skierowanie

(7 wyników)
  • Witam,czy jakieś mamy chodziły ze swoimi dziećmi do psychologa,jak wygląda wizyta?Mam synka 3,5 roku,nie chce mówić logopeda dała skierowanie do psychologa ..
  • Synek ma 3 lata (28sierpień skonczył 3).Mówi tylko tata(Y), mama(y), kaka(kupa)< sisi, i kilka dzwiekonaśladowczych.On wskazuje nam palcem lub wydaje różne dla najbliższych zrozumiałe dżwieki i tak sie z nim dogadujemy. Jest bystry rozumie wszystko, jest kontaktowy lubi dzieci.Lekarz pediatra nie wystawia nam skierowania do logopedy pomimi że 4(!) razy prosiłam.Każe czekać byłam prywatnie lekarz stwierdził aparat mowy ok ale dobrze żeby poćwiczyć z nim. Jak zmusić pediatre d...
  • witam czy pomozecie mi znowu gdzie panstwowo mozna zapisac dziecko na eeg ,i kto mi ma na to skierowanie dac .prywatnie to moze jakies ceny .dzwonilam do jednego instytutu to 230zl .moze macie namiary na cos troszecze tanszego.
  • wpisujcie jakie konsultacje i jakich specjalistów nalezy odwiedzic w pierwszej kolejności. Na co zwrócic uwagę. Itp.
  • Wybieram się z Emisiem ( forum.gazeta.pl/forum/72,2.html? f=17669&w=53951373 )do jakiegoś specjalisty, tak naprawdę nie mam jasności do jakiego powinnam, prawdopodobnie do neurologopedy. Czy Ośrodek Wczesnej Interwencji to właśnie to miejsce, gdzie powinnam pójść? Czy potrzeba jakiegoś skierowania? Czy w takim ośrodku to ja mam poprosić o wizytę u konkretnego specjalisty, czy zostaniemy odgórnie pokierowani? Jak to wyglądało w Waszym wypadku? A może w ogóle powinnam wybrać inną ...
  • dostaliśmy w końcu wyproszone skierowanie do neurologa od pediatry. Mały ma 2 latka i prawie nie mówi a do tego jest bardzo ruchliwy zeby nie powiedzieć nadpobudliwy. Jak wygląda taka wizyta?? co bada neurolog dziecięcy?? i w jaki sposób?? to dopiero początek naszej drogi lekarskiej bo przydałoby nam sie jeszce skierowanie do psychologa i logopedy. ale zobaczymy jak nam pójdzie u neurologa.
  • Witajcie dziewczyny, Poszukuje namiarów na placówkę NFZ gdzie mogę zapisac sie na konsultacje u logopedy. Wiem w Miedzylesiu jest CZD ale sanse sa małe na dostanie się tam a terminy długie wiec poszukuje w okolicach Miedzylesia, Wawer, falenica Otwock

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się