Forum Auto-Moto Automobil
ZMIEŃ
      serbia

serbia

(3 wyniki)
    • ...czyli Demontownia samochdów osobowych: www.samar.pl/index.html?__la=pl&__ac=sec,4&new=52980 Nie ma się czemu dziwić - w końcu Daewoo też demontowało kiedyś auta w Serbii i skladali je potem u nas.
    • poniewaz slucham kazdej muzyki (na mojej playliscie jest trash metal, gothic czy hard rock, pop, trance, goa i co tam wpadnie po za diskopolo. Mam sporo ruskich czy niemieckich wykonawcow), to obejrzalem sobie to cos (jak zwykle) Czasem udaje sie jednak znalezc na eurowizji cos ciekawego. ostatnim odkryciem moim byla turecka athena: www.youtube.com/watch?v=P8lF9qf41i4 to byl 2004 rok i od tamtej pory sa nudy na pudy w tym roku jakis byl wysoki poziom, bo 3 piosenki zostana na playli...
    • witam, planuję trasę wakacyjną i właśnie zastanawiam sie nad jej przebiegiem. Mam zamiar wyjechać z Rzeszowa a celem jest Peloponez. Siedzę nad mapą i optymalnie wydaje sie pojechać przez Duklę do Preszowa i dalej : Koszyce, Miszkolc, Budapeszt, Szeged, Belgrad, Nis, Skopje, Saloniki, Larissa, Ateny i dalej. Podobne trasy wytycza Michelin i map24. Macie może inne sugestie ? Pozdro, Bishop

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się