trawniki

(7 wyników)
  • miejsc parkingowych na osiedlach coraz mniej, a z trawników zrobiono wc dla piesków
  • Pora najwyższa, aby administracja osiedla wzięła się za parkujących na trawnikach a tym samym niszczących nasze wspólne dobro. Przykładem takiego barbarzyństwa jest np. ul. Orzeszkowej , gdzie jakby się dało to właściciele wjechaliby do własnych mieszkań. Żadnym argumentem nie jest brak miejsc parkingowych bo 150 metrów dalej ich nie brakuje. Myślę, że od czasu do czasu przeprowadzona akcja mandatowa nawróciłaby dewastatorów na właściwe tory.
  • Proszę, powiedzcie mi czy nie przeszkadzają Wam "kupy" na trawnikach? Są porostu zasiane, idąc chodnikiem trzeba uważać, żeby nie zerknąć na bok na trawnik bo same "wieżowce". Ja rozumiem, że to sprawka "ukochanych" pupili, że są jak "członkowie rodziny" ale gdyby nasze dzieci, (czy którykolwiek członek rodziny) załatwiały się za blokiem na trawniku, to byłaby afera. W tedy to by się nazywało, że trzeba posprzątać po dzieciach, że za nie odpowiadamy.... a za ukochane zwierzęta nie? Ps. ...
  • Marzę o tym, ażeby wreszcie "ktoś" zrobił porządek w systemie parkowania samochodów na osiedlu "przywiśle". Absolutna samowolka, zajeżdżane trawniki, ustawianie samochodów pod oknami budynków i blokowanie przejść do klatek schodowych, nie szanowanie ustawionych zakazów, blokowanie bram garażowych, niejednokrotnie uniemożliwiających swobodny wyjazd z garażu, za który ostatecznie dosyć słono się płaci. Na parkingach, na trawnikach, pod balkonami budynków ustawia się samochody ciężarowe dostawcz...
  • Czy nie mozna nic zrobic z piaskiem ktory od zimy lezy na ulicah ze stertami petów ktore walaja sie po calym miescie i trawa wysoka na pol metra. czy nikt nie widzi ze tarnobrzeg tonie w smieciach, czy to niedbalstwo wladz, czy zle przyzwyczajenie
  • Dostał już ktoś mandat za kupę swojego psa? Niby tak o tym głośno ,a ostatnio jak mój pies rżnął kupę centralnie przy głównej ulicy -przejeżdżająca obok straż miejska mimo ,że widziała nie zareagowała ...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się