Dodaj do ulubionych

To straszne

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.04, 16:14
Niech ktos pomoze bo nie daje rady!!!Skonczyl mi sie papier toaletowy wiec
poszlam do sklepu by sie zaopatrzyc w ten jakze wazny "wynalazek", ale
niestety nie bylo takiego w kolorze rozowym wiec musialam(z koniecznosci)
zakupic kilka niebieskich rolek, zalamalam sie tym faktem.Pol godziny pozniej
okazalo sie, ze przesolilam ziemniaki wiec obiadu nie bedzie, nie mam kasy
aby kupic "cos w zastepstwie" na obiad bo reszte pieniazkow wydalam na papier
toaletowy(z koniecznosci oczywiscie).Zadzwonilam wiec do swojego faceta ,
ktory przebywa obecnie w pracy aby powiedzial mi jakies mile slowo na
pocieszenie a ten nie zwazajac na to co mowie ni stad ni zowad zaproponowal
mi sex analny po jego powrocie z pracy.Tragedia- nie wiem jak to przezyje bo
nigdy tego nie robilam, w dodatku na moich narzadach plciowych zauwazylam
dziwnego pryszcza i nie wiem co to jest a boje sie i wstydze isc z tym
problemem do lekarza, z reszta nie wiem do jakiego sie udac.Postanowilam
zadzwonic do przyjaciolki aby poradzila mi co zrobic w tej sytuacji, ale
niestety okazalo sie , ze ona zdradza mnie w tym czasie z moim facetem o czy
poinformowala mnie wscibska sasiadka a jej matka.Kolejny koszmar.Nie wiem co
robic..kocham swojego faceta wiec czy mam mu wybaczyc i zgodzic sie na ten
sex analny pomimo pryszcza czy jednak zerwac z nim????Pomocy!Z tego
wszystkiego zaczely mnie pobolewac piersi wiec moze jestem w ciazy?? Jestem
przerazona chociaz jutro mam dostac okres a co bedzie gdy go nie dostane
mimo, ze nie kochalam sie w "tych dniach" a jezeli juz to zawsze z
zabezpieczeniem?I co ja mam zrobic.W dodatku przed chwila zlamal mi sie
paznokiec co skazuje mnie na siedzenie w domu dopoki on nie odrosnie gdyz
wstyd wyjsc do ludzi z takim zlamanym.Moje zycie od dzisiaj to juz chyba
pasmo nieszczesc...czy jest ktos kto moze mi pomoc lub pocieszyc...to
straszne... Przypomnialam sobie jeszcze, ze uwielbiam sex w wodzie wiec czy
mam z tego powodu wystapic w programie Redlight w Tvn???A co kupic na
gwiazdke swojemu mezczyznie???A gdybym tak nic nie kupila to czy on odejdzie
na zawsze do mojej przyjaciolki?Moze ona ma wiecej orgazmow i to go podnieca
bo ja mam tylko jeden podczas stosunku poza tym nie zaspokajam mojego faceta
oralnie bo sie boje, ze mi przypadkowo nasika do ust!!!!POMOCY!!!!Prosze o
rade bo tu kazdy problem jest tak powaznie potraktowany!!!Dziekuje za
wszystkie odpowiedzi;))))
Obserwuj wątek
    • e-milka-00 Re: To straszne 08.12.04, 16:20
      cześć....
      rzuc wszystko i zacznij pisać książki- najlepiej przygodowo- sensacyjne....
      gdy piszesz o zyciu- to tak jakbym czytała powieść...co prawda kiepską- ale
      zawsze dobre i to na początek:):):):):):)
      powodzenia
      emiliia
    • Gość: Kinga K. Re: To straszne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.04, 16:30
      To aż zbyt straszne jak dla mnie :-)
      • Gość: Asia Re: To straszne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.04, 17:39
        dobre:) zlepek typowych cosmo problemów.pozdro.
        • Gość: Kinga K. Re: To straszne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.04, 21:57
          Chciałabym mieć takie problemy ;-)
    • Gość: ;)))))) Re: To straszne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.04, 20:07
      Ojej dziekuje za odpowiedzi!!!Musze tu chyba z kazdym moim problemem sie
      zglaszac;)i widze, ze nie jestem tu sama z megaproblemami;)))
      • Gość: Kinga K. Re: To straszne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.04, 22:01
        Pomożecie? - pomożemy!
        I tak masz lepiej niż ja, bo ja jestem leworęczną lesbijką albinoską o romskim
        pochodzeniu i mam kochanka transwestytę o wielorakiej osobowości. To byłoby
        jeszcze nic, bo w mojej wiosce pod Czarnobylem to nie dziwi, ale jak tu żyć z
        człowiekiem, który ma oprócz mnie trzy kochanki z Panamy i trzyma je w igloo
        niedaleko naszej nowoczesnej chałupy z krowiego łajna i słomy? Myślałam już,
        żeby teściową na niego napuścić, a od kiedy mam z nią romans nie bardzo mi
        wypada.
        Boję się też, że jestem w pozamacicznej ciąży, bo mi coś z głowy wystaje -
        jakby róg.
        • Gość: gwiazdka Re: To straszne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.04, 22:04
          dawno sie tak nie usmialam ;D
          • Gość: ala Re: To straszne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.04, 22:07
            Może jednak trzeba było kupić ten różowy papier..
        • Gość: ;))))) Re: To straszne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.04, 11:28
          Hejka, wspolczuje ci bardzo, moze spotkamy sie u ciebie w wiosce i pogadamy o
          naszych problemach co prawda innych, ale nie mam twojego dokladnego adresu
          chyba , ze poznam twoja chalupe skoro jest nowoczesna. Odpale swoja hulajnoge
          na gaz i zajade do ciebie z jakas wodeczka tylko nie wiem czy ty mozesz pic jak
          jestes w ciazy;)))))))
          • Gość: Kinga K. Re: To straszne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.04, 15:25
            Dziękuję za te ludzkie słowa współczucia, jakże mi potrzebne w tej godzinie
            próby. Przyjeżdżaj, oczywiście, z daleka poznasz moje mieszkanko po wysokim
            kominie z pionowych słomkowych badyli. Nikt nie ma takiej nowoczesnej, jakby
            co, pytaj o Desdemonę (to ja w pseudonimie).
            Co do biogazu, wydobywamy go spod chałupy, mój mąż jest też bogatym jego
            źródłem, więc podłączaj hulajnogę i weź jakiś rurko-kabel. ]
            Picie wynalzakiem jest szatana, ale mam okropną depresję, bo teściowa akurat ma
            okres i nici z naszego randez-vous. Tym bardziej mile witałabym gości.
            • Gość: ;))))) Re: To straszne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.04, 17:36
              Dziekuje za zaproszenie pojawie sie na pewno!Czyszcze juz swoja hulajnoge na te
              podroz!Milo jest byc oczekiwanym gosciem.Nie przejmuj sie tesciowa, okres jej
              sie skonczy i dalej bedziecie mogly rozkoszowac sie wspolnymi igraszkami:)))Mam
              jednak obawy co do stroju w ktorym zamierzam przybyc do ciebie.Moze wiec
              napiszesz jaka moda u was panuje abym nie okazala sie wyslannikiem szatana
              wsrod ludu zamieszkujacego twoja - mysle- urocza wioske.Ciesze sie , bo na
              pewno sie dogadamy a ja przy okazji zaczerpne waszego swiezego
              powietrza.Pozdrawiam i czekam na odpowiedz co do odpowiedniego stroju.;))))
              • Gość: Kinga K. Re: To straszne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.04, 18:32
                Jestem zaszczycona, że moje zaproszenie zostało przyjęte i osmielam się mieć
                nadzieję, że prędzej niż później będę Cię gościła w mojej pięknej chacie.
                Jesteśmy ludźmi dumnymi, lecz skromnymi, o bogatych tradycjach (tatuś był
                cygańskim królem).
                Trochę co prawda zapanował nieporządek, bo depresja nie pozwala mi ogarnąć
                dobytku, jednak na Twój przyjazd na pewno wygospodaruję trochę miejsca pośród
                materaców, kóz i kochanek męża.
                Strojem oficjalnym są u nas stringi i końskie ogony, jeśli nie masz własnego,
                proponuję wypożyczyć. Kolor stringów może być czerwony, pomarańczowy,
                sraczkowaty. Na głowie nosimy plastikowe worki, ja teraz nie mogę, bo ta ciąża.
                Nie chcę, żeby się dziecko poddusiło, więc przykrywam ją szykownym kapeluszem z
                nylonu.
                Teściowa zawiadomiona o wizycie, już się wykąpała.
                Czekamy!
                • Gość: ;))))) Re: To straszne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.04, 14:41
                  Ciesze sie przeogromnie.Oddalam dzis hulajnoge do przegladu, jeszcze musze
                  zmienic kolka na zimowe.Stringi owszem mam , takie w kolorze sraczkowatym,
                  ktore mi sasiadka wydziergala na szydelku, konski ogon juz sie suszy na
                  grzejniku a teraz jestem na etapie wybierania prezentow dla ciebie i twojej
                  rodziny.Zakupilam jak do tej pory piekna , duza dzide na targu unikatow i
                  podkradlam w markecie 30 reklamowek foliowych, ktore wam sie przydadza do
                  noszenia na glowie.Pozdrawiam, zjawie sie na pewno, a potem zapraszam do siebie
                  do mojego skromnego mieszkanka z psem co lysieje i facetem , ktory doprowadza
                  mnie do szalu tym swoim apetytem na sex analny i na moja
                  przyjaciolke.Pozdrawiam goraco!!!!A czy wy uzywacie papieru toaletowego???Moze
                  wam przywioze kilka rolek w kolorze niebieskim i jak dostane to i w
                  rozowym??????
    • Gość: zając Re: To straszne IP: *.smrw.lodz.pl / *.smrw.lodz.pl 08.12.04, 22:22
      wsadź sobie flamaster w odbyt i na każdej z czterech ścian swojego ulubionego
      pokoju napisz:
      jestem silna, przetrzymam
      jestem silna, przetrzymam.
      potem usiądź (nie zapomnij wyjąć flamastra) i czytaj w skupieniu przez godzinę
      sukces gwarantowany
      powodzenia

• Gość: ;)))))) Re: To straszne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.04, 11:21
        no tak , ale ja nie mam swojego ulubionego pokoju, co w takim wypadku mam
        zrobic...chyba sie zalamie,??????;)))))
    • Gość: krakra Re: To straszne IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.12.04, 22:32
      A czy przypadkiem nie zostaje ci kupa na stringach?? ;-))))
      • worekcementu Re: To straszne 09.12.04, 11:33
        aha i nie zgadzaj się na sex analny bo pzryapdkiem może wypłynąć z ciebie
        dziwna brunatna wydzielina o nieprzyjemnym zapachu!!!dotego pamiętaj zanim
        pzrytąpisz do czegokolwiek zgól sobie włosy na odbycie i wokól sutków...aha a
        po odbytym stosunku nie zapomnij ususzyć swej błony dziewiczej!
    • Gość: Artur Przezywacz Re: To straszne IP: 195.69.80.* 09.12.04, 12:27
      W zasadzie dobre, ale w polowie sie robi sztuczne. Troche umiaru, bardziej z
      wyczuciem.
      • Gość: ;))))) Re: To straszne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.04, 13:33
        Atrur myslalam , ze pomozesz..liczylam na Ciebie;))))))pozdrawiam;))))
    • Gość: Piwka Re: To straszne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.04, 14:29
      :-)
    • Gość: taki_jeden Re: To straszne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.04, 19:13
      Zapomnialas chyba o tym ze od oralnego sie policzka "rozpychaja" no i ze
      zostala ci kupa na stringach a twoj facet ma za duzego a ty masz za male
      piersi...
      • Gość: ;))))) Re: To straszne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.04, 14:29

Gość portalu: taki_jeden napisał(a):

> Zapomnialas chyba o tym ze od oralnego sie policzka "rozpychaja" no i ze
        > zostala ci kupa na stringach a twoj facet ma za duzego a ty masz za male
        > piersi...
        i w dodatku nie wiem jak nazwac penisa swojego faceta;)))))to straszne
    • Gość: babek A najstraszniejsze jest to, IP: *.aster.pl 10.12.04, 14:50
      że zapomniałaś, że wciąż masz w odbycie gromnicę, i że w tej sytuacji trudno ci się schylać, co uniemożliwia sprzątanie. Awantura po powrocie męża gwarantowana.
    • Gość: kaka Re: To straszne IP: *.serwer.net / 80.51.227.* 10.12.04, 17:51
      super tekst podsumowujacy cale to jakze "powazne" forum
    • cycolinka Re: To straszne 10.12.04, 18:59
      a wczoraj przy oralu pewnie pusculas mu bąka prosto w twarz..
      • Gość: ;))))) Re: To straszne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.04, 00:52
        No pewnie ze tak ale on uciekl do mojej przyjaciolki i co teraz;))))))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka