Dodaj do ulubionych

polykac ???? straszny dylemat

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.04, 16:27
Moj aktualny facet spotykam sie z nim od tygodnia ewidentnie chce zebym
polykala podczas sexu oralnego, a ja boje sie hiva, nawet nie chodzi o smak
czy cos takiego tylko boje sie zarazic hiv-em, nie wiem nic o jegopoprzednich
partnerkach i przygodach (wiem tylko ze bylo ich sporo)
Obserwuj wątek
    • Gość: Artur Juz jestes w grupie ryzyka IP: *.ss.shawcable.net 13.09.04, 16:34
      Mozesz sie zarazic oralnie hivem nawet nie polykajac.
      Moze nikt tego nie wie na pewno, ale ok 30% wszystkich przypadkow AIDS to zarazenia oralne.
      • Gość: kicia hiv???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.04, 16:49
        czyli juz moge byc zarazona? to mozna sie zarazic hiv bez lykania spermy
        • Gość: Artur Re: hiv???? IP: *.ss.shawcable.net 13.09.04, 16:54
          Mozna, wystarczy, ze masz jakas drobna ranke w jamie ustnej np po czyszczeniu zebow szczoteczka.
          • Gość: Kicia Re: hiv???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.04, 16:56
            hmmm to co radzisz teraz zrobic ,... ranke mam bo pogryzlam sobie policzek na
            egzaminie ostatnio ;(
            • Gość: Artur Re: hiv???? IP: *.ss.shawcable.net 13.09.04, 17:04
              Slyszalas o prezerwatywach. Sa rowniez takie do seksu oralnego (bez srodka zabijajacego plemniki- bo maja okropny smak).

Nie wiem jakie sa teraz statystyki zarazenia HIVa. Jedna osoba na 1000?
              Moze nie tak duzo, ale jak trafi na ciebie to wiesz co cie czeka.

Tak w ogole to nie ma dobrego rozwiazania. Zawsze mozesz sie domagac badania na HIV. Ale nawet jezeli jest ujemne to trzeba pamietac, ze na poczatku choroby przez pierwsze 3 miesiace czy cos kolo tego badania wychodza ujemnie, choc choroba juz sie mozna zarazic.

Wg bardzo rygorystycznych rekomendacji chlopak z dziewczyna spia ze soba przez pierwsze 3 miesiace zachowujac ostroznosc prezerwatywa przy kazdym kontakcie, seks oralny rowniez nie bezposrednio (sa specjalne blony, lub nawet wzdluz przecieta prezerwatywa do seksu oralnego na kobiecie). Obowiazuje zachowanie wiernosci.
              Po trzech miesiacach badanie na HIV. Jezeli ujemne to tedy mozna rzucic te wszystkie gumy i np przejsc na tabletke.
    • Gość: profesor nawet przez dotyk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.04, 16:51
      Witam Kicię mozna zarazic sie nawet przez dotkniecie skarzonego hivem czlonka
      wiec uwazaj
    • king_of_nothing Re: polykac ???? straszny dylemat 13.09.04, 17:11
      ja bym na twoim miejscu najpierw dowiedzial sie czegos o jego "poprzednich
      partnerkach i przygodach" skoro bylo ich sporo. zycze niepuszczaniasie ;)
    • demitulka Re: polykac ???? straszny dylemat 13.09.04, 17:12
      spotykasz sie z facetem i juz po tygodniu robsiz mu loda? ale ty glupia
      jestes :|
      • Gość: Artur Re: polykac ???? straszny dylemat IP: *.ss.shawcable.net 13.09.04, 17:18
        Niekoniecznie! Facet jest wyrobiony i ma widac podejscie do kobiet. Stad jego bogata przeszlosc.
        Jak sie do tego przylozyc i zrobic to umiejetnie to mozna isc z kobieta do lozka jeszcze tego samego dnia. Znalem nawet kiedys faceta, ktory potrafil poderwac i przespac sie z 3 dziewczynami dziennie.
        Wszystko jest kwestia odpowiedniej strategii i gry, ktorej arkany do pewnego stopnia poznalem choc sa mistrzowie wieksi ode mnie.
        • king_of_nothing Re: polykac ???? straszny dylemat 13.09.04, 17:30
          o mistrzu yoda! ucz mnie ! :D
          • Gość: Artur Re: polykac ???? straszny dylemat IP: *.ss.shawcable.net 13.09.04, 17:36
            :-)
            Wbrew pozorom i oczekiwaniom jest to ogromna ilosc wiedzy i praktyki.
            Duzo szczegolow, ktore musza grac ze soba.

