Forum Zdrowie Służba zdrowia
ZMIEŃ
      sterydy

sterydy

(3 wyniki)
    • jesli lek ten jest od wielu lat z powodzeniem stosowany w zapobieganiu napadom astmy w tym przypadku w przebiegu alergii wziewnej, na dodatek nie ma jego odpowiednika??????Kto?Kto?Kto? Jak zwykle nie liczy sie dobro pacjenta, tylko zyski. Lek ten był w grupie refundowanych, totez państwo zbyt dużo na nim traciło!Nie wazne, że pozwolił wielu ludziom żyć w miarę normalnie, bez napadów, najważniejszy jest zysk!!!! Typowe polskie myślenie nie ratuje życia, mozna wycofac. Jak to nie ra...
    • Hej! Moja córeczka ma 10 miesięcy i za sobą zapalenie krtani.Poprzednio dostawała Dexaven w razie ataku duszności.Niestety nie pamiętam jaką dawkę tego leku powinna otrzymać.Czy ktoś może mi odpowiedzieć na to pytanie? Jestem przerażona perspektywą kolejnych ataków duszności.Boje sie każdej nocy,że coś takiego może nam się powtórzyć.Czy nawilżacz powietrza zapewni nam bezpieczne noce? Krysia
    • Byłem z tym problemem u kilku konowałów ( neurologów ),leczątylko sterydami i fizykoterapią.Po ponad trzech miesiącach takiego leczenia poprawa jest minimalna.Czy ktoś miał podobną dolegliwość i mógłby pomóc w znalezieniu dobrego i skutecznego specjalisty w tej dziedzinie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się