Forum Zdrowie Homeopatia
ZMIEŃ
      siostry

siostry

(6 wyników)
    • Synek mojej siostry od zawsze miał olbrzymie pragnienie ale tłumaczyliśmy to sobie upałami w miejscu jego zamieszkania (mieszkają na stałe na pd Francji), ale teraz zimą również ma ogromne pragnienie ma teraz 2 latka wypija ponad 2 litry wody mineralnej dziennie nie wliczając w to kaszek i innych płynnych pokarmów. Po przebudzeniu wypija na wdechu pełną butelkę wody (250 ml), potem pełną butlę kaszki, w nocy też się budzi i wypija ogromne ilości wody. Ostatnio też moja siostra...
    • Trochę tu chaosu dlatego bardzo proszę chyba Gonię aby raz jeszcze powiedziała cos o homeopatach we Wrocławiu, to pilne dla mojej siostry, a moze ktoś z okolic np Wałbrzych Świdnica itp kogoś zna. Bo jeśli chodzi o mojego homeopatę ze Szczecina to on powiedział że zna jedynie we Wrocławiu klasyka, a we Wrocławiu nikogo, ale może po prostu tylko on nie zna? A gdzieś ktoś taki jest
    • Dziewczyny, ratunku! jestem na waszym forum nie pierwszy raz, bo już raz korzystałam z aderesów homeopatów warszawskich dla mojego podówczas rocznego synka (w listopadzie Mikołaj skończy 2 lata) i byliśmy u dr. Oczkowskiego. Ale o co mi TERAZ chodzi? Moja siostra 12 sierpnia urodziła synka. Mały miał jakieś drgawki w 1wszej dobie po porodzie, na skutek czego wywieziono go do Międzylesia. Moja siostra, pocharatana po porodzie (problemy po nacięciu po porodzie naturalnym), pomimo zakaz...
    • Witam, jestem tutaj nowa i od niedawna stosuję homeopatie, także narazie poznaję tą wiedzę tajemną. Homeopatią zaraziła mnie moja mama, która też ją stosuje i leczy ją moją siostrę i siebie. Od grudnia leczę moją 1,5 roczną córkę. Jesteśmy pod opieką pani dr Elżbiety Wołyniec-Zawiślak z Bydgoszczy. Zuzia dostaje Siliceę LM 6. Czy znacie tą panią doktor i jakie macie na jej temat opinie, bo moja rodzina jak narazie jest zadowolona, z tym że zaznaczam, jestem świeża w tym temacie :...
    • Witajcie, wczoraj moja 13 letnia suczka miała prawdopodobnie wylew. Rano kilka razy wymiotowała. Około 10.00 moja siostra poszła z nia do weterynarza, dostała antybiotyk i glukozę. Jest taka biedna, że nie moge na nia patrzeć:-( Te wymioty spowodowały odwodnienie, Sabunia nie może ustać sama chwili, nie mówiąc o chodzeniu, przewraca sie na lewy bok. Dzisiaj dostała kroplówke i jest troszeczke lepiej, pije tylko troche wody z ręki, z miski nie ruszy. Weterynarz stwierdził, ż wymiot...
    • moja siostra wybiera się z dzieckiem do niego,ja zresztą też planuje.Pytanie jest takie czy siostra powinna byc sama z dzieckiem czy moze pojechac z teściową,dzidzia jest mała,a pozatym tesciowa ja przywiezie,to może dziwne pytanie ale doktor kupnicki jest chyba dośc wyjątkowym lekarzem,który podchodzi poważnie do każdego pacjenta,to moze woli,zeby nie było za dużo osób,ma ktos takie doświadzcenia?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się