Forum Zdrowie Migrena
ZMIEŃ
      skierowanie

skierowanie

(9 wyników)
    • Witam, kiedys podczytywałam to forum i wiem, że są tutaj znawcy od wszelakiego bólu głowy wiec moze pomożecie. Od kilku tygodni mam takie dziwne bóle głowy od podskoków, pojawiają sie gdy np jadę rowerem, wjeżadżam w dołek i "łup" jakby cośtam bolesnego obijało sie o czche. Gdy dzisiaj podbiegałam pojawiło sie to samo, każdy krok to łupnięcie w głowie. Moze ktos wie co to takiego?
    • Chcę zapytać drogie koleżanki, jaak cena jest akupunktury , czy jest refundowana z kasy chorych i czy wogóle pomaga? Zwariuje przez te migrenyyyyy
    • W związku z coraz silniejszymi bólami głowy moja neurolog skierowała mnie na szereg badań, żeby w końcu znaleźć przyczynę, a nie leczyc mnie tylko objawowo. Wczesniej robiłam tylko eeg - było ok. Wczoraj odebrałam wynik angio CT głowy i nie bardzo wiem czy jest dobry czy wręcz przeciwnie? czy taki wynik daje odpowiedź dlaczego boli mnie ciągle głowa? Wyniki laboratoryjne OK, oprócz czasu protrombinowego i ATTP (podwyższone), okulista- ok, tarczyca-ok. Oto treść wyniku angio CT głowy: ...
    • Cześć. Mam na imię Iza. Trafiłam na to forum całkiem niedawno i przeczytałam prawie w całości. Wcześniej byłam na forum "chore zatoki" Stwierdzam ze pełno tu życzliwych osób, zresztą w niedoli człowiek nie lubi być sam. Zwracam się do Was, ponieważ utknęłam w takim punkcie, że nie wiem co robić dalej. Od 2 lat mam bóle głowy. Wstaję rano z bólem i kładę się z bólem. W ogóle ciężko żyć, cięzko pracować. Nietety trzeba jednak zarabiać na chlebek. Całe moje dotychczasowe leczenie s...
    • Proszę o pomoc, bo już nie daję rady. Poszukuję dobrego lekarza, mój lekarz rodzinny mam wrażenie że bagatelizuje problem, twierdzi że bóle głowy mam z odwodnienia, że za mało piję płynów (fakt nie czuję potrzeby aby stosować tyle płynów co jest zalecane piję góra 1 litr płynów). zaczęłam pić więcej, ale to nie pomaga, bóle są nadal dodatkowo trwają 2-3 dni (kiedyś tylko były jednodniowe). Dostałam skierowanie do laryngologa (termin dopiero w lipcu). Będę jeszcze wymuszać skiero...
    • help;) znów mam pogorszenie.... ale od początku> Migreny mam od lat... od podstawówki właściwie. po porodzie bardzo się nasiliły. Ostatnio tak, że wyję z bólu, a moja praca, niestety, polega m.in na podróżowaniu, a za kierownicą jest mi bardzo źle. Do tego wyglądam jak nastolatka, ale nie z figury, tylko twarzy - pryszcze. Kilka mies temu robiłam sobie badania na prolaktynę, znów (przed ciążą też to miałam) bardzo dużo ponad normę. Potem wzięłam leki, prolka do normy, migreny ...
    • Dostałam skierowanie do Poradni Leczenia Bóku i zapisałam się na Winnicką. Jadę tam 25.10. Czy ktos tam był i może mi coś bliżej powiedzieć o tej poradni, czego się spodziewać? Nie oczekuję cudu ale czy komuś wizyty w tej poradni pomogły?
    • candida(8)

Hej,czy słyszeliście coś na temat bakterii candida a występowaniem bólów migrenowych?Czy istnieje taka zależność?
    • Dziś pierwszy dzień po trzydniówce migrenkowej, co za ulga. Nie dość, że żołądek odmówił mi ostatnio posłuszeństwa to i trzydniowy BG. Codziennie brałam po tryptanie, bo MG szalała. Być może były skoki ciśnienia, a mnie właśnie wtedy najczęściej dopada migrenka. A jak osatnio Wasze głowy? pozdr.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się