Dodaj do ulubionych

Sprzedam Faceta

IP: *.adsl.inetia.pl 11.03.11, 23:05
Data pierwszej rejestracji: nieznana
Egzemplarz okazowy:duże gabaryty,tył lekko zgarbiony,poduszka powietrzna z przodu,ropniak,możliwość jazdy na gazie,wrażliwy na pedały,drążek położony centralnie(prawie niewidoczny),najlepiej posuwa na obwodnicach,na trasie bierze wszystko jak leci.
UWAGA:porzadnie stuknięty,dużo pali,problemy z wytryskiem,niemiłosiernie smrodzi z tylnej rury.
ZAPAS GUM GRATIS
Obserwuj wątek
    • Gość: ha!ha! Re:do olala IP: *.play-internet.pl 11.03.11, 23:17
      Ja takiego oddałam za darmo.Dobre!A może chcesz sprzedać mojego?
    • Gość: :) Re: Sprzedam Faceta IP: *.ssp.dialog.net.pl 11.03.11, 23:29
      Sprzedam kobiete
      walona z każdej strony
      kilka warstw podkładu i kilka lakieru
      • edi_wch Re: Sprzedam Faceta 12.03.11, 00:13
        Gość portalu: :) napisał(a):

> Sprzedam kobiete
        > walona z każdej strony
        > kilka warstw podkładu i kilka lakieru

a czy co miesiąc gubi olej ?
        • Gość: . Re: Sprzedam Faceta IP: *.41.210.117.threembb.co.uk 12.03.11, 02:40
          Przez najbliższych około 8 miesięcy gubiła oleju nie będzie (ale potem znowu zacznie), a jazda stanie się bezpieczniejsza, bo nie zajdzie (parą szyba)...
          Przez tenże okres czasu posiada dodatkowo powiększone reflektory...
          Gotowa do jazdy, brać i jeździć...
          • Gość: error Re: Sprzedam Faceta IP: *.ssp.dialog.net.pl 12.03.11, 12:42
            Ale pewnie przegieg ma duzy?:) i sypie sie jak domki w czeczeni:)
            • Gość: :) Re: Sprzedam Faceta IP: *.dynamic.chello.pl 13.03.11, 17:22
              a poduszki powietrzne dwie ma? nie bita? jaki rocznik? ;) a istnieje możliwość jazdy próbnej?
              • Gość: :) Re: Sprzedam Faceta IP: *.walbrzych.vectranet.pl 17.03.11, 11:21
                www.joemonster.org/art/16570/ICBO_CCCXLVIII_Ja_biore_zawsze_w_pogodne_poranki
    • Gość: ixi Re: Sprzedam Faceta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.03.11, 11:49
      mam taki sam egzemplarz , do twojego gotowa jestem dodać mojego jako klona gratisówkę .
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka