Dodaj do ulubionych

Sprzedam Monitor LCD SONY 19 cali

IP: 78.8.252.* 30.09.09, 16:25
WITAM

DO SPRZEDANIA MONITOR LCD SONY 19 CALI PUŁTORAROCZNY MAŁOURZYWANY

CENA 400 ZŁ

POZDRAWIAM

KONTAKT : dzikus68@interia.pl
Obserwuj wątek
    • Gość: ooo Re: Sprzedam Monitor LCD SONY 19 cali IP: *.mobile.playmobile.pl 30.09.09, 17:59
      haha ;D okazja:D
      • Gość: urzywany Re: Sprzedam Monitor LCD SONY 19 cali IP: 87.105.201.* 30.09.09, 18:37
        Rany boskie!
        Ludzie popatrzcie czasami, czy nie macie podkreślonych słów na czerwono! Znów oplułem monitor.
        Chłopie (czy też babo), sądząc z nicka masz 41 lat a piszesz jak dziecko neostrady.
        Chcesz coś sprzedać? Wystaw sprzęt na Allegro!
        Nie dość, że zaśmiecasz forum to jeszcze pokazujesz młodszym użytkownikom, że 40 lat to już uwiąd. Umysłowy również.

Podpisany
        urzywany, pultoraroczny z CAPSEM!
        (się kurna namęczyłem, żeby to napisać ;))
        • Gość: CrAzY81 Re: Sprzedam Monitor LCD SONY 19 cali IP: 78.8.252.* 30.09.09, 18:41
          NIE UMIEM DOBRZE PISAC PO POLSKU BO UMIEM PO NIEMIECKU I ANGIELSKU PO POLSKU
          NIKT MNIE NIE NAUCZYL BO CHODZILEM DO SZKOLY W NIEMCZECH .

POZDRAWIAM

PRZEPRASZAM ZA PISOWNIE
          • Gość: ooo Re: Sprzedam Monitor LCD SONY 19 cali IP: *.mobile.playmobile.pl 30.09.09, 19:09
            word, firefox itd to nie boli. To ze mieszkasz za granica itd nie znaczy ze masz
            nie szanowac naszego kochanego języka.
            • Gość: aaa Re: Sprzedam Monitor LCD SONY 19 cali IP: *.ssp.dialog.net.pl 30.09.09, 19:13
              nje szanowanje naszego kohanego jenzyka jest zwionzane z sytułacjom w naszym
              kohanym krajó. wrzyscy uciekajom z wiamomyh pszyczyn. podzienkuj kaczyniskjemu i
              reszcie bandy
              • Gość: ooo Re: Sprzedam Monitor LCD SONY 19 cali IP: *.mobile.playmobile.pl 30.09.09, 19:35
                ZAWSZE SIĘ ZNAJDZIE USPRAWIEDLIWIENIE. WIESZ CO TO ZNACZY SPOŁECZNA GLOBALIZACJA?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka