Forum Dom Developerzy: Warszawa
ZMIEŃ
      trawniki

trawniki

(6 wyników)
    • Podobny temat był tu już poruszany, ale zakończył się jałową pyskówką, a problem jest moim zdaniem poważny i trzeba wreszcie coś z nim zrobić. Zaprowadziłem dziś mojego synka do przedszkola i musieliśmy przejść przez trawnik całkowicie zapaskudzony przez psy i straszliwie cuchnący (jest to jedyna droga, bo chodników brak, a zatoka parkingowa ciągnie się wzdłuż ulicy - nie będę przecież biegał z brzdącem po jezdni). Oczywiście psie odchody leżą wszędzie, także pod moim balkonem ...
    • Czy ktoś was ma rozwiązanie jak sobie poradzić ze srającymi po trawnikach psami ? Może jakieś pismo do spółdzielni czy coś, smród, syf nie do wytrzymania. Jestem za tym aby spółdzielnia zatrudniła człowieka z jakimś "odkurzaczem" do zbierania tego i owego. Człowiek ów przypadający np. na 5 bloków byłby na utrzymaniu posiadaczy piesków. Inne rozwiązania ?
    • To samo mieszkanie z rynku wtórnego na Mokotowie okiem kupującego i bezstronnego tubylca: Opis kupującego: Świetne mieszkanie-genialna inwestycja, rozkładowe, jasne, świetna lokalizacja, tylko parę minutek do metra czy tramwaju. Dużo drzew, trawniki i zieleń, parking pod blokiem, doskonały dojazd-wszędzie blisko, kultura i rozrywka w zasięgu ręki. Dzielnica z klasą-Stary Mokotów-inteligencka nie jakaś robotnicza. Sklepy, usługi, galeria, szpital-wymarzone miejsce. Bezpieczn...
    • Czynsz(4)

Jest pewna sprawa bardzo niezrozumiala dla mnie: Dlaczego osoba, ktora kupila na wlasnosc mieszkanie musi placic czynsz i komu musi ten czynsz placic? Wyjechalem z Polski bardzo dawno temu i moze dlatego moje pytanie wydaje sie niektorym tutaj, krotko mowiac, glupie. Dla mnie jednak jest to wielka parodia. Posiadalem kiedys wlasne mieszkanie w U.S.A. i zadnego czynszu nikomu nie placilem. Jedynymi oplatami byly podatek od nieruchomosci, prad, gaz, TV cable, telefon, ubezpieczenie ...
    • Czy wiecie cos na temat nowej inwestycji Wersalu Podlaskiego na drugiej stronie KEN?Tak wogole czy ten Wersal jest w porzadku?pewny i solidny? Napiszcie prosze.I jeszcze jedna sprawa:co z autostrada ktora ma niby byc na Plaskowickiej??Czy to miejsce nie jest czasem kiepskie do zamieszkania? Dzisiaj maja podpisac zgode na budowe tej pieknej drogi dla tirow!wiecie cos o tym???
    • Bo ja jak ide wieczorem obok mego bloku to jestem pelna obaw ze wejde w jakies gówno, albo podleci do mnie jakiś buldog i pogryzie mnie bo oczywiscie żaden pies nie ma kagańca. Ponadto gdy zbliza sie lato to wszedzie leża psie gówna, ludzie opamietajcie sie z tymi psami. Rozumiem że chcecie miec psa ale nie terroryzujcie pozostałych mieszkańców bloków swoimi pupilkami.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się