trendsetterka 23.02.12, 14:02 ...po szkole się spieszył na "Clipol" na 2-ce, oglądał "Luz", miał "Pamiętnik Szalonego Małolata" i jeździł na Odjazdy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lelija05 Re: A kto 23.02.12, 14:06 Ja Ale bez pamiętnika Luz wspominam z dużym sentymentem, Odjazdy również. Odpowiedz Link Zgłoś
lilly_about Re: A kto 23.02.12, 14:08 Na Pamiętnik Szalonego Małolata czekałam od połowy sierpnia! Nie wiem, czy dziś jeszcze sie ukazuje. Nawet napisałam kiedyś do redakcji i przysłali mi odpowiedź. Odpowiedz Link Zgłoś
gazeta_mi_placi Re: A kto 23.02.12, 16:09 Już nie wychodzi, miał chyba z pięć edycji i na tym się skończyło. Ja miałam dwa wydania: taka okładka z dżinsami i wystających z kieszeni różańcem oraz czarna okładka. Odpowiedz Link Zgłoś
carmelax Re: A kto 23.02.12, 16:17 ja to samo miałam przez wiele lat każdy czychałąm na kolejne wydania , po latach moj mąż całkiem niedawno powiedział mi jak mój ojciec się do niego smiał co za bzdury w tym wypisuję , a ja to traktowałam równiez jako pamiętnik , spisywałam rózne ekscesy nastoletnie , chowałam głęboko a okazało się że moj ojciec to czytał dla rozrywki . Odpowiedz Link Zgłoś
beataj1 Re: A kto 23.02.12, 14:14 Ja do tej pory gdzieś w odmętach moich rzeczy mam dwa Pamiętniki szalonego małolata. Tez na niego czekałam. Luzu nie oglądałam - jakoś Ci ludzie grali mi na nerwach Uwielbiałam za to Lalamido... Odpowiedz Link Zgłoś
trendsetterka Re: A kto 23.02.12, 14:17 aaa Lalamido!!! kącik poezji - Brzóska-Brzóskiewicz!!!! zapomniałam, a lubiłam! Odpowiedz Link Zgłoś
to_ja_tola Re: A kto 23.02.12, 14:17 Ja,ja,ja....Miałam "pamiętnik szalonego małolata" Chyba udam się do piwnicy i przypomnę sobie wypisywane "bzdury" Odpowiedz Link Zgłoś
gazeta_mi_placi Re: A kto 23.02.12, 16:08 "Luz" prowadził taki chudy bezcyckowiec. Odpowiedz Link Zgłoś
carmelax Re: A kto 23.02.12, 16:15 Oglądałam Luz , miałam Kalendarz Szalonego Małolata ,clipol to był chyba program nie byłam widzką ale kojarzę? Odpowiedz Link Zgłoś
sarling Re: A kto 23.02.12, 17:30 Ja nie. Wydawały mi się straszliwie obciachowe i na siłę. Co miesiąc za to czekałam na rocknoc Odpowiedz Link Zgłoś
klubgogo Re: A kto 23.02.12, 18:15 Jeździłam na odjazdy, pamiętam jedne, gdzie grał Rammstein. Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: A kto 23.02.12, 18:29 Cholera nie wiem czy czuć się za stara, czy za młoda Odpowiedz Link Zgłoś