tunis

(18 wyników)
  • Tunis Air(12)

Hej lece w sierpniu do Tunezji . Chcialabym sie zapytac jak wyglada lot tymi liniami? mozna czuc sie bezpiecznie? Lece pierwszy raz i szczerze mowiac bardzo sie boje :( Pozdrawiam
  • Witam, we czwartek tam lece z mezem i dzieckiem. Przeczesalam internet i jestem przerazona. Zastanawiam sie nawet nad odwolaniem urlopu i wyjazdu. Prosze o rzetelne opinie osob, ktore byly tam w tym roku (slyszalam ze hotel w 2003 byl remonotowany). Czy tam jest tak okropnie jak pisza? Jade z 3-latkiem, nastawiam sie na samodzielne zwiedzanie. Prosze o info!!!!!!!!!!!!!!! aska monumentasia@poczta.onet.pl
  • TUNIS/ KARTAGINA/ SIDI BOU SAID ile kosztuje ta wycieczka w oasis i czy warto sie na nia wybrac?
  • To bedzie moja pierwsza wycieczka do Tunezji i chcialam sie cos dowiedziec o miejscu gdzie bede :) Podrozowaliscie z Sousse do Tunisu czy Kartaginy? Sami czy z wycieczka? Takie sa wogole mozliwoscie transportu na miejscu? Wynamej samochody? A moze wielblada? :)
  • Lecę do Tunezji z Oasis tours do hotelu NOVA PARK*** (18 km od Tunisu) Czy ktoś moze jakies info na jego temat? pozdrawiam
  • TUNEZJA - co polecacie jakie miasto, jaki hotel, na co zwrócić uwage przy zakupie co polecacie i czego nie polecacie jakie wyciecki fakultatywne polecacie a jekie nie (ps. mam zamiar jechac podkoniec czerwca)
  • Podobno maja niezle i tanie koleje. Warto pojechac do Tunisu i na Dzerbe pociagiem?
  • We wrzeniu jade DoSousse hotel El Hana Beach z biurem Bumerang z Krakowa. Moze ktos podzielisie ze mna swoimi opiniami i poradzi jak efektywnie wykorzytstac 7 dni pobytu i na co warto zwrocic uwage. Serdeczne dziekuje .
  • We wrzesniu wybieram się do Tunezji :)Nauczona doświadczeniem nie chciała bym jechać w ciemno. Napiszcie prosze co warto zwiedzić. Pozdrawiam Zi
  • Mam 3 pytania dotyczace Tunezji. Moje pytania nie sa moze ze soba zwiazane, ale wszystkie bardzo dla mnie wazne: 1. Czy w Hammamet istnieja jakies miejscowe biura turystyczne, ktore maja tansze wycieczki (szczegolnie Sahara i Tunis), a jesli tak, to ile mniej- wiecej te wycieczki kosztuja? 2. Czy w Hammamet sa kawiarenki internetowe (to bardzo wazne)? 3. Czy (oczywiscie w Hammamet) sa bankomaty? Z gory dziekuje za wszystkie odpowiedzi. PS. A moze ktos jedzie 20.09 z Katowic???
  • jak w temacie...? wliczjac w to 2 dniowe safari, Tunis plus drobne wydatki... Dziekuje za wszelkie informacje ;)
  • No właśnie, jak w temacie. Nie mam zbyt wiele pieniędzy. Poradźcie proszę, co wybrać. Słyszałam, że Sahara jest piękna i koniecznie trzeba ją zobaczyć. Niestety kosztuje ok 100 dolców. No więc....
  • Chetnie opowiem o Hammamecie - czekam na pytania?
  • Wykupiłam wycieczkę w powyższym miejscu.Bardzo proszę o jakieś opinie (jakiekolwiek) na temat biura podróży czy miejscowości lub hotelu, może ktoś się zetknął, z góry bardzo dziękuję.
  • Czy ktoś wie, czy w Nabeul jest kościół katolicki i ewentualnie gdzie ? A poza tym, gdzie tam można kupić piwo po ludzkich cenach (tzn poza knajpami) ? I lle kosztuje parasol na plaży ? Za informacje z góry dziękuję.
  • Jeśli chcecie uzyskać więcej informacji piszcie. Pozdrawiam
  • czy nie wiecie gdzie można znaleźć info o miejscowości Bizerta w Tunezji?
  • tunezja(10)

W ty roku jadę do tunezji.Jakie wybrać biuro?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się