Forum Regionalne Śląskie Zabrze
ZMIEŃ
      remont

remont

(55 wyników)
    • Zabrze Biskupice, odcinek jezdniowy - Skanska (6 mln zł) połowa odcinka wymiana torowiska, pozostała część do gruntownego remontu Zabrze 3 Maja, odcinek jezdniowy oraz Zabrze Maciejów (od granicy miasta do ul. Kondratowicza) - ZUE S.A. z Krakowa (20,5 mln zł) Ruda Śląska, ul. Zabrzańska (trasa linii 1) - konsorcjum NDI i Balzola (ok. 20 mln zł)
    • Oby! katowice.gazeta.pl/katowice/1,35019,10596862,Perla_architektury_pojdzie_do_remontu.html
    • Czy ZSM może bez mojej zgody wyremontować mój balkon? Dopowiem, że przez wszystkie lata od poczatku istnienia budynku, ZSM nie wywiazywała się z tego obowiązku i część lokatorów wyremontowała balkony we własnym zakresie na swój koszt (także inwestując np w płytki). Na dzień dzisiejszy większość mieszkań w budynku to własność odrębna, a ZSM pełni tylko rolę administratora (do czasu stworzenia wspólnoty). Na bieżący rok ZSM zamierza przeprowadzic remont elewacji. Czy ZSM dyspunuje prawnymi...
    • Ale nową kanalizacje i remonty to by chcieli... Tylko nie chcą stać w korkach. Tok rozumowania 5 latka!:/ Pocierpieć trochę i później będzie cacy, ale trza to przeżyć drodzy Zabrzanie! Bo niby kiedy te remonty?
    • sprzatanie mieszkan,pranie dywanow,foteli,sof,tapicerki,mycie okien takze remonty mieszkan :plytkowanie,gipsowanie,malowanie.Tanio ceny zawsze do uzgodbienia.Zainteresowane osoby prosze o kontakt 518 693 251
    • Zna ktoś firmę remontowo-budowlaną godną polecenia? Do remontu mam dom, na początek łazienka ok 12m2. Armatura, wylewka, wykucie i wstawienie okna... aż po montaż biały. Interesuje mnie kontakt z firmą fachową i terminową. Przewiduję dokładnie sprecyzowaną umowę w przypadku problemów z egzekwowaniem fachowości oraz terminów gwarantuje spotkanie w sądzie. Pseudo fachowcy lepiej od razu niech dadzą sobie spokój ;-) Zainteresowani proszeni o podanie e-mail w tym wątku,
    • Zaczął sie remont budynku przy ul. Zaolziańskiej - zaraz obok sklepu... wymienili okna, drzwi - ostro działają. Wie ktos co tam będzie? Jakos tablicy informacyjnej nie widać;/
    • Czy ktoś wie lub słyszał o remoncie planowanym, utrudnienich lub widział coś na ten temat na ulicy Knurowskiej Zabrze-Maciejów
    • Konczyce, Makoszowy itp. Kto odbierał te drogi? Przecież to parodia, uskoki, zle wywazone pokrywy studzienek, brak namalowanych pasow oddzielajacych jezdnie. Kostka brukowa polozona byle jak. A gdzie sie podziala granitowa kostka brukowa zdjeta z ulicy Paderewskiego???
    • Dlaczego prace remontowe nawierzchni ul.Gen.de Gaulle a przy DMiT zostały przerwane?Wykonawca się wycofał?
    • Na stronie UM widnieje ogłoszenie,że od 15 lipca do 22 lipca będzie prowadzony remont nawierzchni ulicy De Gaulle’a.Tymczasem dzisiaj jest już 19.07 ,a robotników nie widać,no chyba że remontują pod powierzchnią jezdni żeby nie utrudniać ruchu-)
    • Przeglądam stronę remontowanych budynków ... ale jakoś nie wiem ile kosztował remont PAŁACU... www.um.zabrze.pl/sites/default/files/attach/Modernizacja_budynku_po_dyrekcji_huty_Zabrze.pdf - ktoś cos wie??
    • Wkrótce rozpoczynają się imprezy w DMT (po remoncie) Ciekawi mnie czy będzie poprawa nagłośnienia, wcześniej przestałam tam chodzić na imprezy,gdyż wychodziłam pół głucha !Za głośna muzyka często zagłuszała treść.A przecież HAŁAS SZKODZI ZDROWIU!!!!
    • Generalnie wszystko jak wyżej, remont całego mieszkania.Szukam rzetelnego fachowca, który wie co robi...Polecicie kogoś lub firmę?
    • Ze względu na poprawę warunków obsługi mieszkańców Zabrza oraz konieczność dostosowania obiektu Urzędu Miejskiego w Zabrzu przy ul. Powstańców Śląskich 5-7 do wymogów przepisów techniczno – budowlanych, rozpoczęliśmy remont budynku. W związku z powyższym prosimy o wyrozumiałość dla pogorszonych warunków technicznych, które mogą się pojawić podczas obsługi petentów. Jednocześnie zapewniamy, że zarówno kierownictwo jak i pracownicy Urzędu Miejskiego w Zabrzu dołożą wszelkich stara...
    • Za rok przeniesiony będzie UM a teraz remont (cieawe ile ten kaprys pani Prezydent kosztował)
    • witam! chciałam się zapytać o cenę remontu łazienki - zbicie i ułożenie kafelek, montaż kabiny, miski, umywalki itp. 26 m3 ściana, 5 m3 podłoga. Ile mogę zapłacić za robociznę? Nie chciałabym przepłacić. Bardzo Was proszę o podpowiedź...
    • szukam kogoś do remontu mieszkania. gipsy na ściany, płyty karton-gips na sufity itp. Jeżeli możecie kogoś polecić to bardzo proszę o jakieś namiary. Może jest ktoś zainteresowany?
    • Przez lata opowiadano Nam bajki jaki to piękny i nowoczesny będzie zabrzański dworzec PKP jak tylko zostanie przejęty przez miasto Zabrze od PKP. Mam wrażenie, że to była czysta propaganda bo jak na razie poza pomalowaniem dworca ochydną farbą i zniszczeniem płyt granitowych nic pięknego i nowoczesnego nie wyłania się z tego obiektu.
    • Mam do zlecenia remont mieszkania : wymiana drzwi, paneli podłogowych i ściennych, kafelkowanie jednego pomieszczenia oraz tapetowanie. Poszukuję fachowca/ów, którzy mi to dobrze zrobią. Może być bez faktury, byle wykonanie było solidne.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się