sad

(40 wyników)
  • Czy ktos skierowal sprawy do sadu w ktorej domaga sie od Dewelopera odszkodowania ktore jest rowne roznicy ceny Rynkowej i ceny na ktora Deweloper sie zgodzil ale nie chce sie z umowy wywiazac ?
  • Hej, co sadzicie o tej "inwestycji" (jak nazywają developerzy mieszkania :)) i developerze: www.yuniversalpodlaski.pl/mieszkania_Warszawa,29,Sady_Wergiliusza,ul_Wergiliusza_-_ul_Wolumen.html Mnie sie podoba lokalizacja (metro, nie przy samym Kasprowicza jak np. Mariposa, wiec w miare cicho, las), rozklady mieszkan tez nie sa glupie (choc brak metrazy 70-90 metrow...). Cena moglaby byc nizsza, tam nawet jeszcze dziury w ziemi nie ma z tego co wiem... No i oczywiscie bazar Wolumen dla nie...
  • Witam! Chciałabym poznać osoby,które również kupiły mieszkania w Rembertowie i podzielić się opiniami. My kupiliśmy mieszkanie w bloku R2. Napiszcie:) Pozdrawiam wszystkich przyszłych sąsiadów oraz osoby z Sadów I.
  • Witam, Czy wśród "forumowiczów" są przyszli mieszkańcy budynku 4a - Sady Jerozolimskie..?? Jesli tak to prosze o info. czy nie nie pokoi Was fakt "małej" dysproporcji w zaawansowaniu robót pomiędzy 4a a 4b. Ja zdecydowałam sie na mieszkanko w 4a...Ponieważ mieszkam niedaleko w drodze do pracy codziennie widzę jak "idą" prace na budowie i trochę martwi mnie fakt, że oba bloki mają być oddane w tym samym czasie ale prace nad 4a są sporo opóźnione....?? co o tym myślicie...???
  • Czy jest tu ktos kto zdecydowal sie na ta lokalizacje ? Bo nie watpie ze znajde tu takie osoby ktore mi odradza firme JW itp. a ja chyba sie skusze i tam kupie mieszkanie. Pozdrawiam wszystkich za i przeciw
  • Czesc wszystkim, Szukam przyszlych sasiadow ktorzy kupili mieszkanko na osiedlu Sady Rembertowskie. Pozdrawiam, Tarper
  • Witam! Szukam osób, które kupiły mieszkanie w Sadach Rembertowskich II. Ja niedawno się zdecydowałam, ale jak poczytałam na forum o JWC to mi nie jest za wesoło:( Pozdrówka
  • Poszukuję ludzi którzy dokonali zakupu mieszkania w SADACH REMBERTOWSKICH II jestem bardzo ciekawa jak wyglądają prace? czy JWC w końcu dostło pozwolnie na budowę ?
  • Witam, Czy jest ktoś na forum, kto wchodzi w tą inwestycję? Chodzi o Sady Rembertowskie II. Zamierzam kupić tam mieszkanie, sprawy są już bardzo daleko posunięte. Pozdrawiam, Jacek
  • A przynajmniej oddzielne forum dla miłosników skoków narciarskich i Małysza - zapychają cały sport. Plizzzzzzz
  • Zastanawiam się nad kupieniem mieszkania na tym osiedlu (bud. 4B, parter). Obejrzałem gotowe już budynki, samą budowę, przyszłe mieszkanie. Wrażenia pozytywne. Teraz chciałbym zapytać o opinie samych mieszkańców: warto? Może np. trzy największe plusy i trzy minusy?
  • Czy ktoś się skusił na tą nielubiana Białołękę? Czy jestem jedyna?
  • Witam Przestrzegam przed kupowaniem mieszkania od firmy Edbud na osiedlu tzw.Sady Jerozolimskie.Wizualizacja zagospodarowania terenu przed budową 5 zadania obejmowała jako takiej wielkości teren zielony.Teraz prezesi Edbudu Gierwałło i Mazur doszli chyba do wniosku, że to za dużo jak na "frajerów z prowincji" i usuwają drzewa z ex-zielonego terenu i zalewają betonem.Zostanie skwerek i to chyba do wstępu do niego trzeba się bedzie ustawiać w kolejce.W blokach Edbudu na terenie B...
  • pytam o strone osiedla, przyszłych sąsiadów a nie o informacje jakie mozna znależć na www JWC które buduje sady.Dzieki bardzo za ewentualną podpowiedz.
  • Czy jest tu może ktoś, kto będzie moim sąsiadem? ;-)
  • Witam, Jak w temacie. Co sądzicie o tej inwestycji. Deweloper raczej mało znany. Kończą pod koniec 2008 roku a jeszcze połowa mieszkań do sprzedania. Pozdrawiam, Piotrek
  • Nie ma tu nikogo, kogo by ten temat interesował?!!! Chyba nie będę tam mieszkać sama :(((
  • tydzien temu (19-11-02) GW pisala o PAX i majacym sie odbyc 26 listopada posiedzeniu sadu czy ktos wie jaka jest decyzja sadu???
  • Właśnie się mocno zastanawiam,czy zaryzykować i czekać aż zejdą z ceny,czy kupować już teraz za 6480 m. Co o tym myślicie?Czy są już może przyszli sąsiedzi? www.janpul.com/2_3_wisniowysad.php
  • Moi drodzy zbieram informacje o tej inwestycji, jesli ktos cos wie to bardzo prosze piszcie, chce kupic tam mieszkanie, super okolica dookola las, cisza spokoj....jednak musi byc jakies ale :) czekam na opinie... z gory dziekuje i pozdrawiam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się