sana

(7 wyników)
  • czesc dziewczyny, mam pytanie , nie rozpoczelam jeszcze wedrowek za suknia slubna , ale chcialm wstepnie zorientowac sie ile tak mniej wiecej moze kosztowac sukienka z kolekcji san patrick 2008, orientujecie sie moze ? serdecznie dziekuje za info
  • czy ktoś mierzył? www.suknie-slubne.pl/pl/lasposa.php?s=sena w rzeczywistości jest delikatniejsza i duuuzo jasniejsza. cos mnie w niej urzeka ale... no wlasnie... nie wiem sama co. w katalogu omijalam ja szerokim lukiem. jak wam sie ona podoba?
  • nie wiem czy mam sie łudzic i czekac na jakies ewentualne obnizki tego modelu, czy szukac z drugiej ręki. Choc na razie widze, ze chyba bedzie ciezko. Same chudzielce w tym bagdadzie wystepowały a ja nosze normalne 38 i jakos czuje sie zbyt obszerna gdy czytam o ogłoszeniach w rozmiarze34... ech...
  • mierzyła któraś z Was tą suknię? na zdjęciu bardzo mi się podoba, ale w rzeczywistosci wyglada pewnie trochę inaczej. Zanim bede jezdzila po salonach chcialabym miec jakies wstepne rozeznanie :)Co w ogole sadzicie o tej sukni? pozdrowionka dla wszystkich przyszlych mężatek ;)
  • ktos mierzyl moze te suknie jaka jest rozmiarowka zawyzona zanizona czy taka sama??
  • Proszę o pomoc w doborze dodatków do sukni www.mlodaimoda.pl/suknie-slubne/san-patrick-balta.html Z góry dziękuję za wszystkie wpisy
  • www.mlodaimoda.pl/suknie-slubne/san-patrick-bedford.html jestem na etapie poszukiwan i to jest jedna z tych na ktora zwrocilam uwage...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się