Gość: heniek IP: *.zgrudna.kghm.com.pl / 172.30.17.* 17.05.03, 11:15 W ty roku jadę do tunezji.Jakie wybrać biuro? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
oryginal Re: tunezja 17.05.03, 12:35 Kilkukrotnie był już tu taki wątek. Ja polecam Exim Tours z Katowic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leszek Re: tunezja IP: *.katowice.sdi.tpnet.pl 17.05.03, 16:40 Gość portalu: heniek napisał(a): > W ty roku jadę do tunezji.Jakie wybrać biuro? Polecam zdecydowanie TUI >Niezawodne, świetne hotele. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: tunezja IP: *.lublin.cvx.ppp.tpnet.pl 18.05.03, 09:50 Wybierz dobry hotel min **** (tam będziesz siedział przez tydzień lub dwa)i znane biuro(to tylko przewoznik, wycieczki fakultatywne kupujesz gdzie chcesz) Ja w zeszłym roku byłem z Triadą ,hotel Kheops -było super. Koniecznie zaplanuj Saharę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ena Re: tunezja IP: *.crowley.pl 19.05.03, 09:32 a JAKA GOTOWKA DYSPONUJESZ..? ja WYBRALAM Konsorcjum Polskich Biur Podrozy. www.konsorcjum.com.pl (maja znaczek Teraz POlska, wszystkie pozwolenia itp.) Biura w Lodzi, W-wie. POLECAM dla skormniejszych portfeli hotel SUN HOLIDAY BEACH**+ w Hammamecie. CEna 1400 2 tyg. z wszystkimi oplatami (2 posilki). Opieka polskiego rezydenta. Hotel b.lubi Polakow, jest naaaaprawde mily, czysty i dalabym mu wiecej gwiazdek. Pokoje z balkonami, reczniki wymieniane co 2 dni, posciel co 3 dni, milo, przytulnie, kameralnie (hotel na 300 osob). Basen (czyszcza co 2-3 dni), kawiarnia, restauracja, fryzjer, lezaki itp. bezplatnie, kuchnia: bufet wysmienity. Hammamet.. swietne miejsce wypadowe.. do Tunisu, Nabeulu... Godz. od lotniska.. kupuje sie wycieczke 2dniowa na Sahare... z pobytem w hotelu. CENY: 195 DT (*3zl) SAHARA dwa dni (hotel, zwiedzanie, wyzywienie, transport.. wszystko), 50 DT (Tunis-Katragina-Sidi Bou Said ), do kupieniA Z htl jazda na wielbladach (3 godz) 30 DT. POLECAM. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: heniek Re: tunezja IP: *.zgrudna.kghm.com.pl / 172.30.17.* 19.05.03, 13:54 Dziękuje za informacje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mariusz Re: tunezja IP: 195.205.44.* 19.05.03, 16:30 bylem z eximem i jestem bardzo zadowolony miasto to oczywiscie sousse, nie hammamet tam nie ma nic ciekawego ze godzina do stolicy? a co ty tam dojerzdzasz do pracy? Odpowiedz Link Zgłoś
czarodziejka1 Re: tunezja 20.05.03, 10:31 Ja już za tydzień i ciut (29 maja) lecę do Tunezji ze ScanHoliday. Będę mieszkała w hotelu Sousse Palace w Sousse. Oczywiście planuję wyprawę na Saharę i wyjazd do Tunisu (lokalnym pociągiem) i może jeszcze w kilka fajnych miejsc. We wszystkim zorientuję się na miejscu :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: heniek Re: tunezja IP: *.zgrudna.kghm.com.pl / 172.30.17.* 20.05.03, 13:35 Dzięki Czarodziejko1.Napisz koniecznie swoje wrażenia z pobytu :) Odpowiedz Link Zgłoś
czarodziejka1 Re: tunezja 20.05.03, 14:59 Oczywiście odezwę się zaraz po powrocie, tzn. ok. 13 czerwca :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arka3 Re: Nie korzystaj z Neckermana IP: *.chello.pl 22.05.03, 11:13 Jeżeli chcesz mieć wycieczki z polskim przewodnikiem to nie korzystaj z Neckermana. Byliśmy z nimi w zeszłym roku i przewodnik albo gadał po niemiecku albo po francusku. Angielskiego nie znali :( Jedyna wucieczka do Tunisu z Polskim przewodnikiem była w dniu naszego wylotu.... Pozatym wszystko było na wysokim poziomie. Odpowiedz Link Zgłoś