Forum Zdrowie ZEZ isko
ZMIEŃ
      skierowanie

skierowanie

(4 wyniki)
    • Po przeczytaniu Waszych postów rozumiem,że aby zoperować zeza potrzebne jest skierowanie.Czy mogę je otrzymać jeśli pójdę do prywatnego gabinetu okulistcznego w moim mieście? Z góry dziękuję za odp.Naprawde cieszę się, że Was "odkryłam". Potraficie podnieść człowieka na duchu. Pozdrawiam, Paola
    • zeza u dzieci????? Przeglądam ale nie ma informacji który lekarz dla 6-latka jest nalepszy??? Mam wielki problem gdyż mój synek był leczony w Katowicach u Gierkowej....miał 9 mies, póżniej po zamieszkaniu w wawie zaczelam chodzić do Dr med. Ewa Oleszczyńska – Prost...czy ktoś zna tą Panią dr???Synek nosi okulary, chodzimy na ćwiczenia ortoptyczne dwa razy w tyd. Nosi okulary z pryzmą te do codziennego chodzenia i te do ćwiczeń w domu.....jest poprawa.....ale lekarka skierowała...
    • Witam Was jestem tutaj z wiadomego powodu. Męcze się juz z nim przez ponad 20 lat. Dopiero gdy trafiłem na to forum zrozumiałem ze jest jeszcze szansa aby się pozbyć tego problemu. Mój okulista zawsze mi powtarza, że na taki zabieg jest juz za późno. Lecz po Waszych opisach widzę, że tak nie jest. Chciałbym sie dowiedzieć jak trafić do dr. Jochan bo widzę, że bardz ją chwalicie. Mam pare pytań. 1) Czy na bezpłatną wizytę u tej Pani muszę mieć skierowanie od jakiegos okulisty i gd...
    • Mam 29 lat. pól roku temu zdecydowałem sie na operację zeza rozbieżnego (niestałego, ukrytego). OPERACJA PRZEBIEGŁA POMYŚLNIE I JESTEM BARDZO ZADOWOLONY :-))). Zacznę jednak od początku. Pamietam jak w przedszkolu i w szkole podstawowej (tylko I klasa) nosiłem okulary. Niestety okulary nosic przestałem dzis juz nie pamiętam dlaczego w każdym bądz razie nie były one wymagane poniewaz wzrok miałem i do dzis mam dobry (czytam najmniejsze literki). Przez caly okres szkoły podstawow...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się