uwaga

(6 wyników)
  • ...bo, że radio pada z powodu burz w okolicach Wa-wy, to wiadomo, ale, że skróty tv z koncertów mają taki lichy sound, to już rozczarowanko...
  • mam dodatkowy bilet i mogę wziąć kogoś ze sobą :-) 20.02 - czyli ta niedziela, o godz. 19:00 Kongresowa, Warszawa zostawiam sobie możliwość wyboru osoby towarzyszącej ;-) są chętni?
  • jakis glupi nastroj dzis mialam z rana i zaczelam grzebac w necie co nieco... oto najglupszy tekst piosenki, jaki kiedykolwiek widzialam: (dedykuje wszystkim glodnym :) ) No burrito, no taco, for lunch-o, not even nacho, nor guacamol-o. Why is there no guacamol-o, no lunch-o, no burrito, and no taco? Backstage there is no beer-o. I gave you beer-o, beer-o Nazi took it away-o. Johnny B-o, tall and weird-o, likes to take coke in his schnouz-o. I like to smoke the spliff-o, ta...
  • Moi drodzy forumowicze, z powodów stricte osobistych (o których nie będę się rozpisywał) nie mogę zajmować się forum Strawberry Fields. Dlatego, by nie czuło się ono zaniedbane, podjąłem decyzję o przekazaniu go człowiekowi, który najbardziej jest, według mnie, tego godzien, czyli koledze ilhanowi. Kolega ilhan w swej wspaniałomyślności przyjął ów niewątpliwy zaszczyt. Przekazanie nastąpi za tydzień, ponieważ ww. jest w tej chwili nieobecny. Ja ze swej strony serdecznie dzięku...
  • Jeszcze nie ogladalem (moze ktos juz widzial?), ale ciekawie sie zapowiada: www.rp.pl/artykul/9146,397566_Zdobyc__Woodstock____.html www.polityka.pl/kultura/film/1501019,1,recenzja-filmu-zdobyc-woodstock-rez-ang-lee.read film.gazeta.pl/film/1,22535,7294952,Zdobyc_Woodstock____.html Za muzyke odpowiedzialny Danny Elfman, a na soundtracku - wiadomo: Grateful Dead, Jefferson Airplane, Janis Joplin, Doors, Crosby, Stills & Nash...
  • Wklejam z innego wątku: • Progresywno-rockowy offtopic ;-) mort_subite 10.04.2005 20:12 + odpowiedz Skoro już temat rocka progresywnego (cokolwiek to oznacza ;-) ) się pojawił, to chciałbym prosić o jakieś sugestie-wskazówki... Od "takiego dzieciaka" lubię nagrania starego Marillion - ich płyty są dla mnie naprawdę szlachetnymi kamieniami muzyki rockowej. Ostatnio zasiedziałem się w jakby trochę odmiennych dźwiękach, ale na fali pewnej życiowej nostalgii chętnie ...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się