Forum Turystyka Świat Mexico
ZMIEŃ
      sana

sana

(6 wyników)
    • Miało być bardziej spontanicznie, bo samodzielnie, ale wygląda na to, że pewnie nie będę sama, a to już wymaga niestety jakiegoś zarysu. No cóż, jak trzeba to trzeba:) Zadałam wam kilka pytań ogólnych już tutaj: forum.gazeta.pl/forum/w,34187,106987818,106987818,zestaw_pytan_ogolnych_.html Od tamtego czasu trochę poczytałam, trochę pooglądałam.... i coraz krótszy wydaje mi się ten miesiąc, który mam na Meksyk:) Za bardzo gonić nie chcę, więc być może w pewnym momencie drogi moje i m...
    • Witamy Wszyskich Planujemy zobaczyć: Mexico City(Guadelupa, Teotihuacan, itd.), Puebla, Cuernavaca, Acapulco, Puerto Escondido, Oaxaca, San Cristobal, Palenque (i okoliczne atrakcje), Villahermosa, Campache, Merida, Tulum, i powrót do Mexico City. Mamy na to 20dni. W miarę mozliwości postaramy się w trakcie lub po powrocie wszystko opisać, a póki co prosimy o wskazówki, miejsca których nie można pominąć na tej trasie.
    • W terminie 4-18.10 wybieramy sie (dwie dziewczyny) do Meksyku. Wylot z Brukseli, ladowanie w Cancun. W planach Valladolid, Merida, Campeche, Uxmal, Chichen Itza, rez. Celestun, Cenotes, Palenque, Tulum i odlegle San Cristobal de las Casas (jesli tylko czas pozwoli). Zamierzamy podrozowac autobusami i ewentualnie na trasie Cancun - Merida wypozyczyc samochod. Bede wdzieczna za wszelkie info od osob, ktore w tym samym czasie wybieraja sie na Jukatan i poszukuja towarzyszy podrozy....
    • wybieram sie wraz z partnerką do meksyku, ruszamy 15.12. plan wycieczki przewiduje takie nietypowe miejsca jak: Chihuahua - kolejką górską do Los Mochis, La Paz, Mazaltan, Guadalajara, Chapalla, El Rosario, Toluca, Mexico City, San Angel. Czy mogłabym poprosić o krótkie info - czy warto (wycieczka na podstawie przewodnika opracowana), co warto szczególnego, no i czy sa w tych miejscach jakieś przyzwoite noclegi (nie zależy nam na luxusach. ew może ktoś się wybiera w tamte rejony w...
    • Witam, jakis czas temu informowalem o tanich biletach. Nie udalo mi sie powstrzymac i kupilem. Rodzina psy na mnie wiesza, ze przywioze swinska grype i nie przyjmuje do wiadomosci, ze nie mozna przywiezc czegos, co juz jest w Polsce. Wiec lecimy 28.01. z Berlina. Ponizej przedstawiam ramowy plan wyjazdu i bardzo prosze o konstruktywne opinie. Pomoga nam w realizacji a pozniej znajda odzwierciedlenie, jesli kogoś to zainteresuje, w II-giej relacji z Meksyku. Ogólnie przewiduje ok. 21 d...
    • Hej mojito, Chyba się kiedyś zakładaliśmy o wynik wyborów - pamiętasz stawkę? Mnie niestety pamięć zawodzi... pozdrawiam!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się