Forum Zdrowie Zespol Jelita Nadwrazliwego
ZMIEŃ
      skierowanie

skierowanie

(5 wyników)
    • Ja w takim badaniu uczestniczyla, stad wiem ze moje problemy maja charakter zaburzen czynnosciowych. Podaję link dla zainteresowanych. pl.wikipedia.org/wiki/Elektrogastrografia
    • Mam skierowanie na kolonskopie, i duogastroskopie , to drugie mam w poniedziałek,na kolono musze zapisać , nie wiem gdzie , wiem ze na pewno w narkozie sobie zrobie, kto idzie ze mną ???Rączki do góry ! Pozdrawiam Magdak75
    • szpital(5)

Dostałam skierowanie do szpitala na gruntowne przebadanie przewodu pokarmowego (??) Czy ktoś z Was był w szpitalu na Wasze jelitka? Jakie badania będą mi tam robić? Kolonoskopię? Co jeszcze? Żeby aż do szpitala?
    • Witojcie! Ta sprawa trochę mnie gryzie. Jakieś 3 tyg.temu poszłam wreszcie po licznych mękach i wahaniach do lekarza pierwszego kontaku... już wcześniej oczywiście podejrzewałam, że może mam ibs, bo mam w domu taką fajną encyklopedię medyczną ;) i zawsze tak sobie w duchu mówiłam, że na pewno mam ibs(właściwie wszystkie możliwe objawy się zgadzają, z przewagą biegunek-ale wiem, że inne choroby mogą mieć podobne objawy). W końcu poszłam do tego lekarza i nic mu nie mówiąc o moich pode...
    • Dera Libra ponawiam pytanie : jak dostałas się do Kliniki gastroenterologicznej w Ligocie?? Czy zajmował się Toba dr Waluga?? Czy pomogła Ci wizyta w tej klinice, czego się dowiedziałaś?? Czy istniej tam mozliwość przyjecia w poradni (czy potrzebne jest mi skierowanie??) Napisz wszystko o tej jednostce, chciałabym wreszcie spotkac SPECJALISTĘ od IBS:))))) pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się