Forum Kultura Książki ESD
ZMIEŃ
      uwaga

uwaga

(12 wyniki)
    • Kochani, wychodząc naprzeciw... eeee... nawiązując do... eeee... Krótko mówiąc, ponieważ zbyt męcząca się staje dyskusja n/t słuszności wycinania postów, postanowiłam założyć pod-forum (zwane Pot-forum Musierowiczystowskie) przeznaczone specjalnie na dyskusje religijne, polityczne, społeczne, ekonomiczne, polityczno- religijne, polityczno-historyczne, itd., itp. Tam chętni mogą sobie dyskutować ile wlezie i nie będzie ciął ich nikt poza Andrzejem, któremu ex definitione pr...
    • Zgodnie z życzeniem Zwyciężczyni - ELEGANCKI PŁASZCZ Z JELITEK!!!! [img]https://i.pinger.pl/pgr287/106a9f2000205c224ed6591c/jelitka.jpg[/img] Wraz z okolicznościowym motto: [b]"Czy to rano czy o zmierzchu, lubię flaki mieć na wierzchu!"[/b] Gratulujemy zwycięstwa! [i]Płaszcz i motto wykonane zostały przez pracownię kuśniersko-rzeźniczą "Meduza7 Sp. ZOO", czynne 24h, udzielamy rabatów.[/i]
    • www.matras.pl/matka-polka.html:D
    • Moi Drodzy, jak może wiecie, Pani Stefania Grodzieńska skończyła dopiero co 95 lat. Zamierzałam udać się do niej z życzeniami. Niestety okazało się to niemożliwe z różnych powodów. Ustaliłam z Bliską Osobą, że przekażę Pani Stefanii kwiaty oraz życzenia od Jej wiernych sympatyków. W związku z tym bardzo serdecznie proszę chętnych o składanie w tym wątku pozdrowień i życzeń dla Niej - niekoniecznie urodzinowych! Każdy "list" do Niej zostanie wydrukowany osobno, i przekazany w ...
    • Ja sie w ogole ostatnio prywata wykazuje, ale to moze dlatego ze do "J" dostepu nie mam. Szanowna Pani Moderator Dzidko, jakby ten temat z tydzien tu pobyl to bym byla wdzieczna... Otoz: w zwiazku z tym, ze robota mnie porzuca jade wkrotce do Polski i zostane tam przez 2-3 miesiace - bedzie mozliwosc zamowienia kubeczkow i innej tworczosci tegoz typu www.terrarium.com.pl/galeria/galeria.php?userid=20246&path=4421 Tu akurat sa glownie zolwie bo na terrarystycznym forum, ale kotow...
    • jak usłyszałam w TVN24-wąsy znów są modne-nową modę zapoczątkowali przy okazji ról Brad Pitt i chyba Jude Law jak myślicie-komu w zwiazku z tym wyrosną wąsy w McDusi??
    • Dziewczęta i chłopcy, proszę podawać, kto będzie. Tym osobom musęe wysłać swój adres. Postarajcie się zrobić to do środy-czwartku. Wtedy króko obgadamy zrzutkę (NIE szykujemy, zgodnie z umową, Wieczerzy, ale chodzi mi o jakąś kawę, herbatę, ciastka, wino... Ja pewnie upiekę herbaciańca.). Czekam! :-)
    • No dalej! Te co sie tak chwala, ze juz dorwaly... Czytajcie i referujcie! Juz zdobylyscie, to wchlaniajcie i slowo w slowo nam tu przynoscie! Pragne soczystych cytatów! Spoilerów! :D o rany o rany o ranyyyyy az pekne z niecierpliwosci za chwile!
    • Baner z takim właśnie tytułem pojawił mi się na jednej ze stron. Kliknęłam zdumiona i zaciekawiona. Ale to było to: www.nk.com.pl/engine/index.php?page=ksiazka&id=860 Jakiś zajadły tajny wróg MM?
    • mam nieśmiałą nadzieję, że albo MM albo jej córka nas podczytują :) Może więc tak w nawiązaniu do Eksponatora zamieścić tak w miarę widocznym (czytaj:przyszpilonym :P ) miejscu nasze uwagi? Wiem, że niekoniecznie muszą być one brane pod uwagę, ale może głos ludu forumowego, w większości nie nastoletniego, będzie miał jakieś znaczenie przy następnych tomach?
    • a nawet przywołana do porządku. Dobrze, zgadzam się, że nie wolno nikomu zwracać uwagi na to jak pisze, skoro debiuje na Forum. Nawet jeśli wpis jest za przeproszeniem "mglisy werbalnie", jak ten to: >>Kupiłam Senekę czytam mądrebardzo mądre, ale miałam ochote dac mi do gryzienia jak mój synek dawał mi popalić z ząbkowaniem lub w jednej takiej sytuacji:) Lub pełne błędów.... jakich nie toleruje..... nasza polszczyzna.... czemu .... dałam wyraz krytykując...... wiel...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się