Dodaj do ulubionych

Koniunkcja Marsa i Saturna

04.08.04, 11:53
Witam.
Czy ktoś z forumowiczów mógłby pomóc mi zinterpretować koniunkcję marsa z
saturnem w horoskopie natalnym kobiety. Dodam że koniunkcja ta ma miejsce w
Wadze. W szczególności interesuje mnie jak taka koniunkcja może wpłynąć na
jej wyobrażenia o potencjalnym partnerze za którego odpowiada mars.
Obserwuj wątek
    • amatemi Re: Koniunkcja Marsa i Saturna 04.08.04, 12:07
      z lekcji astrologii pamietam, ze jesli Mars jest w koniunkcji z Saturnem, to
      czlowiek czuje sie tak jakby naciskal jednoczesnie na gaz i hamulec.
      Waga jest znakiem, w ktorym ciągle dąży sie do osiągnięcia równowagi, jesli
      znajduja sie tu planety o różnym charakterze, to ( tak sobie mysle) moze
      dodatkowo takie polozenie planet podkreslac dazenie do rownowagi ( bo jej brak).
      Czy znak Wagi oraz planety Mars i Saturn sa w VII domu w tym przypadku? Jesli
      nie, to gdzie sa te planety, w ktorym domu? Jaki znak jest w domu VII i gdzie
      jest Wenus?
      • wddic Re: Koniunkcja Marsa i Saturna 04.08.04, 12:20
        Mars i Saturn są w VIII domu (znak wagi). W VII domu jest znak lwa i znajduje
        się tam księżyc w pannie. Wenus jest w wodniku i jest w I domu (koniunkcja z
        ascendentem).
        Z gory dziękuje za pomoc.
        Pozdrawiam.

• amatemi Re: Koniunkcja Marsa i Saturna 04.08.04, 12:30
          Moje wrazenie ( niekoniecznie wlasciwe:)))) Mars ktory moze symbolizowac
          mezczyzne w horoskopie kobiety, aczkolwiek jest to tylko jeden aspekt meski w
          jej horoskopie jest w swoim domu a w Wadze czuje sie nienajlepiej. VIII dom
          jest czesto dla nas domem tajemnicy, czegos glebokiego, czego nie widac, czegos
          do czego trzeba dochodzic bardzo dlugo, odkrywac przez cale ycie. Taki
          mezczyzna moze te pania pociagac. A sama pani moze miec bardzo ciekawa
          nietypowa urode, tzw. "inna":))) Wszystko co ta pani robi jest takie inne,
          niestandardowe, nie miesci sie w ramach spolecznych( rozpatruje oczywiscie
          tylko czesc horoskopu, co nie jest wlasciwe:)))))))))))
          Pozdroweczki
          • wddic Re: Koniunkcja Marsa i Saturna 05.08.04, 15:51
            Dzięki Amatemi!
            Co do nietypowej, bardzo ciekawej urody to rzeczywiście kobieta ta jest
            wyjątkowo piękna i urocza! Przypuszczam że ma to związek z koniunkcją wenus z
            ascendentem.
            Pozdrawiam.
    • agrentowy4321 Re: Koniunkcja Marsa i Saturna 08.03.23, 23:50
      Niekiedy może być to ciekawe
    • irona.sonata Re: Koniunkcja Marsa i Saturna 29.04.23, 13:27
      Jestem wstrząśnięta

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka