sprzedam

(64 wyniki)
  • o taki jak na tej aukcji allegro.pl/wok-fissler-classic-28cm-z-kratka-i-pokrywka-i3129034248.html zostałam nim uszczęśliwiona, nie wiedzieć czemu, bo jak żyje chińszczyzny nie robiłam :( kasa mnie goni, więc zależy mi żeby sprzedać go jak najszybciej. Wok funkiel nówka, wyjęłam go tylko z pudełka i schowałam z powrotem;) sprzedam za 160 dla lipcówek przesyłka gratis
  • Mam problem z pianinem. Przeprowadzamy się i w nowym mieszkaniu się nie zmieści. Dostałam je od rodziców jako dziecko, ale nie gram na nim od jakichś 20 lat. Trzymałam, bo myślałam, że może któreś z dzieci będzie miało zdolności muzyczne ale jakoś nie przejawiają zdolności w tym zakresie, więc muszę je sprzedać. Macie pomysł jak to zrobić? Nawet nie wiem ile za nie wziąć. Na allegro jest taka rozbieżność cen, że już zupełnie zgłupiałam.
  • Natknęłam się niedawno na szkatułkę z biżuterią - nie noszoną lub niepotrzebną zupełnie - nie noszę i nie będę nosiła Oprócz łańcuszków, kolczyków, zwykłej obrączki są tam też 3 pierścionki z brylantami - niewielkimi ale jednak gdzie mogłabym się tego pozbyć i trochę kasy dostać? Ma ktoś jakieś doświadczenie jak nie dać zrobić się w balona i gdzie z tym w ogóle pójść?
  • Dziewczyny - mam do sprzedania nowiuteńkie PSP. Nie mam zielonego pojęcia co to za PSP - bo się nie znam zupełnie :) Gra jest nowiuteńka, to prezent, którego chcę się pozbyć, bo mojemu synowi iPad wystarczy ;) Zainteresowanym podam wszystkie parametry - spisane z pudełka i instrukcji :) Nie mam dowodu zakupu. Cena?? Nie mam pojęcia...
  • ja nie, prawie nigdy. Jak chcę coś sprzedać, jak dziś (wózek i nosidło) to zaglądnęłam. Moim zdaniem tak niewiele, w skali tygodnia, jest tam nowych wpisów, że wcale nie zaśmiecałyby one ogólnego forum. A byłoby... skuteczniej.
  • hej - robie porządki na półkach - mam do sprzedania pare książek - po 10zł za sztukę polecam: 1.2.PATTERSON J. 2 książki- Mary Mary; Czwarty Lipca 3.Grisham:Ostatni sędzia 4.Finder:Człowiek firmy 5.Suskind:Pachnidło 6.Straub: Kraina cieni 7.Indridason Grobowa cisza 8.Thiesler Kolekcjoner dzieci 9.Fitzek:Terapia 10.Evans: PRZEPAŚĆ 11.Frisch: HOMO FABER pozdrawiam
  • Ktoś chętny?:)Cena do uzgodnienia
  • fotoforum.gazeta.pl/zdjecie/2621152,2,1,buty.html fotoforum.gazeta.pl/zdjecie/2621159,2,4,buty.html fotoforum.gazeta.pl/zdjecie/2621154,2,2,buty.html Dziewczynki sprzedam piękne buty,miałam je raz na wernisażu założone. Nie mogę miec ich w domu bo mnie trafia,ze nie moge załozyć.Nie patrzcie ile kosztowały,chyba w jakim amoku byłam,że tyle za nie zapłaciłam( za super jakosc i kryształki znanej marki) Rozmiar 38 za 150 zł .
  • Mozliwa negocjacja cen :) Ubrania picasaweb.google.com/115637221593150830904/Dziecko?authkey=Gv1sRgCPmGs4f_5resiQE Buty picasaweb.google.com/115637221593150830904/ZdjeciaButowZSE?authkey=Gv1sRgCNuH9-KXsJnMoQE
  • Tytuły średnio ciekawe, zbierane, kupowane, otrzymane...czas na remament. Tych naj....nie oddam nigdy, więc reguł nadal pełny :) Joanna Chmielewska - przekleta bariera -rzeź bezkregowcow -tajemnica -trudny trup -depozyt...całość za 25zl Richard Yates "Droga do szczęścia" 8zl Janusz L. Wiśniewski - sceny z życia za ściana - UKRWIENIA...całość za 12 zł Ewa Stec " romans z trupem w tle" 5zl Paulo Coelho -zwycięzca jest sam - pielgrzym...całość za 10zl Nicholas Sparks ...
