uwaga

(21 wyników)
  • www.twojregion24.pl/site_media/zdjecia/2010/06/17/DSC_0081a.JPG
  • na razie na niby, ale Oni o tym myślą naprawdę. Jak mieli włdzę to "nie dali rade", to się teraz będOM bawić w rzadzenie . Kreskówki kręcić, albo straszyć wodzem? I Uwaga na Gosiewskiego, kilkanascie lat zdolna bestia studiowała, a teraz będzie dziondzić! www.tvn24.pl/-1,1629940,0,1,bedziemy-w-100-proc-gotowi-szuflady-maja-byc-pelne,wiadomosc.html
  • Nasz stary znajomy gnojek dba nadal o swoją reputację:)) To nowe jego forum: forum.gazeta.pl/forum/f,211213,Internetowe_znajomosci.html gdzie chwali się (jako Red fox) swoimi sukcesami w ogłupianiu naiwnych dziewcząt:( A, tu kontrforum i radzę zajrzeć na gwoździa: forum.gazeta.pl/forum/f,211213,Internetowe_znajomosci.html Taki, to nasz śliczny i słodki Sajgonek jest!! Ps. Jak wrócę z wakacji, to temat podejmę.
  • Bo to jest tak : najpierw nic się nie dzieje na FzD, a potem nagle publiczność się ożywia i licznik leci jak głupi. Tak więc przewidująco trzeba się zacząć naradzać, jak uczcić 100,000 post. Nagrodę obmyśli się zakulisowo, ale pomysły na Uroczyste Obchody proszę zgłaszać. Będziemy rozwijać.
  • i Gat się zdenerwuje. Żeby nie było, żem nie ostrzegała. Zadaję pytanie wszystkim obecnym. Mówię wyraźnie, głośno i dobrze artykułując (choć to trudne przez zaciśnięte zęby) : GDZIE - JEST - TRUSIAA ???? KTO - SCHOWAŁ - TRUSIĘĘ ??? Czekam na odpowiedź. ([i]patrzy groźnie, marszczy brew i niecierpliwie tupie nogą[/i])
  • "Specjaliści ds. bezpieczeństwa zaprezentowali open-source'owe urządzenie służące do przechwytywania transmisji pomiędzy szerokim wachlarzem urządzeń bezprzewodowych, takich jak klawiatury, sprzęt medyczny, routery WiFi, telefony komórkowe. czy różnego rodzaje piloty. Keykeriki w wersji 2.0 skutecznie podsłuchuje transmisję strumieni danych urządzeń. Autorami open-source'owego pakietu są naukowcy ze szwajcarskie firmy Dreamlab Technologies. Keykeriki pozwala nie tylko pr...
  • Nie będę dyskutował!
  • Znudziło mi się być grzecznym Gatem. I co ja teraz zrobię, nieszczęsna ??????????
  • Niech wszystkie czytają, a Płonąca Kocica zwłaszcza: [b]dziś, o godz. 22::00 - Komunikat Nr 24. JKOiOWoP[/b] JKOiOWoP damakier
  • Obiecałam to przypominam: dzisiaj w [b]tvp kultura o 20.20 Cholone[/b]k z teatru Korez z Katowic Koniecznie!!!!