Z cala pewnoscia material na wiele dni jak nie tygodni.

Pewnie znasz kogos ze swoich znajomych, kto jest w tym dobry. Postaw mu piwo i pozwol gadac. Najlepszy sposob by sie czegos nauczyc. Ja tez tak zaczynalem.
            • Gość: kinga Re: polykac ???? straszny dylemat IP: 80.85.225.* 13.09.04, 19:25
              gratuluje głupoty, nie macie innych problemów????
              • Gość: Artur Re: polykac ???? straszny dylemat IP: *.ss.shawcable.net 13.09.04, 20:08
                Nie wtracaj sie mala jak mezczyzni rozmawiaja
                • Gość: kinga Re: polykac ???? straszny dylemat IP: 80.85.225.* 14.09.04, 21:02
                  mała to jest twoja pała
                  • Gość: Artur Re: polykac ???? straszny dylemat IP: *.ss.shawcable.net 14.09.04, 21:04
                    Jeszcze bys sie przestraszyla
                    • Gość: kinga Re: polykac ???? straszny dylemat IP: 80.85.225.* 14.09.04, 21:09
                      nie przechwalaj sie:))))
                      • Gość: Artur Re: polykac ???? straszny dylemat IP: *.ss.shawcable.net 14.09.04, 21:13
                        Nie mialabys pewnie nic przeciwko zebym cie z tego forum wyjal.

Ale to moze kiedys bo wlasnie poczulem powolanie by troche popracowac.
                        • Gość: kinga Re: polykac ???? straszny dylemat IP: 80.85.225.* 14.09.04, 21:16
                          ale sie boje, straszyc to Ty sobie możesz guwniary a nie mnie, MILEJ PRACY:)))
                          • Gość: Artur Re: polykac ???? straszny dylemat IP: *.ss.shawcable.net 14.09.04, 21:49
                            Mysle, ze masz gora 14 lat.
                            • Gość: kinga Re: polykac ???? straszny dylemat IP: 80.85.225.* 14.09.04, 22:57
                              ale ja wcale nie pytałam o Twoj wiek
                              Prawie zgadłeś hehehe myśl dalej i powodzenia
    • vampirrka Re: polykac ???? straszny dylemat 14.09.04, 21:10
      A moim zdaniem ten watek to jedna wielka sciema. Trzeba byc polglupkiem zeby
      takich rzeczy nie wiedziec.... mlodziez zchodzi na psy.... nic dziwnego ze
      pozniej 16 latki z dziecmi same w domach opieki... Bozszeeee.... Toz to chyba
      podstawowki nie skonczylo....
      • Gość: kicia Re: polykac ???? straszny dylemat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.04, 11:20
        hmmm jakbys chciala wiedziec to jestem na studiach, ale poprostu sie
        zastanawialam co robic ...
        • Gość: fajer buhaha studentka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.04, 11:22
          Studia hmmm... czyzby znana w calej polsce KSW Krakowska Szkola Wyższa, lub jak
          kto woli Kup Sobie Wyksztalcenie ..... to by wiele tlumaczylo
    • ghostdogg Re: polykac ???? straszny dylemat 14.09.04, 21:11
      Gość portalu: Kicia napisał(a):

> Moj aktualny facet spotykam sie z nim od tygodnia ewidentnie chce zebym
      > polykala podczas sexu oralnego, a ja boje sie hiva, nawet nie chodzi o smak
      > czy cos takiego tylko boje sie zarazic hiv-em, nie wiem nic o jegopoprzednich
      > partnerkach i przygodach (wiem tylko ze bylo ich sporo)

lykaj lykaj az ci sie nosem uleje
      • vampirrka Re: polykac ???? straszny dylemat 14.09.04, 21:12
        Bravo Ghostdogg na madry watek madra odpowiedz - tak trzymac
        • Gość: gniady Re: lykac czy nie lykac oto jest pytanie ! IP: *.kpnet.fi 14.09.04, 21:38
          Pytal sie raz student w czasie kosultacji
          czy sie mozna zarazic HIV-m w ubikacji.
          Na to rzekl pan docent podziagajac spodnie
          ze owszem kolego ale nie wygodnie.
          • erotooman Re: lykac czy nie lykac oto jest pytanie ! 14.09.04, 23:00
            z zadowoleniem stwierdzam upoetycznianie się wielu wątków
            bardzo dobrze, tak trzymać
            a poza tym łykajta ile chceta
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka