trawniki

(7 wyników)
  • Na Korotyńskiego przy Geodetów, na Geodetów przy Powstańców Wielkopolskich i na Włodarzewskiej pomiędzy Lutniową i Harfową (tu aż dwa blisko siebie) pojawiły się ostatnio "kosze na psie odchody" (tak głosi napis koszu). Czarne, z "kapeluszem" chroniącym zawartość przed zalaniem deszczem. Kto je ustawił? Dlaczego grupami? I spostrzeżenie - nie zaglądałem do środka, ale i tak dało się zauważyć przepełnienie jednego z nich. Był wypchany... gazetami! A swoją drogą - wokół nadal jakoś...
  • Bardzo prosze, sama sprzatam i nie rozumiem dlaczego inni nie widza nic zlego w tym ze ich pies brudzi i nie sprzataja. Idzie zima, spadnie snieg, wszystko ladnie przykryje, a potem stopnieje i odkryje do co pod nim i nastanie najbrzydsza pora roku - pora zasranych trawnikow. Sprzatniecie po psie nie jest uwlaczajace, swiadczy o kulturze. A ten, kto nie wyobraza sobie sprzatania kupy swojego psa niech sie po prostu na psa nie decyduje.
  • Czy mogę dostać mandat za to, że leżę na kocu na trawie (nie wiem, może za to, że ją wygniatam?) albo za to, że opalam się w stroju kąpielowym? a dokładniej chodzi mi o opalanie się w tym "Parku" jak się jedzie ul Bitwy warszawskiej w stronę ronda Zesłańców Syberyjskich, tuż przed rondem jest dużo drzewek, kilka chodników i duuuużo wolnego miejsca np na opalanie się :)
  • Kupuję mieszkanie na Szczęśliwickiej, róg Rokosowskiej. Jak się tam mieszka? Może poznam jakichś sąsiadów? :)
  • Postawic WYRAZNE znaki zakazu. A na dodatek zalozyc "bramki" uniemozliwiajace wjazd samochodom. Problem sie rozwiaze.
  • Albo zrobić tam parking albo urządzać festyny w jakimś przyjaznym miejscu... np w CH Janki gdzie jest durzy parking i nie ma zieska!
  • jezeli nie usunie pan SLADOW po swoich plakatach wyborczych we wszystkich wskazanych przeze mnie i innych mieszkancow Ochoty miejscach do dn.13 listopada zglosze ten problem do PKW. to tyle- bo nawet z przedstawicielem tzw.uczciwej lewicy /deklaratywnie/nie bede prowadzil wymiany pogladow na pozimie PISuaru/mam tu na mysli POZIOM panskich odpowiedzi.a swoja droga mysle , ze panskie nazwisko na tyle sie utrwalilo mieszkancom Ochoty,ze gdyby pan chcial jeszcze gdziekolwiek kandydowac po...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się