siny

(5 wyników)
  • Dziewczyny czy wiecie co może byc powodem sinej szyjki macicy w ciąży i czy jest to związane z jakąs chorobą, albo zagrożeniem poronienia?? Co nieco wyczytałam w necie, ale może Wy mi powiecie wiecej.
  • wczoraj wracajac z pracy kompletnie zmoklam, a w domu nie od razu zmienilam spodnie.po godzinie,kiedy szlam pod prysznic w miejscu gdzie spodnie byly szczegolnie mokre (chociaz nie czulam specjalnego zimna) na nogach pojawily mi sie sino-fioletowe plamy i w tych miejcach cialo bylo kompletnie zimne. Czy komus tez sie moze tak zdarzylo? Po cieplym prysznicu wszystko zniknelo. Ale czy to jest normalne? Pozdrawiam
  • mam pytanie bo trochę się martwię wokoło pępka zrobiła mi się sina skóra nie wiem czy to jest powód do niepokoju podobno w ciąży skóra na brzuchu ciemnieje ale chyba nie w taki sposób dodam że jestem w 27tc.
  • ogladnelam filmy na necie z porodow chyba nie potrzebnie. nie balam sie a teraz :( wydaje mi sie ze dziecko tak sie meczy strasznie podczas porodu jak ono wogole odycha jak sie przeciska przz szyjke :( jeszcze dzis mialam taki koszmar ze urodzilo sie bez szyi i z zakrotkimi nozkami .. ostatnio coraz czesciej snia mi sie takie rzeczy. ale na usg jest wszystko ok nawet robilismy jaies specjalne wszystkich narzadow i test prisca no i niby wszystko ok ale przeciez nigdy nie ma pewnosci. a n...
  • jestem w 27 tygodniu. miesiąc temu miałam problemy z twardnącym brzuchem, ale teraz, po dużej dawce leków, wszystko się uspokoiło. Leków też już znacznie mnie, tylko Fenoterol. Niepokoi mnie tylko delikatnie sinienie skóry wokół pępka. Zadnych innych dolegliwości nie mam. No może tylko od czasu do czasu obfita wydzielina z pochwy, taka żółtawa. Czy któraś z was tam ma??

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się