siostry

(4 wyniki)
  • Nie wiem co napisać ,bo dzwoniła mamusia i zabrali Amelkę już na salę operacyjną.Chciałam być z mamą ,ale nie pozwoliła nam na to.Muszę opiekować się Hanią.Mama udostępniła mi wszystkie swoje hasła i mam coś pisać,ale nie wiem co ,bo narazie jest nam bardzo smutno.Kazała przeprosić,jeżeli nie odbierze telefonu,ponieważ w szpitalu nie może go włączyć.Mam dzisiaj wolne i bedę wszystkie Panie informowała co i jak.Wieczorem mama ma przyjechać,bo nie pozwolą jej dzisiaj zostać z siostr...
  • Witam Wszystkich na tym forum. Piszę, bo mam nadzieję, że będziecie mogli mi pomóc. Nie wiem, czy dobrze zadałam pytanie ale do rzeczy: moja siostra dwa dni temu urodziła córeczkę, dziś zostały przewiezione do CZDZ. Jeszcze w ciąży zdiagnozowano powiększenie jednej nerki. Obecnie po USG okazało się, że jedna nerka jest w połowie obrzeknięta i nie pracuje, lekarz wspomniał, że najlepszym wyjściem będzie usunięcie chorej części. I moje pytanie: czy ktoś potrafi mi podpowiedzieć, j...
  • Wiem, że wiele z Was ma dzieci po operacji i chciałam zapytać, jak sobie poradziłyście ze stresem ? Jak przetrwać operację i te 24 godz. na OIOMie bez kontaktu z dzieckiem ? Co robić, żeby nie zwariować ? Jeśli był już taki wątek, to przepraszam i ewentualnie proszę o link. Pozdrawiam Agata
  • jakiego neurologa polecasz w Warszawie lub okolicach. mój siostrzeniec musi znaleźć porządnego specjalistę. dzisiaj wypuścili go z Międzylesia. pierwszy dzień na wolności od dnia narodzin - urodził sie 12 sierpnia. miał drgawki prawostronne w 1wszej dobie po urodzeniu. w międzylesiu był 15 dni. porobili wszystkie możliwe badania. nie wyszło, całe szczęście nic, choć eeg przed nim (20 wrzesnia). wiesz jak to jest. dobrze mieć jakiegoś "swojego" learza stamtąd, który podejdzie do dziec...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się