Forum Zdrowie Migrena
ZMIEŃ
      siostry

siostry

(4 wyniki)
    • Czesc, na forum jestem nowa, ciesze sie, ze Was znalazlam. Ze zmorą zwana migreną zmagam sie od ok 5 lat. 2 tygodnie temu zrobilam tomografie, ale niczego zlego w tej mojej śmiesznej glowie nie znalezli. Pani neurolog powoli konczy sie lista lekow, ktore jeszcze moglaby na mnie wyprobowac. Blogoslawie Sumamigren i Imigran, bo tylko to pomaga, chociaz teraz nawet jak je biore akak trwa srednio 3 dni. Jak nie wezme lekow, to leb peka i oko niemalze wybucha, a jak je biore to tylko ć...
    • Od kilka lat kilka razy w roku miewam takie dziwne "ataki", tzn. drętwieje mi lewa ręka, pół twarzy , język, mam problemy z mówieniem. Po godzinie te objawy mijają i wtedy natepuje silny ból głowy, taki tętniący. Myslałam, ze to od serca, ale neurolog postawił diagnozę : taki rodzaj migreny. Jestem w szoku. Czy ktoś ma cos podobnego? Dodam ze moja siostra ma migreny, ale tylko bóle a nie żadne drętwienia. Cierpi nieraz przez 5 dni z rzędu i nic jej nie pomaga. Prosze o opinie. C...
    • Moja siostra ma napady typowej migreny z tym że, dolacza sie do tego dretwienie reki lewej (4i5 palec). Czy ktos z Was mial podfobny problem? MojaHistoria.republika.pl - historia mojego życia ubarwiona fotografiami i kilkoma filmikami. Możesz ze mną porozmawiać...jak tylko masz ochotę...
    • Jestem ciekawa jak to jest u was , moja mama odziedziczyła migreny po swojej babci , ja po mamie a wy?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się