Forum Nauka i edukacja LOGOPEDIA
ZMIEŃ
      studia podyplomowe

studia podyplomowe

(5 wyników)
    • Jestem na 2 semestrze(całość to 4).Jestem rozczarowana poziomem.Studia są na uniwerku,ale ja nie wiem jak po tym mam być logopedą.Jeśli nic się nie zmieni,to naprawde będzie kiepsko. Zero potrzebnych wiadomości.Jakies dziwne zajęcia-dla mnie strata czasu. W sumie tylko jedna babka potrafi przekazać wiedzę i ma coś do zaoferowania studentom. Na ortodoncji totalne dno(była na pierwszym semestrze)-nie wiem z tego nic.Dopiero teraz na zupełnie innych(diagnoza i terapia logopedyczna) zajęciach zob...
    • Czy ktoś kończył te studia na polonistyce w Warszawie? Ile one trwają i ile kosztują? Czy w ich ramach są praktyki? Warto je zrobić i czy jest możliwość znalezienia po nich pracy? Będę wdzięczna za informacje. M
    • Hej, jakie są wasze opinie, czy lepiej robić podyplomówkę z logopedii na UW czy APS? Może ktoś zna z autopsji jakąś z tych uczelni? Jaki jest poziom nauczania, jak jest z praktykami? Jak jest z zaliczeniami i egzaminami? Podzielcie się swoją opinią, somsom
    • Witam:) Obecnie jestem studentką IV roku pedagogiki i chcialabym się dowiedzieć , czy (jeśli tak, to gdzie?) istnieje możliwość podjęcia studiów podyplomowych-z logopedii przed ukończeniem moich magisterskich??Chodzi mi o to czy na studia podyplomowe z logopedii przyjmowane są wyłącznie osoby po dyplomie czy są uwzględiają wyjątki, takie jak ja- studenci z ostatnich lat studiów.Jeśli ktoś wie coś na ten temat to bardzo proszę o jakieś informacje. Pewno najlepiej zad...
    • Proszę o opinię czy Logopedia to zawód przyszłości? Chcę rozpocząć studia podyplomowe z logopedii, mam 29 latek i nie chcę aby to były kolejne studia po których nadal będę w gronie bezrobotnych

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się