficie wraz z malowaniem. Ile to będzie kosztować ??
Dzięki [u]za konkretne odpowiedzi[/u] wiem że ostateczną cenę ustalić trzeba będzie podczas oględzin , ale chcę się przygotować finansowo -- dlatego pytam.
-
www.walbrzych24.com/1-wiadomosci/3310-zamkniecie-ulpluga-od-poniedzialku
www.walbrzych24.com/1-wiadomosci/3371-remont-ul-11-listopada
www.walbrzych24.com/1-wiadomosci/3273-koniec-remontu-broniewskiego
-
Remont ul. Świdnickiej stanął w miejscu, tak samo jak samochody czekające po 5 minut na zmianę świateł. Widziałem grupkę 10 robotników, ale nikt z nich nie pracował. Rozmiawiają, palą papierosy, a my czekamy na światłach. Dlaczego w Wałbrzychu każdy remont drogi musi tak wyglądać? Czy ktoś wie, kiedy remont Świdnickiej ma się planowo zakończyć?
-
Witam. Jak pewnie każdy mieszkaniec Podzamcza zdążył zauważyć trwa remont Al.
Podwale. Zastanawia mnie jedno - dlaczego? Przed remontem nawierzchnia tam
była dosyć dobra. Nie jeżdżą tak kilkunastu tonowe tiry, a ruch jest zawsze
spokojny, płynny, wręcz monotonny. Przyznam, że jedynie odcinek pomiędzy
parkingiem marketu "Billa", a budynkiem Dialogu był w kiepskim stanie.
Więc po co? Czyżby miasto miało nadmiar pieniędzy by pozwolić sobie na takie
niepotrzebne inwestycje jak remont trz...
-
Witam, szukam kogoś bo potrzebuje zrobić remont łazienki- głównie kafelkownie,szukam... Jak ktoś jest w temacie prosze o kontakt .
-
Poszukuję konkretnej osoby w rozsądnej cenie do remontu pokoju
Tynki ozdobne,elewacja,panele,ocieplenie,malowanie
Remont w Świebodzicach
-
No właśnie...
Czy potrafi mi ktoś racjonalnie wytłumaczyc co za ... (canzura a co)
wpadł na pomysł by remontować ulicę wysockiego w grudniu ? ciekawi
mnie tez po co taki remont połowiczny tak naprawdę bo bez wymiany
krawężników... fakt po krawęznikach się nie jeździ ale dzięki temu
droga wyglądao wiele ładniej a estetyka też jest ważna ! później już
się nie da samych krawężników wymienić.
ale dobra nie to jest motywem powstania tego wątku ...
może jest na forum osoba z...
-
witam, chciałem się doradzić w pewnej sprawie. Mieszkam w mieszkaniu spółdzielczym, nie dawno dowiedziałem się, że mam w domu nielegalnie zainstalowane CO i toaletę. Odkąd pamiętam miałem CO w domu i kibel, ale wychodzi na to że jak rodzice instalowali to kupe lat temu nie zgłosili tego. Ostatnio przyszedł mi list z MZB nakazujący w trybie natychmiastowym złożyć dokumentację techniczną obu instalacji. Co to jest , ile to kosztuje, czy można to olać itp.???
-
polećcie firmę do remontu łazienki
-
Chciałabym w tym roku wyremontować łazienkę, tj. zmienić kafle, wyrzucić
kabinę prysznicową na rzecz wanny przy czym będzie umiejscowiona w innym
kącie łazienki tj. miejscu obecnej pralki.
Czy muszę brać pozwolenia/projekty?
pozdrawiam
-
Kiedy koniec remontu na Piaskowej Górze przy ulicy Głównej i Broniewskiego?
Trwa to zbyt długo paranoja, przynajmniej powinni otworzyć do parkowania ulicę
Główną!
-
Szukam fachowca. Potrzebuje zrobic maly remont malego przedpokoju, jeszcze nie wiem co konkretnie chcę, liczę na porady. Czy godziny mogą być popołudniowe, czy od samego rana. Jest ktoś zainteresowany wykonaniem ? Proszę podać kontakt
-
link do strony
tiny.pl/hd2qx
17 Sierpnia 2004, 21:18 | Aktualności
Ruch z zamkniętej niedawno ulicy Gagarina w Wałbrzychu przeniósł się na drogę dojazdową do pobliskich domów - skarżą się mieszkańcy ulicy. Po usypanej z ziemi drodze zaledwie metr od zabudowań i okien, dziennie przejeżdża kilkadziesiąt aut, również ciężarowych, które chcą ominąć zamknięty odcinek właściwej drogi.
Mieszkańcy twierdzą, że skoro zamknięto ulicę Gagarina, to na drodze dojazdowej do ich domostw powin...
-
Słyszał ktoś coś nowego? Czy w końcu ta droga będzie robiona? Mieli
zacząć marzec-kwiecień,ale coś na to nie wygląda,bo jak na razie to
bezskutecznie zalepiają dziury.
-
szukam pustostanu do remont aby zrobic 2 małe pokoiki , prosze o namiary
-
Proszę o namiary na firmy bądź osoby specjalizujące się w kompleksowych remontach łazienek. 1,5 miesiąca czekaliśmy na "fachowca" który delikatnie mówiąc - wykiwał nas..
Remont na już! Mamy gotowy projekt łazienki ze wszystkimi niezbędnymi wytycznymi itp.
Proszę o pomoc w tej sprawie ;)
-
remont na kopernika bez przetargu ???