patrycja25.live 18.06.10, 10:09 Dziewczyny czy wiecie co może byc powodem sinej szyjki macicy w ciąży i czy jest to związane z jakąs chorobą, albo zagrożeniem poronienia?? Co nieco wyczytałam w necie, ale może Wy mi powiecie wiecej. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pola.cocci Re: Sina szyjka 18.06.10, 10:12 A ty sama sie dopatrzylas, ze jest sina? bo jak lekarz to trzeba bylo jego zapytac. Odp: to normalne zjawisko. Odpowiedz Link Zgłoś
patrycja25.live Re: Sina szyjka 18.06.10, 10:39 Nie no lekarz, tylko właśnie cholera nie wiem czemu sie nie zapytałam Byłam wtedy trochę nerwowa i jakoś tak wyszło. Gin zabroniła tylko seksu. A teraz tak siedze kombinuje i jak zwykle jakies durne myśli mi łaża po łepie Dzieki. Nie zawracam wiecej głowy. Odpowiedz Link Zgłoś
kalarepka77 Re: Sina szyjka 18.06.10, 12:31 A można samemu sie dopatrzeć czy szyjka jest sina??? chyba raczej nie. Odpowiedz Link Zgłoś
pola.cocci Re: Sina szyjka 18.06.10, 14:19 kalarepka77 napisała: > A można samemu sie dopatrzeć czy szyjka jest sina??? chyba raczej nie. wyjasniam: to zlosliwie bylo Odpowiedz Link Zgłoś
patrycja25.live Re: Sina szyjka 18.06.10, 19:13 pola.cocci napisała: > wyjasniam: to zlosliwie bylo Całkiem niepotrzebnie. Odpowiedz Link Zgłoś
memphis90 Re: Sina szyjka 18.06.10, 11:24 Zasinienie szyjki macicy jest jednym z pierwszych objawów ciąży. Odpowiedz Link Zgłoś