uwaga

(5 wyników)
  • jutro mam rozmowe w sprawie potencjalnego kontraktu i zapytalam, jak ja rozegrac, zeby go dostac - no i jest 9 (male ograniczenie) na 57 (przenikanie). Jak rozumiem, pierwsza linia odnosi sie do wydarzen w bliskiej przyszlosci - to by sie zgadzalo. Ale oba te heksagramy mowia raczej o czyms rozciagnietym w czasie, o niepodejmowaniu zadnych wiekszych dzialan przynajmniej w tym momencie i tak dalej, wiec jakby w kontekscie tej sytuacji specjalnie dobre dla mnie nie sa. Moja sytuacja nie j...
  • witam! wylosowalam heksagam 64, a poprzez linie zmienne wyszlo mi 45. pytanie dotyczylo pewnej znajomosci - ja, on i co dalej. wyjasni mi ktos z Panstwa znacznie heksagramow? z gory dziekuje.
  • Pewnego razu postanowilem zasiegnac rady...wszedzie radza zeby oczyscic umys..samemu nie bardzo wychodzi wiec uzylem Hemi Sync...po kilku minutach zadaje pytanie...rzucam monety...1 linia 2,3,4 trach..do pokoju wpada kumpel..Wybulo mnie to kompletnie z rytmu. Zaczalem sie zastanawiac czy powiniennem dokonczyc wrozenie, czy moze przelozyc na pozniej. No i czy dokonczac czy zaczynac od nowa...?? Co sadzicie? pozdrawiam
  • 8 na 24(4)

Pewnie dostane po uszach za "pensjonarskie" pytanie, ale ciekawość wzięła górę. ;) A chodziło o to, jakie są perspektywy na spotkanie z kimś, kogo znam tylko wirtualnie. No i odpowiedź to heksagram 8 z I i V linia zmienną, z którego powstaje 24 (znowu chciałoby się rzec ;) Odpowiedź odbieram jako: Tak są szanse, ale tę decyzję należy zostawić stronie przeciwnej. Abiorąc pod uwagę przemianę 8.1, 3.5 to jeszcze do tego należy uzbroić się w cierpliwość. Zaś 24 sugeruje, że tak czy ina...
  • Przyznaję się bez bicia, że zadaję ostatnio Księdze pytania po to aby zobaczyć jakie obrazy przywoła i traktuję to trochę szkoleniowo. Zapytałam jak wyglądają, dokąd zmierzają moje sprawy związane z miejscem zamieszkania (w domyśle czy kroi się jakaś zmiana - w sferze marzeń miejsce bliżej przyrody, radość z tworzenia własnego ogrodu, poza mastem - tu i teraz nic nie wskazuje na to, aby miało się spełnić). wyszły 9/ 2.3.5.6 na 24 9 - opór,opóznienie/ podkreśla obecny stan - brak re...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się