Forum Turystyka Europa Hiszpania
ZMIEŃ
      sana

sana

(12 wyniki)
    • Wróciłem 01.10 z tygodniowego pobytu z Rainbow Tours w hotelu San Fermin w Benalmadenie oraz tygodniowej objazdówki "Od Andalus do Andaluzji". San Fermin - mistrzostwo w zarządzaniu 3-gwiazdkowym hotelem. Objazdówka - trafiliśmy na deszcz, przez co sporo rzeczy odbyło się w biegu, ale ogólnie zadowolony jestem. Pytania?
    • hmm zastanawiam się nad wypadami z LLoret de Mar do San Sebstian albo na Gibraltar. Może ktoś z Was wykonał taki manewr?? Jeśli chodzi o Gibraltar to zdaję sobie sprawę, że raczej trzeba załatwić sobie tam nocleg, ponieważ nie da rady obrócić w obie strony w ciagu doby :)Trzeba wypożyczać samochód czy lepiej np. pociagiem??? Szukam rokładów jazdy autobusów z Lorett ale z tego co znalazłam to zbyt wielu opcji nie mają. Bynajmniej do San Sebastian nie zauwazyłam takiego połączenia...
    • Mam pytanie do tych, którzy byli w tym roku bądź wcześniej w San Antonio na Ibizie. Czytałam na internecie, że do dyskotek są bardzo drogie wstępy (30-60 euro). Czy to prawda? Czy wstępy do wszystkich dyskotek kosztują? Czy wszystkie są takie drogie? Wogóle jak to tam wygląda? Z góry dziękuję za wszystkie informacje. Chcemy się wybrać tam z koleżankami, ale jeżeli jest tak drogo, to chyba wybirzemy inne miejsce. W tym roku byłyśmy na Krecie w miejscowości Hersonissos (nazywane gr...
    • Wróciłem 14.08.12 pytania?
    • Właśnie wróciłem z Costa del Sol Hotel San Fermin , z Rainobow Tours - Hiszpania i Portugalia.W razie pytań w miarę możliwości służę pomocą .
    • Jezeli ktoś tam był lub słyszał opinie na temat Htelu San Marti zachęcam do wpisywania się...interesuje mnie równiez kwestia bufetu(jak wam smakowały posiłki...).
    • mam wielką prosbe do wszystkich ,którzy byli w hotelu san fermin w Banalmadenie wiem ze jest to hotel w pewnym oddaleniu od plazy i ze trzeba przejść przez ruchliwą ulice ,dlatego chciałam sie dowiedziec czy przejscie przez tę ulicę jest bardzo uciażliwe? czy można przejść bezproblemowo?i czy bliskośc tej ulicy wpływa jokoś na odpoczynek na plaży? z góry dziękuję za odpowiedzi:))
    • Lecę z żoną 4 czerwca z Wawy do hotelu San Fermin w Hiszpanii, czy ktoś jeszcze? Może ktoś tam był i ma praktyczne informacje na temat hotelu, wyżywienia, rzeczywistej odległości od plaży, jaka jest ta plaża, jakie zejście do wody itp.Miłego dnia.
    • Wybieramy się tam na wypoczynek, może ktoś tam już był i ma coś ciekawego do napisania, jaki hotel, jaka plaża, jakie miasteczko no i inne ciekawe informacje.
    • Usiłuję znaleźć pociąg z La Linea, bądź z Algeciras do Rondy, ale wyszukiwarka RENFE nie zna takiego miasta, jak Ronda. /chyba że jestem ślepa, choć próbowałam już kilka razy/. Może ktoś był ostatnio i ma aktualne dane? Interesuje mnie pociąg/ autobus z La Linea (ew. Algeciras) do Rondy - rano lub wieczorem.
    • Ibiza(22)

czy warti jechac z z jakim biurem na ibize
    • czy był ktoś może albo słyszał o wakacjach na Ibizie?? jakie ceny?? podobno KOSMICZNE? jak wygląda życie nocne? jakie dyskoteki? czy był ktoś może w AMNESJI????

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się