skierowanie

(7 wyników)
  • Mam chora koleżankę, jest obecnie w strasznym stanie, wizytę u psychologa ma za tydzień, ale ona już chce iść do szpitala jak najszybciej, czy jak pójdzie z ulicy i lekarze w szpitalu zobaczą jaki jest jej stan zostanie przyjęta? z góry dzięki za odpowiedzi
  • czy żeby zacząć się leczyć trzeba mieć skierowanie od jakiegoś internisty, czy lekarza rodzinnego> Może to głupie pytanie, ale nie wiem jak to teraz jests z lekarzami bo nie chodze do nich już od kilku lat. Czy muszę mieć skierowanie do psychologa (jeśli w grę wchodzi bezpłatne leczenie). czy też mogę udać się do poradni czy też kliniki? jestem z katowic. I walczę z b. ok kilku lat. próbowałam już wielu rzeczy ale bez skutku, od jakiegoś czasu boję się że straciłam kontrolę i m...
  • Usłyszałam od lekarza psychiatry,że nie ma sensu czekać z córką w domu...zwiedzać co rusz nowych spec.należy "pokazać"ją na oddziale i tam zapadnie decyzja o dalszym leczeniu i ewentualnych zmianach. Mam pytanie do dziewczyn,które niedawno tam sie leczyły;jak wyglądają te pierwsze dni,psychoterapia grupowa,jak liczne są sale ...?Z góry dziękuje
  • jaką dietę stosujecie bądź stosowałyscie zanim wpadłyście w anę albo jak w nia wpadłyście??
  • jutro wybieram się do gastrologa bo mój żołądek zaczyna szwankować no ale nie za bardzo wiem czy mam mu powiedzieć o mojej bulimii no ale wreszcie chciałabym z kimś o tym porozmawiać no i jakoś z tym skończyć no ale sama chyba sobię nie poradzę powiedzcie mi co mam zrobić bo ja już sobię z tym wszystkim nie radzę pomocy pilsssssssssssssssss
  • szpital(4)

a ja zrobiłabym wszystko, by jak najszybciej trafić do szpitala.staram się juz od półtora roku, wszyscy mi obiecuja miejsce i na tym się kończy, gdyż moja waga jest na granicy normy. mam wrażenie, ze dopiero jakbym schudła 10 kg, ktos zajałby sie mną poważnie..jestem wsciekła na polską służbę zdrowia, staram się w miedzyczasie leczyc ambulatoryjnie, ale wygląda na to, ze z jedzeniem w ten sposób nie ruszę... czuję się olewana...bo nie trafiłam do szpitala w stanie agonalnym, prosto...
  • choruje juz od 4-5 lat sam nie wiem...przeszlam terapie grupowo...polepszylo mi sie...poznije znowu pogorszylo...teraz juz tydzien bez wymiotow...zastanawim sie czy wy tez tak mialyscie...moze na efekty trzeba troche dluzej poczekac...piscie jak bylo u was po skonczeniu tertapii...buzka ;]

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się