  • Drogie Lipcowe Mamy(i nie tylko :)) Prosze o rade. Chce sprzedac wozek, i nie mam pojecia za jaka cene wystawic go na allegro. Wozek dla dwojki, phil&teds vibe, nowy kosztowalby z tym co mam 2800. Uzywany, zadbany, nic nie uszkodzone i zniszczone. Chciałabym uzyskac rozsadna cene, ani nie przesadzic, ani nie stracic :) i nie chce wystawiac od 1zl. Doradzcie jesli mozecie. Z gory dzieki:)
  • Moje dzieci maja dużo klocków lego tych drobnych i dywan w ciapki wielokolorowe.Nie da się zebrać klocków wszystkich więc rozkładam im na podłodze taki kocyk z ikea (polarowy jasno niebieski na wyprzedaży kupiłam kiedyś za grosze). Sprzątanie jest proste bo zwija się koc i przesypuje do pudła zawartość koca. :D Można to jeszcze udoskonalić nabijając takie koła jak do firan w rogach koca zbierasz koc i te koła zawieszasz na haku na ścianie :) jako taki wór.
  • idealne dla studentów filologii, mi już niepotrzebne. Cena 350zł, do negocjacji. Wartość to ok 650zł. Oxford PWN Polish-English Dictionary Oxford PWN English-Polish Dictionary Oxford Collocations Dictionar Longman Contemporary English Dictionary Longman Dictionary of English Language and Culture Cambridge Biographical Encyclopedia (niedostępna w Polsce) Oxford Wordpower CD ROM Oxford Advanced Learner's Compass CD ROM GRATIS: Collins Cobuild Dictionary of Phrasal Verbs oraz Wydaw...
  • Super narciarski kombinezon w idealnym stanie, super ciepły i wygodny. Głęboki kaptur, wiatrołap, kieszonki na ski-passy, tkanina idealne, bez absolutnie żadnych przetrać. Jedyny mankament to puszczony szew przy odblaskowych taśmach przy nogawkach - trzeba to przeszyć, lub od razu wszyć wzmocnienie (na zapas). Cena 100zł z przesyłką. Zdjęcia: picasaweb.google.com/107120843627732108592/Kombinezon?authkey=Gv1sRgCN-d0dbY46bRnQE
  • Kolega ma do sprzedania 3 bilety na Lige Światową siatkówki do Łodzi na sobotę. Bardzo dobre miejsca, cena biletu 130zł, kolega chce za bilet 100zł. Może ktoś byłby chętny?
  • potrzebuję do terapii Jonka maseżara, najlepiej coś w tym stylu (koniecznie z możliwością wyłączenia dźwięku) allegro.pl/clatronic-masazer-podczerwien-masazu-3-lata-gw-i1246543771.html Może któraś z Was dziewczyny ma na zbyciu i chciałaby go sprzedać za jakąś niezbyt wygórowaną cenę? Szukam tez trójkąta muzycznego...
  • Tak na próbę piszę to ogłoszenie tutaj przed wystawieniem na allegro,takie cuś: www.kettler.pl/index.php?tab=sport&c=26_steppery&u=hks&id=48 Jak nowy,używany może ze 3 razy niestety,a potem wyjezdzalismy na długo,później ciąża,następnie kontuzje :(-więc nieśmigany,gwarancja się już skonczyła ale wszystko działa jak należy. Jakby ktoś chciał to piszcie na maila. Moje anioły Moje obrazy mój synek Julian urodzony 25 lipca 2007
  • zdjęcia w albumie. wszystko działa, sprawne. leżaczek ma na oparciu małą plamkę, która się nie sprała w praniu widoczną na zdjęciu. picasaweb.google.com/106108720490364715112/12Lutego2012?authkey=Gv1sRgCPPSsOv-yoblpAE
  • *****-nowa *** *- stan prawie idealny, wygląda jak nowa ***-stan bardzo dobry, niewielkie normalne ślady użytkowania **-stan dobry, widoczne ślady użytkowania *-książka dosyć mocno sfatygowana Linki z merlina: chodzi o opis książki, NIE to samo wydanie! (Jeżeli dokładnie to samo to napisane) Kryminały: 1. Hennig Mankel „Morderca bez twarzy” **** 15zł merlin.pl/Morderca-bez-twarzy_Henning-Mankell/browse/product/1,774055.html To wydanie co w linku, ale oprawa miękka ...
  • używany, ale w dobrym stanie:) taki oto: Blender za 80 zł plus koszty przesylki (ok. 10 zł) ktos chętny? o ile sie nie myle oprocz tego, co widac na zdjeciu, jest jeszcze wysoki pojemnik, w ktorym mozna np. ubic pianę. sprzedaje, bo zamowilam z przystawką do kruszenia lodu i innymi bajerami, nie ma sensu, zeby miec dwa:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Wersja mobilna