strach

(6 wyników)
  • zbliżają się święta... czy Wy też się ich boicie? ja czuje ogromny strach:/ mnóstwo jedzenia, wspólne posiłki.. więcej ludzi w domu = większa kontrola.. myśl o tym odbiera mi całą radość, jaką powinny dawać swięta..
  • Strach(5)

Muszę zadzwonić do mojej pani psycholog żeby ustalić termin następnej wizyty.Zwykle umawiam się z Nią w gabinecie ale tym razem kazała mi zadzwonić bo prawdopodobnie od Nowego Roku będzie przyjmować w innej przychodni.Ja niestety strasznie się boję do Niej zadzwonić.Chociaż spotykam się już z Nią od ponad dwóch lat to jakoś przeraża mnie myśl,że muszę zadzwonić i umawiać się przez telefon.Wiem że potrzebuję z Nią porozmawiać ale strasznie boję się zadzwonić.W ogóle jak sobie z tą ...
  • pewnego dnia były urodziny... byli goście...była pycha sałatka...był tort... i było ciasto...a wieczorem była imprezka u znajomych na której wypadało jakoś wyglądać... ubrałam spódniczkę...i tak jakoś brzuch mi z przejedzenia odstawał...głupia myśl..."a może by tak ..." realizacja... OD TEJ CHWILI MAM BULIMIĘ... z początku myślę sobie...pfff... jak mi się znudzi to z NIĄ skończe... to tylko tata alternatywna forma spłaszczania brzucha... BARDZO WYGODNA METODA... W końcu jesz .....
  • pl.wikipedia.org/wiki/Zesp%C3%B3%C5%82_Boerhaavego
  • Na bulimię choruję już od lat 10. A aktualnie kolejny raz próbuję się leczyć. Podjęłam kolejną terapię. Ale mam pytanie - jakie powinnam zrobić badania, poza oczywistą konsultacją stomatologiczną, by dowiedzieć się o skutkach fizycznych mojej choroby?
  • Tak sobie postanowilam napisac kilka przemyslen jakie ostatnio mialysmy z dziewczynami ze stanow. Otoz natknelysmy sie na video ktore porownuje anoreksje i bulimie to swojego rodzaju (probuje znalezc slowo po polsku) cudzolustwa... Jako oddawanie sie anie i mii. I tak jak dosc sceptycznie podeszlam do pomyslu to jednak na koniec musze sie z tym zgodzic. Oddajemy swoje dusze tym chorobom. Oddajemy im kazdy kawalek siebie. dajemy im sie za przeproszeniem piep***c za klamstwa. Bardzo ...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Wersja mobilna