Gość: joanna27 IP: *.dialup.telenergo.pl 30.07.03, 23:25 Wykupiłam wycieczkę w powyższym miejscu.Bardzo proszę o jakieś opinie (jakiekolwiek) na temat biura podróży czy miejscowości lub hotelu, może ktoś się zetknął, z góry bardzo dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kamcias_sz biuro Selectours- Hammamet -hotel Prince 31.07.03, 06:52 Ja bylam z tym biurem 2 lata temu. Tez w miejscowosci Hammamet, ale w hotelu Kalif. Byly to bardzo udane wakacje. Ale co do biura. Nie spodziewaj sie ze bedziesz miala jakikolwiek kontakt z rezydentem. Jest tylko wtedy, gdy cie przywozi i gdy ma cie zabrac na lotnisko w droge powrotna. Jesli nic zlego ci sie nie przytrafi, to tak naprawde go nie potrzebujesz. Miejscowosc jest urocza. mozna zobaczyc kulture tam panujaca. bez problemu mozna wszedzie dojsc. Nie to co w Tunisie, gdzie wszedzie jedzie sie taksowka. Poza tym uwazaj na wycieczki. Wcale nie musisz jechac prawie nastepnego dnia. Polecam i ta na Sahare i do Tunisu. Naprawde warto. Ja bylam tam dwa tygodnie. Wiec wolalam wycieczke na Sahare w drugim tygodniu. Na poczatku bylo to niemozliwe. Ale gdy jej nie chcielismy wykupic okazalo sie cos innego. Generalnie biuro ok. Dostalismy to za co zaplacilismy, a hotel wygladal dokladnie tak jak w folderze. Udanych wakacji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario Re: biuro Selectours- Hammamet -hotel Prince IP: 212.160.106.* 31.07.03, 12:14 gdzie to? Odpowiedz Link Zgłoś
kamcias_sz Hammamet 31.07.03, 13:14 Hammmamet jest oddalony od Tunisu o jakies 1,5h. jazdy autokarem. Moj hotel nie byl taki luksusowy. Nie wiem jaka jest cena tego hotelu Price, ale ja dalam smieszne pieniadze za swoj wyjazd, a bylam tam przez 2 tygodnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malgorzata Re: biuro Selectours- Hammamet -hotel Prince IP: *.acn.pl 31.07.03, 12:37 Asiu, ten hotel wyglada całkiem, całkiem. Zastanawiam sie, może ja tez go wezmę? Wyglada na taki w miare zadbany. A ile zapłaciłas od osoby ze wszystkimi opłatami lotniskowymi itd? I na jak długo jedziesz 7 czy 14 dni. I jeszcze jedno, co powiedzieli w biurze na temat noclegów, jest 12 czy 14? Odpowiedz Link Zgłoś
kamcias_sz hotel Prince 31.07.03, 13:15 Mysle ze faktycznie warto. Ja mialam troche gorszy hotel. le Khalif. jego cena byla niska, a standart ok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mr. G Re: biuro Selectours- Hammamet -hotel Prince IP: 195.136.95.* 01.08.03, 08:33 czesc, przyłącze sie do wątku też zastanawiam sie nad wyjazdem tam... oprócz tego rozważam tez Eden Club z Oasisem, sąsiadka wróciła z Tunezji z selectem jakies 2 tygodnie temu, z hotelu była raczej zadowolona (**** nazwy nie pamietam), biuro podpadło tylko na lotnisku w tunisie - zero organizacji, nie wiadomo gdzie autokar, rezydent itp... (ale może to incydentalna wpadka) poza tym oceniła ich OK. (ps. a autokary stoją po lewej stronie od wyjście z hali lotów na parkingu za rogiem :) Odpowiedz Link Zgłoś
kamcias_sz na lotnisku w Tunisie 01.08.03, 11:05 Nie chce mi sie wierzyc ze byly problemy w Tunisie na lotnisku. Jak ja tam bylam to biuro Selectours mial swoje stanowiska. Od razu bylo ich widac. A dalej zostalismy doprowadzeni do autokarow. Byly 2 wiec do ktorego zalezalo od miejsca do ktorego jechalismy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mr. G. Re: na lotnisku w Tunisie IP: 195.136.95.* 01.08.03, 11:23 nie neguje, tak jak napisałem mógł to byc incydent że rezydent nie wyszedł po grupę i czuli sie troche zagubieniu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joanna27 Re: biuro Selectours- Hammamet -hotel Prince IP: 81.15.130.* 02.08.03, 00:31 Odpowiadając na pytanie Małgosiu jadę na 7 dni wylot 07-08 a powrót dnia ósmego czyli 14-08 z samego rana (niestety). Myślę iż jeśli Biuro bedzie ok i zachowa te terminy (bo różnie bywa) to 6,5 dnia + przelot niech to będzi dobra oferta. Płacę super last minute bo 1350 pln za HB czyli dwa posiłki. Wycieczkę kupiłam 30-07 za taką cenę a 29-07 była jeszcze za 1630 pln, wiec myślę że jest to dobra oferta resztę zobaczę i przekonam sie na miejscu. Jednak mam takie zdanie że płacąc takie pieniądze cóz można wymagać? Sam hotel wygląda zachęcająco i gdzieś czytałam na forum że jest dobe jedzenie. Dziękuję Wam wszystkim za opinie. jeśli komuś sie coś przypomni zapraszam ;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Małgorzata Re: biuro Selectours- Hammamet -hotel Prince IP: *.acn.pl 31.07.03, 12:40 Wiecie co? Ja tylko nie rozumiem jednej sprawy. czemu w jednym biurze opłata lotniskowa wynosi 230 złotych, a w innym 260, albo 59 $ lub 65 $. Co my z innego lotniska lecimy, sa dwa Okecia czy co/ Niby drobiazg, ale czemu taka róznica. 30 złotych x 2 to juz 60 złotyc, piechota nie chodzi prawda? Wole za to kupic dziecku lody lub postawic kino. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: biuro Selectours- Hammamet -hotel Prince IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.03, 14:07 cena 230, 260 to opłata lotniskowa i ubezpieczenie i każdy touroperator płaci inne składki ubezpieczeniowe. Przecież to nie jest az tak wielka róznica żeby lamentować i medytować ( a przecież odpowiedź jest taka prosta). Odpowiedz Link Zgłoś