  • [i]Nareszcie, nareszcie: Sylwester w Budapeszcie! I Księżyc jak miska... i jest co do pyska wziąć.[/i] - jak śpiewała Ewa Dałkowska Już za chwileczkę, już za momencik... nastanie nam [b] [/b] I od tej pory będziemy [b] [/b]:) [img]https://th07.deviantart.net/fs51/150/i/2009/334/d/5/Hoppy_New_Year_1_by_InKibus.jpg[/img]
  • [img] https://fotoforum.gazeta.pl/photo/7/dh/ra/wrav/cIHkWW0tOBT6IjjUrB.jpg [/img]
  • Im Eryka Lipińskiego przy Koziej 11 do Pałacu panaprezydenckiego! Należy złożyć stanowczy protest przy urnie! Ne dajmy zrobić sobie jaj z tego urzędu. forum.gazeta.pl/forum/w,28,85464888,0,IV_RP_Wystawa_w_Muzeum_Karykatury_na_Koziej_.html
  • e z zasadami Paskuda. Podstępnie , po łajdacku podszywają się pod Ave i kawkę popodbijalki moje watki, a potem klikali kosz i zakładali wątki,, ze to ja szału dostałem i spanuję. Zresztą inteligentby moderator od razu by się kapnął,zeto lipa, bo podbili, te słabsze watki. A mnie znów chyba bana Giwi zafunduje. I to mnie upewniło do końca w przekonaniu, ze PiS to zło i nawet na takim Foru nie potrafi uczciwie na argumenty walczyć, tylko ochydnie, nieuczciwie i podstępem.. Zapijacz...
  • [img]https://static0.blip.pl/user_generated/update_pictures/952185.jpg[/img]
  • Wszystkim Państwu serdeczne Dzię Dobry. Kazali, więc Szop staje za bufetem, gotów do serwowania jadła i napojów. Jest wszystko, z szarańczą w sosie pikantnym i na słodko włącznie. Szop zaprasza w imieniu solenizantki (ta wredna baba wyciągnęła Szopa spod mięciutkiego kocyka, niech jej siły nadprzyrodzone wybaczą tę podłość, bo Szop osobiście nie może) oraz w imieniu Szefowej Ave. No to luuuuuuuuuuuu ------ szop-papracz
  • Wszystkich, którzy zamierzają głosować na Kaczyńskiego, ostrzegam - Wasze głosy będą nieważne! Otóż Jarosław Kaczyński wcale [b]nie kandyduje na prezydenta. On kandyduje na króla[/b]. Oczywiste jest, że w wyborach prezydenckich nie można oddać ważnego głosu na kandydata na króla. Skąd to wiem? Z blogu europosła Marka Migalskiego: "Jarosław Kaczyński zdecydował się kontynuować dzieło brata. Bo któż inny mógłby to zrobić lepiej?[b]Jeśli w boju ginie król, to kto inny, jeśli nie ...
  • wg administracji portalu Gazeta.pl [b]... autor w opublikowanej wypowiedzi* dopuścił się znieważenia głowy państwa. Czyn ten jest regulowany postanowieniami kodeksu karnego ...[/b] *chciałam podać link, ale już wysłali w kosmos ;) [b]Wiadomość o podanym numerze nie istnieje lub została skasowana. [/b] Ułóżmy słownik wyrazów ZAKAZANYCH > zobowiążemy się uroczyście, że nie będziemy ich używać na forach w stosunku do określonych osób. Co wy na to? Moja propozycja: Jacek...
  • " Kampanię wyborczą zdominowały prawybory w Platformie Obywatelskiej, co szkodzi innym kandydatom - uważa były prezydent Aleksander Kwaśniewski dodając, że PO już wybrała swojego kandydata i jest nim Bronisław Komorowski. Kwaśniewski wyraził przekonanie, że prawybory w PO są "igrzyskami dla ludu" i szkodzą innym kandydatom na prezydenta, bowiem uwaga mediów i opinii publicznej jest skupiona wyłącznie na pretendentach partii rządzącej." wiadomosci.wp.pl/kat,1342,title,Kwasni...
  • W wątku forum.gazeta.pl/forum/w,28,122399671,122399671,Uwaga_Uwaga_Piskapusie_juz_dzialaja_.html pod postem ave: "urzędnik/pracownik w czasie pracy" napisałam całkiem niewinne zdanie, że faceta ukarali za treść wpisów, a nie za to, że nie pracował tylko pisał na forum. Szczerze mówiąc napisałam testowo, żeby zobaczyć czy zniknie. No i znikło. Czy to znaczy, że na FK jestem już kaput? Wkurzyłam się, bo choć rozumiem, że FK ma gospodarza, który ma prawo do dobierania gości, to jednak przyzwo...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się