Dodaj do ulubionych

MY CHCEMY ROZRYWKI !! DAJCIE NAM ROZRYWKĘ

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.05, 07:03
Chcę się bawic do bialego rana w kulturalnym miejscu !!!!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: alska Re: MY CHCEMY ROZRYWKI !! DAJCIE NAM ROZRYWKĘ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.05, 08:29
      To przprowadź sie do Wawy;)
      • Gość: rozrywkowy Re: MY CHCEMY ROZRYWKI !! DAJCIE NAM ROZRYWKĘ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.05, 09:04
        Żeby mnie gangsterzy ustrzelili przez przypadek ??
        • Gość: alska Re: MY CHCEMY ROZRYWKI !! DAJCIE NAM ROZRYWKĘ IP: *.tpi.pl 28.02.05, 12:37
          Nie, no co Ty, ulegasz stereotypom;). A poza tym gansterzy s aw Pruszkowie,
          Wołominie... A poważnie- Warszawa jest trudnym miastem do życia na codzień, ale
          dostęp do przeróżnych rozrywek w pewnym stopniu rekompensuje to ciężkawe życie.
          • Gość: gdańsk Re: MY CHCEMY ROZRYWKI !! DAJCIE NAM ROZRYWKĘ IP: *.chello.pl 01.03.05, 07:58
            za darmo nie chciał bym tam mieszkać duchota nagonka i ceny z kosmosu
            mieszkałem tam chwile i z całą odpowiedzialnościa stwierdzam że 100 razy
            bardziej wole mieszkać w gdańsku jestem tu już 7 lat i jest super
            • Gość: waldek ze wsi Re: MY CHCEMY ROZRYWKI !! DAJCIE NAM ROZRYWKĘ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.05, 09:49
              A byłem w Gdańsku parę razy w interesach -
              smród ,brud ,nędza ,złodziejstwo,brudne plaże,brudne morze,latem pełno
              dorobkiewiczów których nie stac na wczasy w Arabii Saudyjskiej . Nic ciekawego .
              • Gość: gdańsk Re: MY CHCEMY ROZRYWKI !! DAJCIE NAM ROZRYWKĘ IP: *.chello.pl 01.03.05, 18:46
                Wiesz nie będę się z tobą spierał bo chyba chodziłeś po oruni a tam nie jest
                zaciekawie. Ale w każdym mieście są miejsca w które warto pójść i są takie
                których trzeba unikać więc myślę że twoja opinia wynika z nieumiejętności
                poruszania się po trójmieście i okolicach. Natomiast jeżeli chodzi o wczasy na
                zatoką to się mylisz bo za te same pieniądze można spedzić urlop nad adriatykiem
                chociażby w słonecznej horwacji, więc tych których widziałeś musieli chcieć
                właśnie przyjechać do Gdańska.
                pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka