Dodaj do ulubionych

VECTRA - Telewizja analogowa

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.14, 20:56
Szanowni państwo!

Mam pytanie - ile jest w chwili obecnej kanałów w telewizji analogowej Vectra w Zabrzu?.
Obserwuj wątek
    • Gość: odbiorca Re: VECTRA - Telewizja analogowa IP: *.play-internet.pl 12.11.14, 22:11
      Dobry sygnał.
      • Gość: waryniol Re: VECTRA - Telewizja analogowa IP: *.zabrze.vectranet.pl 12.11.14, 23:39
        39
        • Gość: gościu Re: VECTRA - Telewizja analogowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.14, 14:00
          Jeśli można - to czy mógłbym dostać od was spis częstotliwości jak np. 119,25 Mhz TVP1 bo na stronie www.vectra.pl takich informacji nie ma...
          • Gość: waryniol Re: VECTRA - Telewizja analogowa IP: 88.156.100.* 13.11.14, 16:54
            A odwiedziłeś lokalne biuro obsługi klienta przy ulicy Wolności, gdyż tam być może przedstawią Ci wykaz z częstotliwościami?
            Przy okazji - nie interesuję Cię cyfrówka?
            • Gość: 82adrian Re: VECTRA - Telewizja analogowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.14, 17:12
              Ja akurat jestem w tej chwili za granicą kraju.

Co do cyfrówki - to mnie nie interesuje. Waryniol skoro podał że 39 kanałów to niech spiszę listę...
              • Gość: waryniol Re: VECTRA - Telewizja analogowa IP: *.zabrze.vectranet.pl 13.11.14, 17:51
                To skoro jesteś zagranicą to poczekaj do powrotu i wówczas udasz się do BOK, nie będę wypisywać częstotliwości bo nie korzystam z analogu.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka