remont

(64 wyniki)
  • Kiedy skończą się remonty na Płońskiej?
  • Drodzy mieszkańcy Ciechanowa i okolic co sądzicie o niedokończonym remoncie ulicy Sienkiewicza
  • CZY KTOŚ WIE KIEDY BEDZIE ZAKOŃCZONY REMONT NAWIERZCHNI I DLACZEGO ROZPIE.... TO WSZYSTKO NA ZIMĘ??? ABY ŻYŁO SIĘ LEPIEJ? i TAK JUŻ JEST WSPANIALE.KTO SIĘ TYM ZAJMUJE I GDZIE TO MOŻNA ZGŁOSIĆ?
  • remont(4)

Czy ktoś mógłby się ze mną podzielić doświadczeniami: ile może kosztować i jak długo trwać remont kuchni, łazienki i kibelka w typowym bloku. Kuchnia ma ok 8m - trzeba w niej zerwać starą glazurę, PCV z podłogi, położyć nowe płytki. W łazience (ok 2,5m) też zerwać glazurę, położyć nową, zamontować nową umywalkę, nowe baterie itp. W kibelku chcę położyć tapetę zmywalną, wymiana kibelka. Chodzi mi o koszt samej robocizny. No i o czas. Dzięki za odpowiedzi.
  • Witam!!! Niedawno skończyłem, remont mieszkania i mam parę faktur za zakupione materiały. Chciałbym zatem odzyskać część pieniędzy jako zwrot podatku VAT. Czy ktoś zlecał takie wyliczenie jakiemuś biuru rachunkowemu?? Jeśli tak to gdzie najlepiej się udać?? Jakie koszty wchodzą w grę za takie wyliczenie?? Pozdrawiam!! TT
  • Kiedy skończy się remont płońskiej?te codzienne korki spowodowane remontem ul. płońskiej są okropne, nie mówiąc już o moim zawieszeniu w samochodzie które ulega zniszczeniu przez te wyboje...
  • Ewidentnie prace nie idą pełną parą i są chaotyczne. Brak organizacji ,brak koordynacji ekip - rozkopują jedną drogę ,zostawiają i rozkopują następny odcinek, rozkopany poprzednio odcinek ponownie rozkopują i tak w kółko, a końca nie widać. Wie ktoś kiedy na kiedy jest przewidziany koniec tego remontu ? Mam nadzieję ,że warto będzie czekać i ta cała inwestycja nie rozsypie się po roku. Ze strony UM : "Data: [b]16.06.2011[/b] - Roboty na Kilińskiego, Sierakowskiego, Małgorzackiej i Straża...
  • Czy jesteście takiego samego zdania jak ja ze na ulicy płońskiej przydałby się konkretny remont. Dziura na dziurze dziura pogania. Droga, która dosyć często przejeżdżają kierowcy a poza tym ludzie z innych miast na giełdę samochodowa.
  • Witajcie, Słyszałam o remoncie szpitala a dokładnie o remoncjie oddziału położniczego, czy to prawda. Jeśli tak to czy normalnie odbywają się porody, czy są jakieś utrudnienia z tym remontem związane? Np. ograniczona liczba pacjętek. Czy może nie ma żadnych utrudnień i wszystko jest po staremu.
  • Jakie jest wasze zdanie na temat Fabrycznej po remoncie? Warto tam iść na piwo?
  • Witam Dowiedziałam się że jest taka firma w Ciechanowie ,która sporządza wnioski do US i można odzyskać część pieniędzy ,które się wydało na niektóre materiały budowlane(ja remontowałam łazienkę, kupowałam :płytki,umywalkę ,wannę itp.) ) zadzwoniłam tam ,złozyłam faktury i dostałam po miesiącu zwrot w wysokości 657 zł.Za przygotowanie papierów biorą sobie tylko jakiś mały procent z kwoty do zwrotu Bardzo fajna sprawa, ludzie o tym nie wiedzą a można odzyskać całkiem niezłą kasę.
  • wiecie cos na ten temat?bylo swego czasu sporo szumu o tym,ale teraz jakos wszystko sie uciszylo.
  • Mam pytanie. Może ktoś zna odp lub wie gdzie szukać odp na pytanie kiedy zakończy się remont torów między Ciechanowem a warszawą. Kiedy wreszcie bedzie mozna w godzinke dojechac do stolicy a nie w morde 2,5h jak jest teraz. Niecałe 90 km w 2.5h. Aż mnie strzela jak jade tym pociagiem. Wstyd dla PKP. odezwijcie sie jak cos wiecie. Narazie
  • rozpoczęła się wielka akcja naprawy nawierzchni dróg,patrzę od jakiegoś czasu na te remonty w wykonaniu firmy koptrans i nie wiem czy jest to dziwny biznes czy absolutna kpina z urzędników miejskich oraz kierowców ,ulicę mleczarską powyższa firma łatała na początku tego tygodnia przez dwa dni a dzisiaj tj 11 02 2011 część łat wykruszyła się i pal diabli kasę którą trzeba będzie pewnie to tego interesu dopłacić aby naprawić to ponownie,ale szlag mnie trafia że znów będą spore utrudnienia w ruc...
  • 1. Dworek w Opinogórze - czy to będzie tylko muzeum ? czy prace dobiegły końca ? czy będzie można tam zrobic wesele ? 2. Kiedy rozpoczęcie budowy pętli ? Jak będzie przebiegała ? 3. Kiedy remont torów połączony z budową wiaduktów i dworca z parkingami ? 4. Kiedy ruszy rozbudowa ratusza ? 5. Kiedy rozbudowa kolegium nauczycielskiego ? 6. Kiedy ruszy remont WDK-u . 7. Kiedy rewitalizacja zamku i jego okolic ? 8. Kiedy skończy się budowa centrum handlowego Mrówka ? 9. Co się dzieje z...
  • Szykuje się remont dworca PKP, a co będzie z tymi barakami obok dworca? Co z barem Jacek i Bajka? W/g mnie powinni je jak njaszybciej wburzyc, są ochydne i szpecą nasz dworzec. Co Wy na to?
  • Czy ktoś orientuje się co sie dzieje z zabytkową Leśniczowką Bardonki ( ok 3 km za Krubinem w stronę Sońska). Jest w części rozebrana. Zastanawiam sie czy ją burza czy remontuja?
  • znacie jakies dobre firmy remontowo budowlane z ciechanowa ?? oceniajcie
  • już zaczęty, ciekawe jak wygląda ten budynek w środku, bo na zewnątrz jest w fatalnym stanie
  • Niedawno widziałem nową elewację hali Pułtuskiej. Teraz całkiem ładnie wygląda. Doczekała się remontu, wkońcu to jeden z najbardziej charakterystycznych budynków w Ciechanowie. Ciekawe czy wnętrze budynku (klatki schodowe itp.) też jest remontowane?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się