Dodaj do ulubionych

Wzrost piersi...

IP: *.acn.waw.pl 17.05.03, 14:44
Dziewczyny mam do was pytanie.Do którego roku życia rosną piersi?Mam goromny
problem,bo mam 16.5 lat i prawie nie mam biustu(tzn.moje piersi są wilekości
takiej jak u 12 latki i od 3 lat mi nie rosną)Jestem tym załamana ,nie wiem
co mam robić.To dziwne,bo moja mama nosi rozmiar B,a babcia E.Powiedzcie ,czy
jest jeszcze szansa ,że urosną mi piersi?
Obserwuj wątek
    • Gość: kika Re: Wzrost piersi... IP: *.fenix.com / 192.168.1.* 17.05.03, 17:36
      Ostateczny ksztalt i rozmiar piersi przyjmuja po porodzie (po karmieniu-
      czasem wracaja do tego samego rozmiaru a czasem pozostaja troche wieksze niz
      byly).Pewne jest ,ze odchudzanie nie sprzyja , natomiast jesli mozesz sobie
      pozwolic na to by troche przybrac na wadze to i w tym miejsu dojdzie ci kilka
      cm.Czasem ,tabletki antykoncepcyjne powoduja ,ze nieco biust sie powieksza
      (poczytaj o mersilion- nie wiem czy dobrze napisalam nazwe bo sama ich nie
      przyjmuje- tam dziewczyny jako jedna z zalet wymienialy wlasnie te ceche!) i
      przybiera ladniejszy ksztalt , bardziej pelny - ja mam Diane 35 przyjmuje ja
      juz dlugo ale chyba tez na poczatku zaobserwowalam to u siebie , jednak mialo
      to miejsce kilka lat temu stad ta niepewnosc.W zeszlym roku bardzo przytylam i
      biust takze mi sie znacznie powiekszyl ale zle sie czulam z tamta waga wiec
      wrocilam do swojej wczesniejszej.pozdrawiam
    • Gość: kasia Re: Wzrost piersi... IP: *.kat.cdp.pl 17.05.03, 19:19
      Jak bylam w Twoim wieku to tez mialam straszne kompleksy...prawie w ogole nie
      mialam piersi...dopiero ok.18 roku zycia powiekszyly mi sie i to znacznie...do
      tego doszly jeszcze tabletki anty i teraz moge sie pochwalic pelnym numerem
      C...Dodam ze moja mama ma mniejszy ode mnie biust a moja babcia ma olbrzymi
      rozmiar...hehe...

Trzymaj sie i nie przejmuj tak bardzo...
      • Gość: Agnieszka Re: Wzrost piersi... IP: *.acn.waw.pl 17.05.03, 21:46
        Dziękuje ci bardzo za pocieszenie,naprawde,bo ja mam teraz straszne kompleksy z
        tego powodu i mam nadzieje,że mnie również niedługo urosną:)
    • Gość: czarna Re: Wzrost piersi... IP: *.czerwony-bor.sdi.tpnet.pl 18.05.03, 14:51
      Agnieszko miałam podobny problem.Wiem ze łatwo jest mówić"nie przejmuj się",
      ale nie wiem czy istnieją nastolatki zupełnie pozbawione kompleksów. Jesli
      zaakceptujesz siebie bedzie Ci o wiele łatwiej,ja myśle ze w twoim wieku lepiej
      jest mieć mały biust niż ogromne piersi.Jesli np chłopak wyzna Ci miłosc,
      bedziesz wiedziala ze naprawde mu sie podobasz i ze nie jestes dla niego tylko
      obiektem seksualnym.Sprobuj zapomniec o swoim problemie,zachowuj sie naturalnie
      i swobodnie w towarzystwie-zobaczysz ze przyniesie to rezultaty.
      Pozdrawiam.
      • nike32 Re: Wzrost piersi... 25.05.03, 18:09
        hehe ja na twoim miejscu tez bym sie nie przejmowala... poczytalam posty i
        dziewczyny maja racje, ale co smieszne ja mam juz po 20-tce i ostatnio zeby
        bylo smieszniej kolezanka zauwazyla ze mi urosly piersi moze to dziwne ale one
        nadal rosna co z tego wynika? nie wiem, ale kazda z nas jest inna, moja mama
        ma duzy biust, babcia w sumie tez, kiedys wydawalo mi sie ze bede zawsze
        plaska jak deska i choc nadal twierdze ze moj biust nie jest duzy, faceci sa
        zachwyceni... a co do tabletek, na pewno moga pomoc ale moja kolezanka po ich
        odstawieniu, wrocila do poprzedniego rozmiaru....wiec juz sama nie wiem jak to
        jest pozdrowienia
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka