Dodaj do ulubionych

biuro Selectours- Hammamet -hotel Prince

IP: *.dialup.telenergo.pl 30.07.03, 23:25
Wykupiłam wycieczkę w powyższym miejscu.Bardzo proszę o jakieś opinie
(jakiekolwiek) na temat biura podróży czy miejscowości lub hotelu, może ktoś
się zetknął, z góry bardzo dziękuję.
Obserwuj wątek
    • kamcias_sz biuro Selectours- Hammamet -hotel Prince 31.07.03, 06:52
      Ja bylam z tym biurem 2 lata temu. Tez w miejscowosci Hammamet, ale w hotelu
      Kalif. Byly to bardzo udane wakacje. Ale co do biura. Nie spodziewaj sie ze
      bedziesz miala jakikolwiek kontakt z rezydentem. Jest tylko wtedy, gdy cie
      przywozi i gdy ma cie zabrac na lotnisko w droge powrotna. Jesli nic zlego ci
      sie nie przytrafi, to tak naprawde go nie potrzebujesz. Miejscowosc jest
      urocza. mozna zobaczyc kulture tam panujaca. bez problemu mozna wszedzie dojsc.
      Nie to co w Tunisie, gdzie wszedzie jedzie sie taksowka. Poza tym uwazaj na
      wycieczki. Wcale nie musisz jechac prawie nastepnego dnia. Polecam i ta na
      Sahare i do Tunisu. Naprawde warto. Ja bylam tam dwa tygodnie. Wiec wolalam
      wycieczke na Sahare w drugim tygodniu. Na poczatku bylo to niemozliwe. Ale gdy
      jej nie chcielismy wykupic okazalo sie cos innego. Generalnie biuro ok.
      Dostalismy to za co zaplacilismy, a hotel wygladal dokladnie tak jak w
      folderze. Udanych wakacji.
    • Gość: mario Re: biuro Selectours- Hammamet -hotel Prince IP: 212.160.106.* 31.07.03, 12:14
      gdzie to?
      • kamcias_sz Hammamet 31.07.03, 13:14
        Hammmamet jest oddalony od Tunisu o jakies 1,5h. jazdy autokarem.
        Moj hotel nie byl taki luksusowy. Nie wiem jaka jest cena tego hotelu Price,
        ale ja dalam smieszne pieniadze za swoj wyjazd, a bylam tam przez 2 tygodnie.
    • Gość: Malgorzata Re: biuro Selectours- Hammamet -hotel Prince IP: *.acn.pl 31.07.03, 12:37
      Asiu, ten hotel wyglada całkiem, całkiem. Zastanawiam sie, może ja tez go
      wezmę? Wyglada na taki w miare zadbany. A ile zapłaciłas od osoby ze wszystkimi
      opłatami lotniskowymi itd? I na jak długo jedziesz 7 czy 14 dni.
      I jeszcze jedno, co powiedzieli w biurze na temat noclegów, jest 12 czy 14?
      • kamcias_sz hotel Prince 31.07.03, 13:15
        Mysle ze faktycznie warto. Ja mialam troche gorszy hotel. le Khalif. jego cena
        byla niska, a standart ok.
      • Gość: Mr. G Re: biuro Selectours- Hammamet -hotel Prince IP: 195.136.95.* 01.08.03, 08:33
        czesc,
        przyłącze sie do wątku też zastanawiam sie nad wyjazdem tam...
        oprócz tego rozważam tez Eden Club z Oasisem,
        sąsiadka wróciła z Tunezji z selectem jakies 2 tygodnie temu,
        z hotelu była raczej zadowolona (**** nazwy nie pamietam), biuro podpadło tylko
        na lotnisku w tunisie - zero organizacji, nie wiadomo gdzie autokar, rezydent
        itp... (ale może to incydentalna wpadka) poza tym oceniła ich OK.
        (ps. a autokary stoją po lewej stronie od wyjście z hali lotów na parkingu za
        rogiem :)
        • kamcias_sz na lotnisku w Tunisie 01.08.03, 11:05
          Nie chce mi sie wierzyc ze byly problemy w Tunisie na lotnisku. Jak ja tam
          bylam to biuro Selectours mial swoje stanowiska. Od razu bylo ich widac. A
          dalej zostalismy doprowadzeni do autokarow. Byly 2 wiec do ktorego zalezalo od
          miejsca do ktorego jechalismy.
          • Gość: Mr. G. Re: na lotnisku w Tunisie IP: 195.136.95.* 01.08.03, 11:23
            nie neguje, tak jak napisałem mógł to byc incydent że rezydent nie wyszedł po
            grupę i czuli sie troche zagubieniu...
      • Gość: joanna27 Re: biuro Selectours- Hammamet -hotel Prince IP: 81.15.130.* 02.08.03, 00:31
        Odpowiadając na pytanie Małgosiu jadę na 7 dni wylot 07-08 a powrót dnia ósmego
        czyli 14-08 z samego rana (niestety). Myślę iż jeśli Biuro bedzie ok i zachowa
        te terminy (bo różnie bywa) to 6,5 dnia + przelot niech to będzi dobra oferta.
        Płacę super last minute bo 1350 pln za HB czyli dwa posiłki. Wycieczkę kupiłam
        30-07 za taką cenę a 29-07 była jeszcze za 1630 pln, wiec myślę że jest to
        dobra oferta resztę zobaczę i przekonam sie na miejscu.
        Jednak mam takie zdanie że płacąc takie pieniądze cóz można wymagać?
        Sam hotel wygląda zachęcająco i gdzieś czytałam na forum że jest dobe jedzenie.
        Dziękuję Wam wszystkim za opinie.
        jeśli komuś sie coś przypomni zapraszam ;-))))
    • Gość: Małgorzata Re: biuro Selectours- Hammamet -hotel Prince IP: *.acn.pl 31.07.03, 12:40
      Wiecie co? Ja tylko nie rozumiem jednej sprawy. czemu w jednym biurze opłata
      lotniskowa wynosi 230 złotych, a w innym 260, albo 59 $ lub 65 $.
      Co my z innego lotniska lecimy, sa dwa Okecia czy co/ Niby drobiazg, ale czemu
      taka róznica. 30 złotych x 2 to juz 60 złotyc, piechota nie chodzi prawda? Wole
      za to kupic dziecku lody lub postawic kino.
      • Gość: Ania Re: biuro Selectours- Hammamet -hotel Prince IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.03, 14:07
        cena 230, 260 to opłata lotniskowa i ubezpieczenie i każdy touroperator płaci
        inne składki ubezpieczeniowe. Przecież to nie jest az tak wielka róznica żeby
        lamentować i medytować ( a przecież odpowiedź jest taka prosta).

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka