Gość: rozrywkowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.05, 07:03 Chcę się bawic do bialego rana w kulturalnym miejscu !!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: alska Re: MY CHCEMY ROZRYWKI !! DAJCIE NAM ROZRYWKĘ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.05, 08:29 To przprowadź sie do Wawy;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rozrywkowy Re: MY CHCEMY ROZRYWKI !! DAJCIE NAM ROZRYWKĘ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.05, 09:04 Żeby mnie gangsterzy ustrzelili przez przypadek ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alska Re: MY CHCEMY ROZRYWKI !! DAJCIE NAM ROZRYWKĘ IP: *.tpi.pl 28.02.05, 12:37 Nie, no co Ty, ulegasz stereotypom;). A poza tym gansterzy s aw Pruszkowie, Wołominie... A poważnie- Warszawa jest trudnym miastem do życia na codzień, ale dostęp do przeróżnych rozrywek w pewnym stopniu rekompensuje to ciężkawe życie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gdańsk Re: MY CHCEMY ROZRYWKI !! DAJCIE NAM ROZRYWKĘ IP: *.chello.pl 01.03.05, 07:58 za darmo nie chciał bym tam mieszkać duchota nagonka i ceny z kosmosu mieszkałem tam chwile i z całą odpowiedzialnościa stwierdzam że 100 razy bardziej wole mieszkać w gdańsku jestem tu już 7 lat i jest super Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: waldek ze wsi Re: MY CHCEMY ROZRYWKI !! DAJCIE NAM ROZRYWKĘ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.05, 09:49 A byłem w Gdańsku parę razy w interesach - smród ,brud ,nędza ,złodziejstwo,brudne plaże,brudne morze,latem pełno dorobkiewiczów których nie stac na wczasy w Arabii Saudyjskiej . Nic ciekawego . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gdańsk Re: MY CHCEMY ROZRYWKI !! DAJCIE NAM ROZRYWKĘ IP: *.chello.pl 01.03.05, 18:46 Wiesz nie będę się z tobą spierał bo chyba chodziłeś po oruni a tam nie jest zaciekawie. Ale w każdym mieście są miejsca w które warto pójść i są takie których trzeba unikać więc myślę że twoja opinia wynika z nieumiejętności poruszania się po trójmieście i okolicach. Natomiast jeżeli chodzi o wczasy na zatoką to się mylisz bo za te same pieniądze można spedzić urlop nad adriatykiem chociażby w słonecznej horwacji, więc tych których widziałeś musieli chcieć właśnie przyjechać do Gdańska. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś