Forum Zdrowie DDA
ZMIEŃ
      siostry

siostry

(3 wyniki)
    • witam. mam 20 lat. moj ojciec pije odkąd pamietam. wprawdzie jest wtedy nieszkodliwy. kładzie się spać i jest spokój. czasami najdzie go na głębsze rozmowy , pogada głupoty,pogada,i idzie do wyra. mama sama utrzymuje dom,bo on sie niedokłada do niczego.wydatków jest sporo: ja studiuje na dwoch kierunkach,z czego jeden zaoczny-a wiec platny, siostra jest ciezko chora ,koszt jej miesięcznego leczenie wynosi nawet ok 800zł.wykryto u niej borderline,teraz podejrzewają schozofrenie.j...
    • Jestem DDA, ale przede wszystkim (przez wiekszosc lat to moj brat gotowal mi pieklo)siostra narkomana i alkoholika. Nie ma grup dla takich osob, prawda? A przeciez chyba przezywa sie inaczej chorobe brata niz ojaca? Sa tutaj inni z "rodzenstwa"?
    • Moja siostra zdecydowała się na terapię! Dzwoniła, żeby mi opowiedzieć o kilku spotkaniach, o tym, jak się czuje, co przeżywa ... Nigdy nie gadałyśmy z sobą tak szczerze, jak przez te 8 minut przez telefon! Super, bardzo się cieszę! Ja tez jej o sobie opowiedziałam trochę. W życiu się tak nie cieszyłam z tego, że mam siostrę!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się