sana

(10 wyników)
  • W jaki sposób można najszybciej dostać się z kchao san na bazar weekendowy. Rozważałem dwie opcje tuk-tukiem lub autobusem do najbliższej stacj sky train lub też łodzią do tha sathon i tam przesiadka na sky train.Która opcja jest lepsza a może lepiej jechać jakimiś autobusami? Z góry dzięki za podpowiedzi.
  • Proszę o rade. Chcę wybrać się na Gran Canarię z pominięciem biur podróży. Czy ktoś korzystał z takiego rozwiązania? Czy jest to możliwe do zrealizowania, tańsze niż przez biuro? Proszę o wszystkie uwagi i rady.Pozdrawiam
  • Czy ktoś jechał przez salar w styczniu albo w lutym ? Czy faktycznie opady są wówczas tak duże, że salar może być zalany ? Jeśli tak, to czy przejazd jest wówczas możliwy ? Ile kosztuje taka impreza, co wchodzi w cenę a co nie i gdzie to najlepiej załatwić ? Możecie polecić jakąś agencję w San Pedro ? Dokąd dojeżdża się w Boliwii - do Uyuni czy gdzieś dalej ? Możecie przy okazji napisać gdzie spaliście w San Pedro i za ile oraz co polecacie w okolicy? Dzięki za info :)
  • Czesc wszystkim. Wybieram sie pod koniec listopada z zona do Bangkoku. W ktorej czesci miasta zanocowac, zeby byc najblizej atrakcji, a jednoczesnie nie za glosno. Chce tez wybrac sie na pare dni do Kambodzy z Bangkoku, ale raczej na wycieczke zorganizowana - ile kosztuje, gdzie zalatwic? pozdro
  • czy ktoś wie jak wyglada sprawa noclegów na Khao San w Bangkoku? musimy rezerwować wcześniej czy jest szansa jechać "w ciemno" i znaleźć nocleg szybko na mioejscu? dodam, ze jedziemy w marcu.
  • Witam wszystkich wtajemniczonych ponownie, jakim autobusem zajadę z nowego lotniska na Khao San Rd.? Aktualnie samoloty lądują już chyba na nowym terminalu, nie chciałbym zapłacić zbyt dużego frycowego jadąc do centrum. Jak zacznę wołać "Khao San bus" to chyba efektu zamierzonego nie osiągnę... :))) Kris.
  • Kazdy z nas pamieta dawne pochody pierwszomajowe.Wiele transparentöw,ogromne ilosci czerwonych sztandaröw.Ogromne napisy w stylu -"PRL ramie w ramie z ZSRR" lub "PZPR -PRZEWODNIA SILA Narodu".Ogromne ilosci MO i ORMO.Popoludniu polowania ORMOWCÖW na pijanych robotniköw,ktörzy zbyt glosno wyrazali swoje poglädy. Jak widzimy dzisiaj te czasy minione ? Czy organizowanie pochodöw w dzisiejszych czasach ma sens ? Czy moze zachowac swieto robotnicze-lecz wykorzyst...
  • czy koniec maja to dobry czas na odwiedzenie tego kraju ? wiem, ze zaczyna sie tam w kwietniu pora deszczowa, ale jak to wyglada w rzeczywistosci nie mam pojecia. Wiem tylko, ze deszczu nie znosze, czy da sie to przezyc ? Licze tez na to, ze drogi jeszcze nie beda rozmyte, bo to dopiero poczatek mokrego sezonu. czy moze ktos byl w tym terminie, czy lepiej zapomniec ? Dopiero ukladam plany...gdzie wedlug was jest a MUST...?
  • Czy ktoś może sie podzielić informacjami o tym biurze?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się